Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Philips HTD5540. Ojciec kiedyś przywiózł pudło, ale myślałem że są tam jakieś rupiecie i chyba po dwóch latach sprawdziłem co tam jest. Okazało się że nowe kino domowe :reggie:

Opublikowano (edytowane)

Piękne te dwa ostatnie kąciki. Zwłaszcza zdjęcia Myszy - widzę, że muszę jeszcze raz przemyśleć powieszenie TV na ścianie, choć u mnie ciut więcej kabli trzeba by wepchać - 3xHDMI, zasilanie, audio.   Niedługo remont i przeprowadzka do nowego mieszkania, coś wykombinuję. Tak czy siak - szykujcie plusiki! 

Edytowane przez Hum
Opublikowano

Czy to jakaś zasada ergonomiczna z tym TV będącym ponad wysokością głowy i lekkim skosem, czy tylko własne upodobanie? Pytam, bo wydaje mi się, że optymalnie jest mieć TV na wysokości głowy. Nigdy tak nie próbowałem i zastanawiam się, czy faktycznie byłoby wygodniej, ale chyba nie.

Opublikowano

Na zdjęciach może się wydawać, że jest mocno ponad głowę, ale nic z tych rzeczy. Oczywiście nie jest to idealnie na wprost, ale gra się wygodnie i jak z początku trochę żałowałem, że tak zamontowałem uchwyt tak teraz mi to zupełnie nie przeszkadza. Gra mi się komfortowo.

• Plusik 2
Gość DonSterydo
Opublikowano

Przecież widać, że ten fotel jest stworzony do spania ;)

PS. Fajny stolik.

Opublikowano

Dywanika bym na Twoim miejscu już nie dawal, masz ladne panele i dywanik przy wyjście na balkon. Co za dużo to zagraca. Daj lepiej spokoj z dywanikiem jeszcze jednym .

Opublikowano

Mój HC Room. Poświęciłem mu sporo serca aby był taki jak zawsze chciałem mieć. Obecnie jestem bardzo zadowolony z efektu i niezmiernie się ciesze, że mam swój kącik w którym mogę się zrelaksować przy okazji nie przeszkadzając innym domownikom. Zostało jeszcze kilka udoskonaleń, m.in. muszę wrzucić jakiś plakat/obraz nad tv, dokupić dywanik i sofe.

358tafm.jpg

Jaki fajny stolik, widać że stylizowany na Top Gear. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Najwygodniejszy fotel na jakim siedziałem był w Agata Meble, niestety kosztował 2700PLN. Był niesamowicie wygodny, siedziało się na nim jak na chmurce, mógłbym z niego nie wstawać, niewyobrażalnie wygodna rzecz :) Jak jesteś zainteresowany to mogę kontynuuować.

Opublikowano

Bardziej myślałem poprzez pryzmat czysto użytkowy. Po pierwsze lubie mieć miękko pod nogami, a po drugie jak mówie do headsetu to mam echo w pokoju bo puste ściany :)

Plakat/obraz nad tv, to niezbyt dobry pomysł, bo bedzie Cię rozpraszał.
Opublikowano

Najwygodniejszy fotel na jakim siedziałem był w Agata Meble, niestety kosztował 2700PLN. Był niesamowicie wygodny, siedziało się na nim jak na chmurce, mógłbym z niego nie wstawać, niewyobrażalnie wygodna rzecz :) Jak jesteś zainteresowany to mogę kontynuuować.

Podasz model?