Opublikowano 8 lipca 20186 l Moja matka ma mebloscianke, w niej amol, maść, kryształy, zastawe którą odkurza na Swieta, cukrowego baranka wielkanocnego, obrazek z papieżem Polakiem i świadectwo też by się znalazło któregoś ze siostrzencow xD strzelam, że użytkownik ma 69 lat. Edytowane 8 lipca 20186 l przez Plugawy
Opublikowano 8 lipca 20186 l 2 godziny temu, Orzeszek napisał: jeszcze czekoladowy zając z wielkanocy obok dyplomu z komunii świętej 94' z papieżem polakiem Jeszcze cukierki miętowe w kryształowym naczyniu
Opublikowano 8 lipca 20186 l 1 godzinę temu, Plugawy napisał: strzelam, że użytkownik ma 69 lat. Po nicku sądząc jedynie 55.
Opublikowano 9 lipca 20186 l W dniu 7.07.2018 o 18:34, chris85 napisał: Tak teraz patrzę na miejsce zamieszkania, nick i awatar i wszystko się zgadza. FTFY
Opublikowano 12 lipca 20186 l Przeprowadzka z dziewczyna na nowe mieszkanie, salon ja urzadzam, ale na szczescie lubuje sie w podobnej tematyce co ja- brakuje jeszcze paru elementow ale mieszkamy dopiero 2 tygodnie I tu szafeczka na jakis CRT ktorego szukam zeby podlaczyc PS2, bo niestety super hiper 4k nie ogarnie juz starusienkiego ps2 ;(
Opublikowano 12 lipca 20186 l 7 minut temu, Krzysztof Tomczak napisał: salon ja urzadzam ale urządziłeś no no, zaje.bałeś salon dorosłego czlowieka zabaweczkami xD
Opublikowano 12 lipca 20186 l Kurcze, moja to by mnie za jaja powiesiła gdybym jej zagracił półki grami a tym bardziej figurkami z gier [emoji23][emoji23]
Opublikowano 12 lipca 20186 l Ja się dlatego na książki przerzuciłem jakoś lepiej w salonie wygląda xD
Opublikowano 12 lipca 20186 l 44 minuty temu, blantman napisał: Ja się dlatego na książki przerzuciłem jakoś lepiej w salonie wygląda xD Może i tak, ale moja dziewczyna też lubi poczytać komiksy, raczej wszyscy znajmoi wiedza że zbieram/czytam, wiec niezbyt sie tym przejmuje, a dla mnie wyglądaja równie dobrze co książka
Opublikowano 12 lipca 20186 l Gry, książki i komiksy fajnie wyglądają, ale te plastikowe śmieci passe. Ale każdy robi tak żeby mu się podobało. Live long and prosper. Edytowane 12 lipca 20186 l przez Pacquiao
Opublikowano 13 lipca 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Remont za mną Skrótowo żeby nie przynudzać: wymiana okien na Roto Frank, malowanie ścian i gruntowne przemeblowanie (lub jak kto woli zmiana ułożenia mebli w pokoju). Efekty są nawet lepsze niż myślałem. Tak było (zdjęcie z jakimś filtrem, więc wygląda słabo): Spoiler Tak jest teraz: Więcej przestrzeni, lepsze rozmieszczenie głośników, mniej bałaganu. P.S. Następny konieczny cel: większy TV powieszony na ścianie. W przeciągu 2 lat myślę że wpadnie na luzie. Edytowane 13 lipca 20186 l przez ireniqs
Opublikowano 13 lipca 20186 l Mokry sen HIVa: pokój gracza na poddaszu. I nawet kabli nie widać. Wszystko ok, ale jednak ta Yakuza, Bioshock i Ni no kuni - ja bym te kartony gdzieś schował.
Opublikowano 13 lipca 20186 l Kartony będą schowane, albo przynajmniej w jednym miejscu ustawione. Muszę tylko zrobić jeszcze dodatkowe czystki tu i tam. Kable widać, ale zależy pod jakim kątem patrzeć. Ja mam na to wy(pipi)ane w gruncie rzeczy (byleby się nie walały pod nogami), ale jako taki porządek staram się też zachować. Edytowane 13 lipca 20186 l przez ireniqs
Opublikowano 13 lipca 20186 l Wstyd blachę pokazywać więc dobrze że nie ma. Irek wygodnie się gra w takim beanbagu?