Gość DonSterydo Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 Liczy się przede wszystkim odległość od jakiej się siedzi. 40 wystarcza na niecałe 2m odległości. Nie ma żadnego logicznego powodu na to żeby dawać większy. Tyle. Wmawianie komuś że ma za małego to wiecie panowie, ale nie tutaj. No nie właśnie. To rzuć sobie 15 calowy, jak nie ma logicznego wytłumaczenia. Kable od ps2 sięgną. Logika rodem z CRT. 2 metry to spokojnie 50 cali. SPOKOJNIE. I nie ma żadnego wytłumaczenia żeby było mniej (jedynie brak kasy). Jest logiczne wytłumaczenie - na 50" z odległości do 2m już bardzo ładnie i wyraźnie widać wszelkie niedoróbki techniczne, słabsze tekstury itp. Lepiej IMHO zachować jakiś umiar z wielkością TV żeby później nie płakać, że co drugiej grze bardziej w oczy rzuca się mamałyga na ekranie niż sama gra Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 Ile osób tyle opinii. Widzę że nie jestem sam. Fajnie. Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 No tak, AA w postaci odsunięcia się od TV :> Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 Większość gier aby zachować jako taką wydajność na pierwszym planie na drugim planie kompensuje to teksturami, efektami, odświeżaniem o dużo niższej jakości, więc przy dużych i jeszcze większych TV z małej odległości takie pierdoły zaczynają się zmieniać w istotny problem, więc jaranie się samą wielkością matrycy to tak trochę nie bardzo. Sam obraz z 2 m prawie nigdy nie będzie za duży pod względem możliwości ogarnięcia wzrokiem, jednak jakość tego co jest wyświetlane jeszcze nie dorasta do tego żeby siedzieć na taborecie przed 60". Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 Ale wszystko zaczęło się od 2 m i 40 cali. Dla mnie to za mało. Sory. Na tv nie tylko gram więc tyle ode mnie. 1 Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 Ludzie z małymi TV < Ludzie z TV od Samsunga. 32' od Samsunga :czesc: Niby 8 lat, ale działa dobrze, więc jeszcze nie skusiłem się na zmianę. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 Ludzie z małymi TV < Ludzie z TV od Samsunga. 32' od Samsunga :czesc: Niby 8 lat, ale działa dobrze, więc jeszcze nie skusiłem się na zmianę. Heh, miałem na początku z Xone jakiegoś badziewiastego Phillipsa LCD, jak kupiłem po roku Bravię, to jakbym przeskoczył o generację, więc polecam zainwestować w jakiś TV za kosmiczne 2 tys. zł Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 Na razie czekam, gra się dobrze, 1080p jest :czesc: Jak zdecyduję się zmieniać, to od razu na porządne 4k z HDR. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zeratul 415 Opublikowano 24 listopada 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 listopada 2016 Ja mam tylko dwupokojowe mieszkanie więc na Gameroom nie ma mowy, ale ogólnie z setupu jestem mocno zadowolony. 20 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. grykom 283 Opublikowano 28 listopada 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 listopada 2016 Zeratul - chyba mamy podobną szafkę rtv Po prawie trzech miesiącach remontu od stanu deweloperskiego wyszło to. Również dwa pokoje więc wszystko w salonie. Sorry za bałagan czy zbędne elementy, ale mieszkam tam od 2 dni. 13 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 28 listopada 2016 Opublikowano 28 listopada 2016 (edytowane) Dywan jak z Minecrafta. Edytowane 28 listopada 2016 przez hav7n Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 28 listopada 2016 Opublikowano 28 listopada 2016 I ten koc w panterke xD mam podobny. Calkiem fajnie. Teraz skoro juz umeblowane to zainwestuj w jakies fajne glosniki. Cytuj
grykom 283 Opublikowano 28 listopada 2016 Opublikowano 28 listopada 2016 No koc w panterkę legendarny, w Jysku kupiony Chciałem kupić identyczny nowy, ale już takich nie mają Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. subek 60 Opublikowano 30 listopada 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 listopada 2016 (edytowane) Mój, past geny i piec kurzą się w pokoju obok w którym miałem prawdziwy game room ale aktualnie córka mi go okupuje Edytowane 30 listopada 2016 przez subek 19 Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 30 listopada 2016 Opublikowano 30 listopada 2016 Ladne wrota. To te anty zatrzaskowe? Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 1 grudnia 2016 Opublikowano 1 grudnia 2016 Tv to chyba Soniaczek taki jak mój tylko większy. Co to za głośniki i czemu leżą na szafce. Cytuj
subek 60 Opublikowano 1 grudnia 2016 Opublikowano 1 grudnia 2016 (edytowane) Ladne wrota. To te anty zatrzaskowe? W sensie? Ładny kącik Subek. Dzięki. Tv to chyba Soniaczek taki jak mój tylko większy. Co to za głośniki i czemu leżą na szafce. Głośniki Quadrala, na ścianie z tyłu mam jeszcze sorroundy i subwoofer. A gdzie indziej mam je wsadzić? TV XD9305. Edytowane 1 grudnia 2016 przez subek Cytuj
okens 541 Opublikowano 1 grudnia 2016 Opublikowano 1 grudnia 2016 Ogralbym tego Rise of... mam takie parcie, ze nawet z toba subek Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 1 grudnia 2016 Opublikowano 1 grudnia 2016 Mhm, tv wygląda podobnie do tego mojego sprzed 3 lat, a to jest nówka. Spoko. Ładny. Głośniki chyba lepiej na podłodze trzymać. Może przed szafką rtv? Jakoś tak niefajnie to wygląda na szafce. Cytuj
subek 60 Opublikowano 1 grudnia 2016 Opublikowano 1 grudnia 2016 Ogralbym tego Rise of... mam takie parcie, ze nawet z toba subek Jakbyś z flachą wpadł to może nawet bym cie wpuścił Mhm, tv wygląda podobnie do tego mojego sprzed 3 lat, a to jest nówka. Spoko. Ładny. Głośniki chyba lepiej na podłodze trzymać. Może przed szafką rtv? Jakoś tak niefajnie to wygląda na szafce. Nie no przed szafką będzie jeszcze gorzej, a z boku nie ma miejsca. Jak dla mnie grają OK. Cytuj
Daro^^ 653 Opublikowano 1 grudnia 2016 Opublikowano 1 grudnia 2016 Może w przyszłym roku wpadnie jeszcze X. Żal pozbywac sie starego x-a a to ciągle działający Jasper. 7 Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 1 grudnia 2016 Opublikowano 1 grudnia 2016 Plusik za oryginalną 360 i Top Gear. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi