Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Moja matka ma mebloscianke, w niej amol, maść, kryształy, zastawe którą odkurza na Swieta, cukrowego baranka wielkanocnego, obrazek z papieżem Polakiem i świadectwo też by się znalazło któregoś ze siostrzencow xD strzelam, że użytkownik ma 69 lat.

Edytowane przez Plugawy
Gość ragus
Opublikowano
2 godziny temu, Orzeszek napisał:

jeszcze czekoladowy zając z wielkanocy obok dyplomu z komunii świętej 94' z papieżem polakiem

Jeszcze cukierki miętowe w kryształowym naczyniu

Gość Orzeszek
Opublikowano

Szklanka herbaty w wiklinowym koszyczku, biały karton po doppelherzu

Opublikowano
W dniu 7.07.2018 o 18:34, chris85 napisał:

Tak teraz patrzę na miejsce zamieszkania, nick i awatar i wszystko się zgadza. 

FTFY

Opublikowano

Przeprowadzka z dziewczyna na nowe mieszkanie, salon ja urzadzam, ale na szczescie lubuje sie w podobnej tematyce co ja- brakuje jeszcze paru elementow ale mieszkamy dopiero 2 tygodnie ;)

VYpRtrF.jpg

AcD0ZQM.jpg

e6AhcgQ.jpg

I tu szafeczka na jakis CRT ktorego szukam zeby podlaczyc PS2, bo niestety super hiper 4k nie ogarnie juz starusienkiego ps2 ;(

cjMGuKP.jpg

• Plusik 8
Opublikowano
7 minut temu, Krzysztof Tomczak napisał:

salon ja urzadzam

ale urządziłeś no no, zaje.bałeś salon dorosłego czlowieka zabaweczkami xD 

Opublikowano
44 minuty temu, blantman napisał:

Ja się dlatego na książki przerzuciłem jakoś lepiej w salonie wygląda xD

Może i tak, ale moja dziewczyna też lubi poczytać komiksy, raczej wszyscy znajmoi wiedza że zbieram/czytam, wiec niezbyt sie tym przejmuje, a dla mnie wyglądaja równie dobrze co książka ;)

Opublikowano (edytowane)

Gry, książki i komiksy fajnie wyglądają, ale te plastikowe śmieci passe. Ale każdy robi tak żeby mu się podobało. Live long and prosper.

Edytowane przez Pacquiao
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Kartony będą schowane, albo przynajmniej w jednym miejscu ustawione. Muszę tylko zrobić jeszcze dodatkowe czystki tu i tam.

Kable widać, ale zależy pod jakim kątem patrzeć. Ja mam na to wy(pipi)ane w gruncie rzeczy (byleby się nie walały pod nogami), ale jako taki porządek staram się też zachować.

Edytowane przez ireniqs
Opublikowano

Wstyd blachę pokazywać więc dobrze że nie ma.

Irek wygodnie się gra w takim beanbagu?

Opublikowano

Bo to blacha człowieku, urządzenia na którym gra dzieciarnia