Opublikowano 28 lipca 20186 l ta lampka z pacmana - myslalem ze sobie wkleiles duszka w paincie xd fajny efekt
Opublikowano 28 lipca 20186 l 1 godzinę temu, chris85 napisał: Ta lampka też jest świetna. Są na Ali Expres chyba sobie zamówię Wpinasz po USB.
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l Polecicie jakieś stojące regały na gry + książki? Policzyłem dzisiaj, że mam już ponad 220 gier + steelbooki, do tego książki i już mi się to rozłazi po mieszkaniu.
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l te ikeowe słupki, można dokupić dodatkowe półki ładnie wchodzą dvd, mozna też układać na dwa rzędy, co do książek to trudno powiedzieć bo książka książce nierówna.
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l 24 minuty temu, Pacquiao napisał: Polecicie jakieś stojące regały na gry + książki? Policzyłem dzisiaj, że mam już ponad 220 gier + steelbooki, do tego książki i już mi się to rozłazi po mieszkaniu. https://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50277147/ są białe, kilka kupujesz i spokój na parę lat.
Opublikowano 12 sierpnia 20186 l W dniu 28.07.2018 o 10:40, chris85 napisał: Ta lampka też jest świetna. Są na Ali Expres chyba sobie zamówię Ostatnio w rodzimym pixel shopie była promocja na to. Nie wiem jak teraz. Na ali ta lampka jest licencjonowana czy "pirat"? ; ) Edytowane 12 sierpnia 20186 l przez Arm9_Team
Opublikowano 18 sierpnia 20186 l To już jest zboczenie i na pewno do końca zdrowy nie jest. Podejrzewam, że myśli o PlayStation kilka razy na dzień.
Opublikowano 4 września 20186 l Wrzućcie swoje zamykane regały na gry, figurki itp. Szukam czegoś oryginalnego w czym figurki nie będą zbierały kurzu, a zarazem będą sie ładnie komponować. Macie takie ?
Opublikowano 4 września 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. figurki z gier tylko w takim czymś:
Opublikowano 4 września 20186 l 47 minut temu, MEVEK napisał: Wrzućcie swoje zamykane regały na gry, figurki itp. Szukam czegoś oryginalnego w czym figurki nie będą zbierały kurzu, a zarazem będą sie ładnie komponować. Macie takie ? Kupiłem witrynę w IKEI, ale witryna czeka na zlozenie, a figurki w kartonach czekają na koniec remontu.https://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10119206/
Opublikowano 4 września 20186 l Cytat Dzięki witrynie można wyeksponować i jednocześnie zabezpieczyć swoje wyroby szklane czy ulubioną kolekcję stulejarskich atrybutów Ikea radzi i poleca.
Opublikowano 7 września 20186 l Mevek dał smutną buźkę, pewnie zamiast jednego musi zamówić dwa kontenery
Opublikowano 8 września 20186 l 20 minut temu, MEVEK napisał: Nie smieszy mnie wyrzucenie figurki Wiedzmina i innych. Jedyna figurka ze świata gier, którą szanuję. Reszta na śmietnik.
Opublikowano 23 października 20186 l Chcę zrobić remont pokoju, który będzie służył jako sypialnia, pokój do gier i filmów oraz wygospodaruję trochę miejsca na mini biuro. Ale szukam inspiracji. Pokazujcie swoje jaskinie przygotowana do RDR2 :).
Opublikowano 24 października 20186 l Mój pokój pociągnięty filtrem z instagrama. Ostatnie chwile błogiego spokoju i chwili tylko dla siebie, bo pokój przejmuje syn, a tata wypad z pierdołami do salonu.
Opublikowano 24 października 20186 l W sumie to chcę coś podobnego zrobić na żywo bez filtra :). Cały pokój chcę na czarno pomalować, łącznie z sufitem. Ewentualnie ściana przy której ma być biurko by jakąś fakturę mogło mieć. Tapeta albo coś jak beton ( tyle teraz tego że głowa boli ). Może trochę mniej kolorów niż to zdjęcie z filtrem. Jakaś listwa kolorowa za telewizorem by wystarczyła ale i tak by raczej na biało/żółto świeciła.
Opublikowano 1 listopada 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zaczynam meblować swój pokoik, pierwsza witrynka gotowa, druga jeszcze nie dotarła bo artykuł w ikei miał buga w systemie, ale sam mebelek bardzo graczowy i śmiało polecam, kod artykułu: 892.768.68 może juz skorygowali w systemie i nie trza będzie na raty odbierać.