Opublikowano 5 kwietnia 20177 l Posprzątane do zdjęcia. Na codzień nie będzie sterylnie. Położy się to, tamto i będzie syf :P.
Opublikowano 8 kwietnia 20177 l Jak dla mnie komputer z myszką i klawką tylko przy monitorze.Źle bym się czuł grając klawka+myszka w takiej pozycji , za to polecam bo sam używam program ze steam Controller Companion. Uruchamia mi się na starcie PC wystarczy uruchomić pada od xone/x360 i bezproblemowo i przyjemnie możesz kontrolować PC za pomocą pada ( klawiatura fenomenalnie jest rozwiązana na zasadzie spirali tak samo powinni wprowadzić na konsolach) . Oczywiście skróty klawiszowe i wszystko co ci się podoba można robić.
Opublikowano 8 kwietnia 20177 l Miałem identycznie krzesło, dobra wygodna opcja. Do tej pory się nie zlamalo.
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l Czuć w tym Mirror's Edge. Ale zbyt sterylnie jak na moje gusta. Na neogafie postuje lead designer ME. Nie pamietam, ktory to byl rok, wrzucil jednak do korespondujacego tematu zdjecia swojego hc roomu. Pokoj wygladal jak zywcem wyciagniety z tej gry. Warto poprzegladac stare tematy bo sa tam np takie perelki Niestety zdjecie nie moje :P Edytowane 11 kwietnia 20177 l przez shinian
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l Te piękne dizajnerskie kable wychodzące z gniazdka w rogu pokoju pod oknem.
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l Dla mnie HC ROOM to ogromny tv, dobre nagłośnienie, wygodna kanapa/fotel na przeciwko. Do tego sprytnie zaaranżowane miejsce na pc ale nie koniecznie.
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l jesli to okno jest na wschod/zachod to ostro wali slonce rano/wieczorem prosto w ekran tv, nie polecam [*]
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l No to chyba lepiej jak wali rano słońce niz popoludniu? Tak, nie? Chyba, ze gracie w gry cala dobe.
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l co tutaj fajnego oprócz widoku z okna? Fotele Barcelona van der Rohe'a?
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l Mogą być nawet real madryt von zlote podpi,zdzie ale nie są zbyt fajne Edytowane 11 kwietnia 20177 l przez _Be_