Wredny 9 446 Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Gdzie to video? Obejrzałbym zbliżenia na te roztocza ze złotej ery gamingu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 9 godzin temu, Wredny napisał: Gdzie to video? Obejrzałbym zbliżenia na te roztocza ze złotej ery gamingu tu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 9 godzin temu, Wredny napisał: Gdzie to video? Obejrzałbym zbliżenia na te roztocza ze złotej ery gamingu Na zdjęciach miejscówka prezentuje się dużo gorzej niż na materiale. Poza tym użytkownik Quake bardzo ujmująco opowiada o swoim hobby. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 2 godziny temu, ciwa22 napisał: Na zdjęciach miejscówka prezentuje się dużo gorzej niż na materiale. Poza tym użytkownik Quake bardzo ujmująco opowiada o swoim hobby. Ciemność widzę, ciemność... Faktycznie, na materiale wygląda to ciut lepiej, ale... No mi to przypomina takie wysypisko trochę - zbiory bez ładu i składu, bez jakiegoś pomysłu, jakieś Nokie na wystawce, nieużywany nigdy pilot do PS2 (takie badziewia raczej w kartonach powinny kończyć), niezagospodarowane miejsca na pustych półkach, same półki poustawiane randomowo... Kwestie czystości przemilczę, na filmiku i tak mało co widać, ale jak się ma wędrujące koty, to nie może być schludnie, no i ten piec kaflowy - sadza pewnie nie raz buchnęła, jak zawiało w komin - ja przez lata też miałem piec za dzieciaka, to wiem, jaki syf robi takie zdarzenie. Ale samego użytkownika oceniam niezwykle pozytywnie (choć nie jest on raczej tak młody, jak tu sie ludziom wydaje - takie mam wrażenie po sposobie wysławiania się, barwie głosu itp). Ma chłop pojęcie, zayebistą barwę głosu, ma gadane, nawija z prędkością karabinu maszynowego, a mimo to nie powtarza się, nie przynudza, ma dobrą dykcję - no mógłby być ciekawym YouTuberem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 856 Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Ja bym chciał mieć w nowym domu ozdobny piec kaflowy z kominkiem ale cena tego to jest porażka szczególnie robocizny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 4 godziny temu, Wredny napisał: Faktycznie, na materiale wygląda to ciut lepiej, ale... No mi to przypomina takie wysypisko trochę - zbiory bez ładu i składu, bez jakiegoś pomysłu, jakieś Nokie na wystawce, nieużywany nigdy pilot do PS2 (takie badziewia raczej w kartonach powinny kończyć), niezagospodarowane miejsca na pustych półkach, same półki poustawiane randomowo... Kwestie czystości przemilczę, na filmiku i tak mało co widać, ale jak się ma wędrujące koty, to nie może być schludnie, no i ten piec kaflowy - sadza pewnie nie raz buchnęła, jak zawiało w komin - ja przez lata też miałem piec za dzieciaka, to wiem, jaki syf robi takie zdarzenie To nie burdel tylko kontrolowany chaos. Znam ten typ człowieka. Mam znajomego, który ma konkretny bajzel w warsztacie. Ścieżki tylko wytyczone pomiędzy gratami ale wie co i gdzie leży. Zwykły śmiertelnik to albo z mapą albo z przewodnikiem może poruszać się wśród krętych alejek by się nie zgubić na zawsze (pewnikiem stoi gdzieś czyjeś nadgniłe truchło po którejś libacji). A weź mu zrób porządek to chłop zgubiony i niczego już nie znajdzie. Kaflok? Oprócz spłuczki na łańcuszku w korytarzowym kiblu rzecz obowiązkowa w każdym szanującym się familoku Z miejsca przypominają mi się zimowe party na ps4. Z miejsca wiesz, że ficuś (albo figuś? zawsze zapominam kery je kery) jest na party gdy żubruje w kołkastli... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał_K 196 Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Gierka niestety w języku wroga psx- fajna konsolka ps2 - fajna konsolka dziwne komentarze odnośnie takich kamieni milowych w historii gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Kamieniem milowym to byl xbox z wbudowanym HDD i kartą sieciową Nie no żartuję, ps2 najlepsza konsolka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 856 Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 PS2 fajne rozwinięcie jedynki plus nowy nośnik. PS1 zmiana podejścia do producentów gier, każda konsola coś wniosła. Pierwszy Xbox rozgrywki sieciowe na nowym poziomie i dysk twardy. No i płatne granie po sieci Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. creatinfreak 3 826 Opublikowano 30 Listopada 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Dawno mnie tu nie było. Od września jestem na nowym mieszkaniu, ale jakoś nie miałem weny robić i wstawiać zdjęć. Teraz mogę już przedstawić mój nowy gameroom. 11 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Ależ pięknie i sterylnie, cudowny kącik! Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Uuu fajniutko, dobór kolorów też niczego sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 I ten fotel <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 a gdzie xbox? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Pokój żonki A nie gracza 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Pokój żonki A nie gracza Wspólny. Ale od 20 jak już młoda idzie spać jest mój a gdzie xbox? Znalazł inny dom po gearsach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 35 minut temu, Pupcio napisał: Pokój żonki A nie gracza Brakuje gniazdka na kablach i tapety. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 co to za tv @creatinfreak, Samsung? Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 698 Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Te podświetlenie to takie co można kupić na Alli czy tam Allegro? Będę wieszał TV na ścianie i chce się w coś takiego zaopatrzyć. Pasek LED klejony bezpośrednio do TV? Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 (edytowane) 21 minut temu, MYSZa7 napisał: co to za tv @creatinfreak, Samsung? Samsung 65mu8002 + soundbar samsung hw-k550 z zestawem satelit hw-8000s 10 minut temu, WisnieR napisał: Te podświetlenie to takie co można kupić na Alli czy tam Allegro? Będę wieszał TV na ścianie i chce się w coś takiego zaopatrzyć. Pasek LED klejony bezpośrednio do TV? Ledy z allegro klejone bezpośrednio na obudowę tv. Nie wiem czy tu mogę linki z alle wstawiać to wysłałem PW. Edytowane 30 Listopada 2019 przez creatinfreak 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 698 Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 @creatinfreak a dolnej krawędzi dlaczego nie podświetlasz? Możesz wrzucić zdjęcie jak to wygląda gdy jest ciemno przy włączonym TV? Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Na dole mam soundbar zamocowany na specjalnych stelażach i bym musiał albo na te stelaże naklejać, albo dzielić i puszczać kabel. Po prostu za dużo zabawy by z tym było. I więcej ledów bym musiał kupić 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 no spoko już czaimy że tv jest z funkcją zmieniania koloru pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Dobra bonus w postaci gdzie mieszka gamer? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 u mamy 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi