Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 4.01.2020 o 18:59, Wieslaw napisał:

Pokój gracza stan dzisiejszy. Miejsce się skończyło.

wJayuMx.jpg

fajne,

a gdzie konsola i gierki? :)

dasz link do tego co tworzysz, czy trochę siara na forum kąsolowym?

Opublikowano

Poduszka na krześle pozwala się domyślać, że zdarzało się, dla potrzeb fizjologicznych, nie przerywać pracy nad utworem, którym potem wyje.bałby, z widocznych na zdjęciu, kapci.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Fajny pokój, wyczywam posiadanie skilla w granie w gierki na syntezatorach. Do takiego roomu to by się przydało krzesło obrotowe, drewniane krzesło z salonu babci zalatuje PeErEl-em troszkę. No i co to tam w rogu na trójnogu jest? Na pewno nie jakiś teleskop bo takiego montażu nie stosuje się w astronomii :)

Edytowane przez SebaSan1981
Opublikowano

przecież odpaliłem forzę na telewizorze z lewej, gierki są w szafkach, nawet widać niektóre :-)

a krzesło jest wygodne, do grania mam fotel, którego nie ma na foto,

generalnie to mająć dwa małe gówniaki więcej gram na pstryczku wieczorami niż na tv

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

wJayuMx.jpg

Małe zazdro :)

Dorosłem dopiero do drugiego w moim życiu kontrolera MIDI (pierwszy po ślubie sprzedałem), a tu tyle dobroci. Nie wiedziałbym jak to wszystko włączyć, co dopiero grać :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

wJayuMx.jpg

Czy to jest Matrixbrute po prawej na dole? I jeszcze ten Matriach, ja (pipi)ye ależ mnie polaczkowa zazdrość dopadła. 

Opublikowano
7 godzin temu, japco napisał:

Czy to jest Matrixbrute po prawej na dole? I jeszcze ten Matriach, ja (pipi)ye ależ mnie polaczkowa zazdrość dopadła. 

Tak, to matrixbrute, świetna maszyna jeśli chodzi o tor audio i matrycę połączeń, słaba jeśli chodzi o sekwencer i keybed, a Matriarch-a polecam jak najbardziej (choć nie jest pozbawiony drobnych wad). "Polaczkowa" zazdrość by Cię dopadła dopiero jakbym teraz zrobił foto z walizeczką make noise shared system plus ;-)

Opublikowano

Tak dobrze się to czytało, a tu pod sam koniec taki babol

11 godzin temu, Sylvan Wielki napisał:

gdy dojdzie nowa pułka 

No ale serduszko, choć w sumie minimalizm i jakoś tak bez wyrazu to wszystko (że już nie wspomnę o tych dziesięciu xboxach - sprzedaj to, skoro masz koksa), ale może to dlatego, że ja lubię symetryczne ustawienia :notbad:
Z rozmiarem TV też wprowadziłeś u mnie niepokój, bo ostatnio przymierzam się do C9, ale 55" no i skoro ten Twój to 65" i wygląda tak niepozornie to teraz sam nie wiem i chyba będę musiał kupić też minimum taki...

• Dzięki 1
Opublikowano

Klep Dead Cells na 4 cell nightmare i pisz post w nocy, a twa ortografia przerzuci cię przez bark niczym Ramos Mo Salaha :sapek:
A tak na poważnie, dziękuję za wyłapanie błędu. :hi:
Żadnej konsoli nie sprzedałem, zatem skoro mam w szafie staruszka Saturna, czy poprzednie generacje PlayStation, to i Xboksy pozostawię. Tak, wiem, to różne wersje zasadniczo tego samego, ale co zrobić :dunno:Kombo: uwielbiam je + sentyment robią swoje. :wub:

