MYSZa7 8 917 Opublikowano 1 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2016 subek sporo tych świateł w pokoju, nie irytuje Cię to? Cytuj Odnośnik do komentarza
subek 60 Opublikowano 2 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 Dla mnie OK, jak chce ciemniej to zostawiam tylko tego leda za TV, w rzeczywistości nie ma takiej żarówy jak na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rayos 3 170 Opublikowano 4 grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 (edytowane) Juz jakiś czas temu zmieniłem lokum z akademika na kawalerke, mieszkając wspólnie z dziewczyną, a jako, że tydzień temu zmieniłem TV w końcu na jakiś nowszy model, postanowiłem zrobić zdjęcia mojego obecnego HC Roomu będącego jedynym roomem w mieszkaniu Zacznijmy skromnie, czyli od być może znanego Wam już TV, z którego korzystałem w akademiku. Obecnie stoi na dokładniej tej samej szafce co wtedy, jednak odrestaurowałem ją "lekko", przez co już nie straszy wyglądem Sam TV siedział w szafce aż do początku listopada, kiedy to premierę miał Mini NES, którego to podłączyłem do tego małego TV. sprawdza się idealnie jako taki bardzo mini retro kącik. Tam na ścianie plakacik z zeldy, obok biurko z którego korzysta głównie dziewczyna bo ja nie potrzebuję. Po drugiej stronie biurka, przy drugiej ścianie regał, zapełniony w większości przez moje rzeczy (planszówki są wspólne, półka pod nimi jest dziewczyny. Muszę kupić drugi taki regał, żebym mógł przywieźć resztę gier i książek z domu rodzinnego, ale jakoś się zebrać nie mogę, musiałbym na 4-5 walizek pakować, żeby je przywieźć No a tak ogólnie to na samej górze amiibo + figurka Majory, Niżej 3DS, DS, DSi, Gameboy micro, gry na 3dsa (shovel knight na ich stoi), gry na Wii U, kilka na Wii, X360, X1, kolejne amiibo.Niżej gry na Vite, Vita, PSP GO, PSP, gry na PS3, na ostatnich 2 półkach książki. Moje miejsce "robocze", maly stolik z laptopem. siedząc na sofie mi starcza, biurka nie potrzebuję bo i tak zazwyczaj laptopa trazymam na kolanach No i najważniejsze, czyli domowe centrum dowodzenia, z nowym TV. Podpięty X1, PS3, Wii U, które leżą przy TV, w tle w rogu możecie zobaczyć X360 postawionego na ziemi. Po kupnie nowego TV czuję się jakbym przeszedł na nową generację W szufladzie dodatkowe pady. Sorry za jakość zdjęć, światło kiepskie. Jak widać, pokój "lekko" zdominowany przeze mnie, ale dziewczynie to raczej nie przeszkadza, dostała lepsze biurko i 1 półkę na regale, więc nie ma powodu do marudzenia dla równowagi mojego plakatu, na drugiej ścianie wisi jej z minionkami Edytowane 4 grudnia 2016 przez Rayos 15 Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 A wystarczyło dać same zdjęcia, albo do nich jedno zdanie. Myślisz że chce mi się czytać? + leci bo fajnie i przytulnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Rayos musisz być fantastycznym kochankiem, że twoja dziewczyna zgadza się na taką sexi aranżację waszego jedynego pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Lepsze od Braveranu patrzenie na plakat zeldy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2016 Bardzo ładnie Rayos. Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 6 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2016 Swietnie urzadzane mieszkanie gracza. Ale jesli wlozyles juz tyle pracy w dominacje nad swoja ulegla sucza powinienes szybko zaobraczkowac, strzelic sobie jakiegos gowniaka i niech tak jak jest zostanie na zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 7 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2016 (edytowane) Swietnie urzadzane mieszkanie gracza. Ale jesli wlozyles juz tyle pracy w dominacje nad swoja ulegla sucza powinienes szybko zaobraczkowac, strzelic sobie jakiegos gowniaka i niech tak jak jest zostanie na zawsze Może kiedyś Edytowane 7 grudnia 2016 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wieslaw 2 360 Opublikowano 14 grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2016 (edytowane) Edytowane 14 grudnia 2016 przez Wieslaw 22 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 14 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2016 (edytowane) Dygnął mi :o Jakbym widział moje studio A jakieś owoce stworzone na tych sprzętach można odsłuchać? Jak się sprawdza KORG DS-10 na konsolce? Edytowane 14 grudnia 2016 przez Emtebe Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 14 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2016 Korg DS-10 całkiem spoko choć problemem jest brak możliwości synchronizacji z jakimkolwiek master-clockiem po midi, ale do jakiegoś pierdnięcia efektem w tle całkiem może być. Na razie nic konkretnego nie zgrałem, głównie siedzę i się relaksuje przy tym, kilka pierdół na soundcloudzie leży https://soundcloud.com/jurget/elektrykorz Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 14 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2016 OK, dodałem do fallowersów, sprawdzę w wolnej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 14 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2016 Dj.wieslaw mnie zaskoczył. Brzmi to jak Pantyraid Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 17 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2016 track mi się nie podoba, ale setup masz w dechę. Też chciałem ogarnąć sobie studio, ale skończyło się na odinstalowaniu Abletona i założeniu lokaty w banku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 18 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2016 Dzięki za opinię, pracuję nad sobą, kiedyś będzie lepiej :-) Zamiast zakładać lokatę dorób gdzieś na boku. Teraz jest dużo nowych zabawek w przystępnych cenach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 19 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2016 Wiesław Cytuj Odnośnik do komentarza
musoil 47 Opublikowano 22 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2016 (edytowane) . Edytowane 22 grudnia 2016 przez musoil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 22 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2016 Tematy ci się chyba pomyliły. Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 853 Opublikowano 22 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2016 (edytowane) Dzięki za opinię, pracuję nad sobą, kiedyś będzie lepiej :-) Zamiast zakładać lokatę dorób gdzieś na boku. Teraz jest dużo nowych zabawek w przystępnych cenach. Poszedł foloł na SC! Jak się spisuje ten interfejs Akai? Podpinałeś mu jakiegoś dynamika? Miesiąc temu padł mi Presonus, więc po nowym roku będę szukał jakiegoś interfejsu. To Akai jest tak paskudne, że aż piękne. Mogłoby stanąć na moim biurku Edytowane 22 grudnia 2016 przez ProstyHeker Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 1 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2017 Nie używam mikrofonów ale z syntezatorami i gitarą super działa. Bardzo niskie szumy i fajna jakość wykonania. Jestem bardzo zadowolony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mushabelly 384 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 Szukam inspiracji na biurko do HC Roomu. Przeglądam różne i nic mnie nie porwało. Różne game roomy na youtubie i innym miejscach też obejrzałem i owszem są ładne, schludne ale czegoś co chciałbym skopiować nie ma. Może rzuciło się komuś coś w oczy wartego uwagi? Może to być nawet coś DIY, nie koniecznie ze sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 9 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2017 W sumie sam sobie odpowiedziałeś: DIY. Jak i tak masz zamiar sam robić, zrób pod siebie, przemyśl, co ci jest naprawdę potrzebne, a bez czego żyć nie musisz i do dzieła! Dla mnie biurko dla gracza to po prostu spory, wyprofilowany blat, żadnych zbędnych rzeczy, nic, co przeszkadza nogom, ew. coś, co oddzieli kompa od kontaktu z podłogą i to wszystko. Żadnych szafeczek, szufladek, wysuwanych klawiatur. Takie moje małe marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hero of Orion 365 Opublikowano 24 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2017 Ja używam takiego prostegu blatu bez żadnych szufladek itd. Też uważam że lepiej się to sprawdza niż biurka "komputerowe" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi