Opublikowano 12 listopada 20168 l Co to masz za roletę do okna dachowego? Za oryginalne fakro czy zastępcze sprzedawcy sobie liczą...
Opublikowano 12 listopada 20168 l Może chodzi ci o moskitierę? Robiona na wymiar w jakieś tam firmie, nie pamiętam jaka to była nawet (w każdym razie jakaś z okolic Rzeszowa). Rolety też są, ale to jakieś nieoryginalne. Na pewno nie fakro. Kupowane były z 8 lat temu więc nie powiem teraz nic więcej, bo nie pamiętam. Też kupowane były na miejscu
Opublikowano 12 listopada 20168 l Na poprzedniej fotce telewizor wygladal jakby mial z 50 cali a glosniki wielkosci czlowieka XD dziwne ujecie bylo. I tak wszystko super wyglada.
Opublikowano 12 listopada 20168 l Plus dla orzeła bo jego pokój to hardkor w czystej postaci. Orzeł ku rwa, mamy 2016 rok OGARNIJ I USPOKÓJ SIE
Opublikowano 19 listopada 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mój growy przybytek, po małych zmianach Przepraszam za jakość zdjęć, ale były robione pudełkiem od Assasin's Creeda...
Opublikowano 19 listopada 20168 l Oooo, miałem ten sam TV kiedyś :-) Ale to był skok jakości gdy GTA4 ogrywałem na 14" kineskopowcu, na mojej PS3... A potem przesiadka na 32' Samsunga LCD HD Ready
Opublikowano 19 listopada 20168 l No ja przeżyłem podobny skok jakości jak przesiadłem się z CRT 28" i w końcu odpaliłem GTA V na tymże LCDku. Normalnie jak inna gra
Opublikowano 19 listopada 20168 l ja ten TV kojarzę chyba.....ze stoisk X360 w mediamarktach/ saturnach. zawsze źle ustawiony, a konsola podłączona na componencie za kolekcję oczywiście +1 coś pięknego
Opublikowano 19 listopada 20168 l Bo X360 miał tylko componenta na początku, później doszło VGA, a dopiero na końcu HDMI.
Opublikowano 19 listopada 20168 l VGA to chyba tylko kabel byl czy nie? Bo na zlaczu tym samym. Czy ten pierwszy nie mial wcale opcji vga?
Opublikowano 19 listopada 20168 l VGA to chyba tylko kabel byl czy nie? Bo na zlaczu tym samym. Czy ten pierwszy nie mial wcale opcji vga? Tylko kabel (zarówno VGA i component to sygnały analogowe). Wiem, bo cały czas mam wersję z 2006r (to chyba cud że jeszcze działa ) Edytowane 19 listopada 20168 l przez _Shaman_
Opublikowano 20 listopada 20168 l analog to analog - lipa, mimo to i tak VGA było lepsze- blade jak ściana, ale od tego się zaczynało granie na monitorze....złota era
Opublikowano 20 listopada 20168 l Był jeszcze kabel component HD av. Specjalnie taki kupiłem żeby pograć na 32" samsungu HD ready rodziców, gta4 i skate na takim potforze wyglądało zabójczo. Powrót na crt był bolesny,ale wolałem ciorać całymi dniami na crtku niż 1-2h dziennie u rodzicow.
Opublikowano 20 listopada 20168 l Ja tam cisnalem na LCD zwyklym kablem chinch po premierze xa. Pozniej podpialem go przez vga do monitora komputerowego 21' i kombinowanie z przejsciowkami zeby dzwiek podlaczyc. Co najlepsze, nawet za bardzo nie ogarnialem, ze xbox mial jakies tam rozbudowane menu. Wkladalem plyte z TDU/Oblivion/Table Tenis i gralem. Edytowane 20 listopada 20168 l przez mastafaker
Opublikowano 20 listopada 20168 l Ja też chinch do CRT rodziców z wbudowanym wideo (mogłem nagrywać gamepleje na VHS), potem jajkowata era HD na wyproszonym monitorze (rozciągał obraz, bo przynajmniej na początku VGA nie obsługiwał monitorów 16:10), potem HDMI z przejściówką na DVI, a dopiero od 2008 HDTV. No i w międzyczasie dokupywanie adaptera WIFI, żeby móc zabrać konsolę do swojego pokoju. Edytowane 20 listopada 20168 l przez Mustang
Opublikowano 20 listopada 20168 l Co by nie mówić przejście z Xboxa pierwszego na x360(flatout i oblivion na start) nie zrobiło na mnie tak wielkiego wrażenia jak przejście z 24 calowego Daewoo na 32 calowy LCD provision(720p) . Jak pierwszy raz odpaliłem Call Of Duty 3 nie dowierzałem jak bardzo to wszystko jest ostre . Przejście z generacji xbox/ps2 na x360/ps3 to był dopiero skok , rozwinięta infrastruktura sieciowa , przejście w ere HD , spory skok graficzny w grach . Pewnie dlatego obecna generacja już nie robi wrażenia.
Opublikowano 20 listopada 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. u mnie gralnia to niestety salon, jest wolny pokój ale na chwilę obecną robi za rupieciarnię
Opublikowano 20 listopada 20168 l Tv moglby byc wiekszy bo wydaje sie, ze pomieszczenie jest spore i od sciany do sciany troche metrow jest.