Natomiast co do tv @Wredny, to już zależy od kilku aspektów: miejsce, fundusze i tym podobne. Rzucę okiem na temat o odbiornikach, ale skoro chcesz na 55 się przerzucić, to drogą dedukcji masz telewizor z mniejszą przekątną. Uwierz, że jak skoczysz na wyższy szczebel, będzie dobrze. :good:

65" robi przysłowiową robotę. Zauważ proszę, że w marketach one wyglądają tak sobie (rozmiarowo), natomiast, jak już ustawisz sobie takie cacko w pokoju, to wywołuje efekt łał - na dzień dobry rozmiarem samego pudła. Te słowa powinni inni użytkownicy, którzy przerzucili się na 65 cali, potwierdzić. Dodam tylko, że po kilku dniach taki rozmiar wydaje się .... normalny.
W każdym razie ten pokoik duży nie jest. Ja od OLED'a siedzę dwa metry. Gwarantuje, że narzekać nie ma na co. :lapka::good2:

• Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano

Dwa metry? Ja Do TV mam prawie 3...
Na 55" grałem od lat, a teraz zostałem zmuszony do przeniesienia się do mniejszego pokoju, w którym stoi 40" (moja pierwsza Full HD Bravia), więc nawet te 55" będzie upgrade'm.
No i się w sumie zastanawiam, bo w salonie 55" daje radę (choć mógłby być większy, jasne), ale w mniejszym pokoju mam wątpliwości, czy aż taka krowa (65) mi jest potrzebna.
Tzn już dawno temu nauczyłem się, że nie ma czegoś takiego jak za duży telewizor, ale...
No i kwestia różnicy 3k w cenie też gra niebagatelną rolę :reggie:

Opublikowano

65" robi przysłowiową robotę. Zauważ proszę, że w marketach one wyglądają tak sobie (rozmiarowo), natomiast, jak już ustawisz sobie takie cacko w pokoju, to wywołuje efekt łał - na dzień dobry rozmiarem samego pudła. Te słowa powinni inni użytkownicy, którzy przerzucili się na 65 cali, potwierdzić. Dodam tylko, że po kilku dniach taki rozmiar wydaje się .... normalny.
W każdym razie ten pokoik duży nie jest. Ja od OLED'a siedzę dwa metry. Gwarantuje, że narzekać nie ma na co. :lapka::good2:

Jest dokładnie tak jak piszesz. Ja do swojego mam 2.7 m i na początku było "o kur..." teraz mógłbym wstawić większy
Opublikowano
W dniu 17.02.2020 o 14:49, Wredny napisał:

Dwa metry? Ja Do TV mam prawie 3...
Na 55" grałem od lat, a teraz zostałem zmuszony do przeniesienia się do mniejszego pokoju, w którym stoi 40" (moja pierwsza Full HD Bravia), więc nawet te 55" będzie upgrade'm.
No i się w sumie zastanawiam, bo w salonie 55" daje radę (choć mógłby być większy, jasne), ale w mniejszym pokoju mam wątpliwości, czy aż taka krowa (65) mi jest potrzebna.
Tzn już dawno temu nauczyłem się, że nie ma czegoś takiego jak za duży telewizor, ale...
No i kwestia różnicy 3k w cenie też gra niebagatelną rolę :reggie:

:lapka:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
6 minut temu, Ukukuki napisał:

Fajne wnętrze jedynie kolor podłogi nie dla mnie. Grzejnik pod PC :notsure:

Wiem wiem, zawsze moge kompa postawic na lewa strone biurka, ale wtedy nie bede sie mogl wpatrywac w szybke i rozkminiac o zyciu xd Natomiast grzeje tylko w zime i tez nie duzo, sprawdzalem temperatury i komp nie palił się jak grzejnik chodził ;) 

Opublikowano
33 minuty temu, Figaro napisał:

55 starczy. 65 będzie już za duże. A tak to jest super.

Jak przesiadać się z 51 to tylko na 65, nie ma czegoś takiego jak za duży telewizor

• Plusik 1
  • Minusik 1