Opublikowano 3 listopada 20186 l Wg mnie przesuwana bardziej się nadaje do takiej wystawki. Otwierane w zależności jak są wykonane mogą odstawać drzwiczki na łączeniu, a przy Ikea to raczej możliwe. Mi się bardzo podoba ten regał, ja mam otwarte i żałuje, bo wszystko się kurzy Ale mam postanowienie, że wymienię na właśnie taką zasuwaną, bo idealnie pasuje do tego.
Opublikowano 3 listopada 20186 l Kurzyć się będzie wszędzie, więc to kwestia regularnego sprzątania chaty.
Opublikowano 3 listopada 20186 l Mam dwa Hemnesy z Ikei z otwieranymi drzwiczkami. Wszystko jest elegancko. Nic nie odstaje i to przy moich wątpliwych zdolnościach majsterkowicza. Ale te szafki przesuwane rzeczywiście ładne. Oglądałem je na żywo wczoraj i jak tylko miejsce pozwoli to biorę takie do pokoju. Tylko jeszcze kolor muszę wybrać.
Opublikowano 3 listopada 20186 l W dniu 1.11.2018 o 12:44, Wieslaw napisał: Bardzo elegancka. Szkoda, ze nie jest szklana do samego dolu. Jak sie nazywa, moze link ? Co o tej sadzicie ?
Opublikowano 3 listopada 20186 l 3 godziny temu, MEVEK napisał: Bardzo elegancka. Szkoda, ze nie jest szklana do samego dolu. Jak sie nazywa, moze link ? Co o tej sadzicie ? Mam tego OXBERGa. Prezentuje się fajnie, nie mam za dużo pudełek, ale przy większych zbiorach na pewno spełni swoje przeznaczenie. Niestety jakość tych mebli jest średnia i raczej nie będę szukał mebli w IKEI następnym razem.
Opublikowano 3 listopada 20186 l 5 godzin temu, giger_andrus napisał: Kurzyć się będzie wszędzie, więc to kwestia regularnego sprzątania chaty. No jak będzie zamknięte to tam się nie będzie kurzyć. Sprzątanie z kurzu pudełek i innych fantów zajmuje dużo czasu, którego nigdy nie ma @Gumiś_JaGoDa ja mam podobne odczucia, ale czasami są tam właśnie takie jak potrzebujesz wymiary/design, no i cenowo również korzystnie. Później jak składasz w domu i widzisz efekt końcowy to wiesz za co zapłaciłeś ;D
Opublikowano 4 listopada 20186 l @MEVEK przecież napisalem ikeowy nr towaru, co do jakosci to jest to mebel z litego drewna w odroznieniu od serii billy/oxberg.
Opublikowano 5 listopada 20186 l Znalazłem, dzięki. Przy okazji wyskoczył mi dzial: meble kuchenne x D Co nie ma większego znaczenia, ale trzeba patrzyć, bo niektóre takie mebelki nie maja polek, tylko puste miejsca na talerze. Taka niby suszarka do talerzy. Także czekam na B.Friday i biere. Bardzo mi lezy. Nie wiem tylko, czy mi figurka Geralta sie do środka zmieści. Raczej za nisko, co? Masz jakieś figurki dla porównania? Edytowane 5 listopada 20186 l przez MEVEK
Opublikowano 5 listopada 20186 l 27,5cm wysokość, 28cm może na styk wejdzie, półki są szklane, stąd ich nie widać na obrazku
Opublikowano 12 listopada 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jak pozostałe gierki w szafie to łatwiej skupić się na ogrywaniu tego co w konsoli. Dawno nie miałem pokoju z pojedynczą konsolą pod telewizorem, podoba mi się. w ogóle to chyba skończę kupować pudełka, za dużo ambarasu przy przeprowadzkach i miejsca też szkoda. To treść jest najważniejsza. Kolekcjonerstwo to trochę choroba psychiczna. Co do pokoiku to pewnie jeszcze jakieś płytkie regały na ścianie powieszę, nad tv lub nad syntezatorami. Z szarą szafką ikeową mi się udało, co prawda na 3 dostawy skompletowana ale z powodu błędu na stronie ikei podarowali mi gratis tę jedną witrynkę (1000zł wartą). Co do tv to plazma nadal radzi sobie wyśmienicie, wypalenia nie stwierdzono.
Opublikowano 12 listopada 20186 l Ladnie, polecilbym pólki na ścianę z IKEA-i, ladnie wygladaja n.p LACK https://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60309652/
Opublikowano 12 listopada 20186 l Ja mam te polki. Sa swietne, jezeli pojedyncze rzeczy na nich leza z ktorych latwo sie kurz sciera. W tej chwili jest tak ciasno, ze Geralt zaraz przyje.bie Drake'owi z tego wszystkiego. Musze szybko kupic im ten regal, bo sie nie mieszcza.
Opublikowano 12 listopada 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Poang do grania, również bardzo polecam. Wygodny, ciekawie wyglądający, do tego można fajnie skomponować kombinację pod własny gust i budżet. Tutaj mój jeszcze w poprzednim mieszkaniu: Aktualny setup pokazywałem rok temu. Od tego czasu zmieniłem tylko detale, ale mogę wrzucić nowsze zdjęcie:
Opublikowano 18 listopada 20186 l Dobra, ja skłaniam sie ku temu czemuś. Jadę w piątek. A nóż będzie przecena Kolory sa dowolne, kolo 20 do wyboru. Edytowane 18 listopada 20186 l przez MEVEK
Opublikowano 19 listopada 20186 l @Mustang A ten TV stand to gdzie zanabyłeś? Bo bardzo mi się podoba.
Opublikowano 19 listopada 20186 l 48 minut temu, _Be_ napisał: @Mustang A ten TV stand to gdzie zanabyłeś? Bo bardzo mi się podoba. Bym wysłał linka, ale już zniknął z oferty.
Opublikowano 19 listopada 20186 l 6 minut temu, Mustang napisał: Bym wysłał linka, ale już zniknął z oferty. Ehh ale to Ikea?
Opublikowano 19 listopada 20186 l Nope, akurat stand pod TV znalazłem w necie, IKEA nie miała niczego w tym stylu.
Opublikowano 20 listopada 20186 l @_Be_ tutaj masz duży wybór szafek RTV pod TV https://selsey.pl/k/19/szafki-rtv
Opublikowano 20 listopada 20186 l Właśnie. Nawet niektore fajne i myślę czy nie wymienic. Z tym ze obie konsole trzymam na wierzchu szafki, zeby wentyl bol z każdej strony a tutaj sporo z wnękami idealnie dla konsol ale.. Z tylu ścianka i trochę mi to koliduje. jakies pomysly pany? Te szroty obecne zwane konsolami, no muszą miec przewiew wkolo.
Opublikowano 20 listopada 20186 l Zawsze można po swojemu zmodyfikować szafkę. Kiedyś też miałem taką bez wentylacji i po chamsku zrobiłem dziurę z tyłu. Brzydko ale i tak nic nie było widać.
Opublikowano 21 listopada 20186 l 9 godzin temu, II KoBik II napisał: Właśnie. Nawet niektore fajne i myślę czy nie wymienic. Z tym ze obie konsole trzymam na wierzchu szafki, zeby wentyl bol z każdej strony a tutaj sporo z wnękami idealnie dla konsol ale.. Z tylu ścianka i trochę mi to koliduje. jakies pomysly pany? Te szroty obecne zwane konsolami, no muszą miec przewiew wkolo. Obczaj z tyłu szafki jak jest zbudowana. Zazwyczaj to dykta lub jakaś cienka płyta przybita, można ją zdemontować łatwo.
Opublikowano 21 listopada 20186 l Dokładnie, nawet się nie montuje tej dykty lub kartonpłyty. @II KoBik II tu masz np z odkrytym tyłem https://selsey.pl/p/19/10327/szafka-rtv-hugo-140-cm
Opublikowano 21 listopada 20186 l No tam te dykty to maly problem ale przynajmniej niweluja widoczność kabli. A w przyszłości w sumie beda 4 konsolety i tam bylaby idealna w sumie https://selsey.pl/p/19/10381/szafka-rtv-tenus-double Znalazłem te meblevtez na alle tylko komentarze srednio zachęcają jeśli chodzi o jakość wykonania. Edytowane 21 listopada 20186 l przez II KoBik II