MEVEK 3 514 Opublikowano 6 sierpnia 2016 Opublikowano 6 sierpnia 2016 Dzieki! Dam plusa, jak usiade przed lapkiem. A ten.. Ile kabli da sie tam upchnac? Potrzebuje prad i 2x hdmi. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 6 sierpnia 2016 Opublikowano 6 sierpnia 2016 Ja zmieściłem 3x HDMI i jeden zasilający. A jeszcze miejsca było. Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 6 sierpnia 2016 Opublikowano 6 sierpnia 2016 Dosc krotka, ale pewnie mozna loczyc, jak na zdjeciu. Gites. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 7 sierpnia 2016 Opublikowano 7 sierpnia 2016 Myślałem, że to noga od telewizora XD A co to za audio masz podłączone? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 7 sierpnia 2016 Opublikowano 7 sierpnia 2016 Philips HTD5540. Ojciec kiedyś przywiózł pudło, ale myślałem że są tam jakieś rupiecie i chyba po dwóch latach sprawdziłem co tam jest. Okazało się że nowe kino domowe Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 7 sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 sierpnia 2016 (edytowane) W końcu powoli zaczynam odżywać po przeprowadzce, pokoj jakieś 3 razy wiekszy od mojego ostatniego Mam nadzieje na nim zostac troche dłużej Edytowane 7 sierpnia 2016 przez Krzysztof Tomczak 10 Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 7 sierpnia 2016 Opublikowano 7 sierpnia 2016 (edytowane) Piękne te dwa ostatnie kąciki. Zwłaszcza zdjęcia Myszy - widzę, że muszę jeszcze raz przemyśleć powieszenie TV na ścianie, choć u mnie ciut więcej kabli trzeba by wepchać - 3xHDMI, zasilanie, audio. Niedługo remont i przeprowadzka do nowego mieszkania, coś wykombinuję. Tak czy siak - szykujcie plusiki! Edytowane 7 sierpnia 2016 przez Hum Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Na kable jak jest możliwość polecam kanał wentylacyjny , jest troche zabawy ale estetycznie i funkcjonalnie miszcz! Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Czy to jakaś zasada ergonomiczna z tym TV będącym ponad wysokością głowy i lekkim skosem, czy tylko własne upodobanie? Pytam, bo wydaje mi się, że optymalnie jest mieć TV na wysokości głowy. Nigdy tak nie próbowałem i zastanawiam się, czy faktycznie byłoby wygodniej, ale chyba nie. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Na zdjęciach może się wydawać, że jest mocno ponad głowę, ale nic z tych rzeczy. Oczywiście nie jest to idealnie na wprost, ale gra się wygodnie i jak z początku trochę żałowałem, że tak zamontowałem uchwyt tak teraz mi to zupełnie nie przeszkadza. Gra mi się komfortowo. 2 Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Zwroc uwage jak jest w kinach IMAX zawsze wydaje Ci sie jakbys patrzyl na ekran od dolu. Taka ergonomia mysle jest najlepsza nie bez powodu Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dud.ek 2 054 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 sierpnia 2016 Mój HC Room. Poświęciłem mu sporo serca aby był taki jak zawsze chciałem mieć. Obecnie jestem bardzo zadowolony z efektu i niezmiernie się ciesze, że mam swój kącik w którym mogę się zrelaksować przy okazji nie przeszkadzając innym domownikom. Zostało jeszcze kilka udoskonaleń, m.in. muszę wrzucić jakiś plakat/obraz nad tv, dokupić dywanik i sofe. 15 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Opublikowano 14 sierpnia 2016 To tylko HC ROOM czy także sypialnia? Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Play room zrobiony z sypialni. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 14 sierpnia 2016 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Przecież widać, że ten fotel jest stworzony do spania PS. Fajny stolik. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Szacunek za ściany w kolorze pierwszego PlayStation. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Przecież widać, że ten fotel jest stworzony do spania PS. Fajny stolik. A rozumiem że z tyłu nie może być np jakieś łóżko itp. Cytuj
obrazus 20 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Dywanika bym na Twoim miejscu już nie dawal, masz ladne panele i dywanik przy wyjście na balkon. Co za dużo to zagraca. Daj lepiej spokoj z dywanikiem jeszcze jednym . Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 15 sierpnia 2016 Opublikowano 15 sierpnia 2016 Bardziej myślałem poprzez pryzmat czysto użytkowy. Po pierwsze lubie mieć miękko pod nogami, a po drugie jak mówie do headsetu to mam echo w pokoju bo puste ściany Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Mój HC Room. Poświęciłem mu sporo serca aby był taki jak zawsze chciałem mieć. Obecnie jestem bardzo zadowolony z efektu i niezmiernie się ciesze, że mam swój kącik w którym mogę się zrelaksować przy okazji nie przeszkadzając innym domownikom. Zostało jeszcze kilka udoskonaleń, m.in. muszę wrzucić jakiś plakat/obraz nad tv, dokupić dywanik i sofe. Jaki fajny stolik, widać że stylizowany na Top Gear. Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 Niebawem będę się przeprowadzać i szukam wygodnego fotela do grania oraz oglądania tv w salonie. Poleci ktoś coś? Najlepiej nie za wielki i ciężki. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 Najwygodniejszy fotel na jakim siedziałem był w Agata Meble, niestety kosztował 2700PLN. Był niesamowicie wygodny, siedziało się na nim jak na chmurce, mógłbym z niego nie wstawać, niewyobrażalnie wygodna rzecz Jak jesteś zainteresowany to mogę kontynuuować. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 Bardziej myślałem poprzez pryzmat czysto użytkowy. Po pierwsze lubie mieć miękko pod nogami, a po drugie jak mówie do headsetu to mam echo w pokoju bo puste ściany Plakat/obraz nad tv, to niezbyt dobry pomysł, bo bedzie Cię rozpraszał. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 Niebawem będę się przeprowadzać i szukam wygodnego fotela do grania oraz oglądania tv w salonie. Poleci ktoś coś? Najlepiej nie za wielki i ciężki. http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/series/07472/ Gram na takim od paru lat, świetny jest. Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 Najwygodniejszy fotel na jakim siedziałem był w Agata Meble, niestety kosztował 2700PLN. Był niesamowicie wygodny, siedziało się na nim jak na chmurce, mógłbym z niego nie wstawać, niewyobrażalnie wygodna rzecz Jak jesteś zainteresowany to mogę kontynuuować. Podasz model? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi