szejdj 2 804 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 To jest ten: https://www.agatameble.pl/meble/sofy-i-fotele/fotele-wypoczynkowe/fotel-wypoczynkowy-kenya-z-funkcja-relaks tylko tutaj jest droższy, bo skórzany. Ja przymierzałem się do takiego ala zamszowego, kosztował poniżej 3k. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 To jest ten: https://www.agatameble.pl/meble/sofy-i-fotele/fotele-wypoczynkowe/fotel-wypoczynkowy-kenya-z-funkcja-relaks tylko tutaj jest droższy, bo skórzany. Ja przymierzałem się do takiego ala zamszowego, kosztował poniżej 3k. Ale ochydztwo . 4 Cytuj
szymon@ 388 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 i w h** drogie ! WTF ? Niebawem będę się przeprowadzać i szukam wygodnego fotela do grania oraz oglądania tv w salonie. Poleci ktoś coś? Najlepiej nie za wielki i ciężki. http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/series/07472/ Gram na takim od paru lat, świetny jest. Potwierdzam, 4 lata mi służył. Później sprzedałem parkę podczas przeprowadzki, Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Niebawem będę się przeprowadzać i szukam wygodnego fotela do grania oraz oglądania tv w salonie. Poleci ktoś coś? Najlepiej nie za wielki i ciężki. http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70300420/ bajecznie wygodny i nie wygląda jak guwno Cytuj
Wilk_Zly 960 Opublikowano 14 października 2016 Opublikowano 14 października 2016 Jak sobie radzicie z problemem wszechobenych kabli? TV, konsola(e), głośniki - gdzie to wszystko pochować? Albo i jak? Macie jakieś zgrabne rozwiązania? Cytuj
Stillo116 94 Opublikowano 15 października 2016 Opublikowano 15 października 2016 Maskownice, tunele, listwy, trytki... jest wiele sposobów... ja w sumie mam poupychane kable za szafką byle jak, nie widać ich wiec nie wali po oczach ale np co już jest poza szafką to staram sie chować w miare możliwości pod listwami sciennymi Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Redmitsu 978 Opublikowano 16 października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 16 października 2016 Aktualizacja pokoju o nowe audio, wiem ze nie jest idealnie rozstawione ale pokoj przejsciowy takze narazie tak musi byc ; ) 19 Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 17 października 2016 Opublikowano 17 października 2016 Pełen profesjonalizm 1 Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 Dzięki, ale kable puszczone koło drzwi raczej tego nie sugerują Czas w koncu kupić jakiś próg Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 (edytowane) Mowilem o sprzecie. Pokoj przejsciowy, wiec go nie bralem pod uwage. Edytowane 19 października 2016 przez MEVEK Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hum 3 699 Opublikowano 21 października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 października 2016 Po prawie dwóch miesiącach remontu od zakupu nowego lokum chyba w końcu mogę się pochwalić swoim małym centrum dowodzenia. Wymaga ono co prawda jeszcze kilku szlifów (np. powieszenie tylnych satelitek, a i na przednie też jakoś brakuje mi pomysłu, kwestia powieszenia TV), ale generalnie w końcu mogę się rozsiąść w fotelu... ekhm, narożniku gracza i relaksować gierkami oraz piwkiem. Teraz spokojnie mogę zacząć zbierać hajs na jakiś sensowny nowy TV. Obecna Bravia ma już jakieś 4 lata, mała jest, przydałoby się coś większego. No i zamiast z906 w końcu mam miejsce na kolumny. Ehh, marzenia... 13 Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 22 października 2016 Opublikowano 22 października 2016 Ta puleczka nad tv strasznie rozprasza uwage, przy wlaczonym swietle. Do wyj.ebki! Ja u siebie dam ledy z potencjometrem do grania w nocy. Oczy nie pozwalaja mi na dlugie posiedzenia, po ciemku. Gora do 2h. 1 Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 22 października 2016 Opublikowano 22 października 2016 W sumie masz rację, ale w graniu/oglądaniu nie przeszkadza, no i jest bardzo praktyczna w użytkowaniu. Gdyby obok postawić jakiś słupek, to może by tak się nie rzucała w oczy, no ale wtedy sub nie miałby już miejsca. Meble i tak do wymiany za jakiś czas. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 22 października 2016 Opublikowano 22 października 2016 Gorzej jak ktoś obok tv ma plakat, albo obraz. Pewnie idzie się przyzwyczaić, ale na pewno rozprasza na początku. Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 22 października 2016 Opublikowano 22 października 2016 Ta puleczka nad tv strasznie rozprasza uwage, przy wlaczonym swietle. Do wyj.ebki! Ja u siebie dam ledy z potencjometrem do grania w nocy. Oczy nie pozwalaja mi na dlugie posiedzenia, po ciemku. Gora do 2h. Ty coś krytykujesz? Chyba ta wielka kanapa spadła Ci na głowę podczas przenoszenia. 1 1 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 12 listopada 2016 Opublikowano 12 listopada 2016 (edytowane) Okej mały update, pokoju. Postanowiłem zrobić w końcu porządek w pokoju z kablami i prowizorycznymi rozwiązaniami. tv z x360 poleciał na szafe elegancko i jest na czym oglądać netfilxa w słoneczny dzień :F zamiast dykty pcv mam w koncu powieszony ekran na projektor. żyrandol mam niestety do zmiany bo rzuca cień na ekran ;/ wstępnie jak w melinie żarówka na drucie XD stanowisko pc master rejs. tu nie mam zastrzeżeń, biurko wcześniej było wzdłuż prawej ściany gdzie własnie miałem obie konsole pod projektorem, kompa i głośniki. teraz tam mam swój tapczan xd. No i największa maskara dziś montowana: okazało się ze xbox one fat jest tak fat, że się (pipi) nie mieści i musi stać krzywo, ten zasilacz wielkości cegły i kabel wielkości liny okrętowej totalnie psuje wszystko ;/ wstępnie nie chce inwestować w s-ke z wbudowanym zasilaczem, ale chyba bede musiał ;/ co do projektora też coś musze wykombinować prawdopodobnie będe musiał zakupić stojak na obrotowej "główce" by móc swobodnie korygować obraz, no i maskowanie kabli ;/ w przyszłym roku planuje gruntowny remont, ściągne te niebieską paskudną tapetę i wy(pipi) tapczan na rzecz łoża małżeńskiego z jakimś fajnym materacem. audio też mam do wymiany niestety, mam głośniki logiteca i niestety kable są za krótkie i nie idzie tego logicznie rozłożyć. pomyśle coś na soundbarem, bo kino domowe z tak małym metrażem nie wchodzi w gre u mnie Edytowane 12 listopada 2016 przez Orzeszek Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 12 listopada 2016 Opublikowano 12 listopada 2016 Na remont pokoju, tapety to szkoda hajsu, ale na sprzęt elektroniczny to hulaj dusza XD Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 12 listopada 2016 Opublikowano 12 listopada 2016 mentalnie jestem ciągle 12stolatkiem, ale prawda, od nowego roku inwestuje w remont, to chyba tak zwana "dorosłość" xd Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ireniqs 3 025 Opublikowano 12 listopada 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 listopada 2016 (edytowane) Ok, w sumie też już mogę coś wrzucić. Po zmianie głośników, mój hcroom nabrał troszkę lepszego sznytu. Po prawej od tego konsolowego stanowiska jest też biurko z kompem, ale to już raczej standard, więc nie wrzucam. Edytowane 12 listopada 2016 przez ireniqs 32 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 12 listopada 2016 Opublikowano 12 listopada 2016 Elegancko i przytulnie 2 Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 12 listopada 2016 Opublikowano 12 listopada 2016 Hivowi wyślesz to zwariuje. Od zawsze mu się marzy pokój gracza, na poddaszu ps. jeszcze tv wymień na jakiś większy i w 4K i będzie jeszcze lepiej. ps2 ta pufa musi być megawygodna, a nie jakieś taborety jak na PC. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 12 listopada 2016 Opublikowano 12 listopada 2016 (edytowane) Hivowi wyślesz to zwariuje. Od zawsze mu się marzy pokój gracza, na poddaszu ps. jeszcze tv wymień na jakiś większy i w 4K i będzie jeszcze lepiej. ps2 ta pufa musi być megawygodna, a nie jakieś taborety jak na PC. Tv jest w sam raz jak na odległość przy której siedzę (to ta perspektywa trochę go pomniejsza). Poza tym nie uśmiecha mi się wymieniać jak 3 lata temu dałem za tego 40 calowego Soniacza 5 kafli... Zayebisty telewizorek, nic lepszego nie potrzebuję na ten moment. Szkoda tylko że nie ma hdr, ale wtedy to nawet o tym mowy nie było. Pufa jest bardzo wygodna to prawda, chociaż przy pc też mam siedzonko całkiem wygodne. http://www.profim.pl/produkty/rodzaj-produktu/krzesla-pracownicze/lightup-1/model-obrotowy Edytowane 12 listopada 2016 przez ireniqs Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 12 listopada 2016 Opublikowano 12 listopada 2016 Elegancko i przytulnie Tez milo wspominam stary pokoj na poddaszu. Nie za goraco tam na konsolke? Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 12 listopada 2016 Opublikowano 12 listopada 2016 Nie za goraco tam na konsolke? Nie. W lecie jak są upały to może i jest, ale wtedy to nawet nie siedzę przy konsolach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi