Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wow, ten powyższy pokój wygląda genialnie, pomijając lekki bałagan. Aż chce się tam siedzieć.

Ja się dopiero wprowadzam i jeszcze jest burdel, ale zarys układu mebli już jest.

SSPZX2o.jpg

o3m06G3.jpg

Teraz jak te kable ukryć :geek:

• Plusik 5
Opublikowano

Ikea ma też bardzo fajne meble ale trzeba odpowiednio wiecej zaplacić. Kuchnia czy droższe meble są na blumie. Do tego gwarancja na kuchnię i materace 25 lat, AGD do kuchni 5 lat. Inne meble już bardziej zróżnicowane ale około 10 lat. Ale ma też meble w cenach bodzio czy BRW do mieszkań pod wynajem wykończonych najniższym kosztem. 

Jestem po wykończeniu mieszkania i jestem z nich bardzo zadowolony. Jedynie oferta kanap, sof i narożników jest taka sobie. Tak samo łazienka.  Celowałem raczej w średnio wysoką półkę marketową ze wszystkim (Excellent, tubądzin, franke, quick step, equipe) i ikea na tym tle wypada bardzo dobrze. A polskich stolarzy to walić prądem, mentalność i podejście tragedia nie mówiąc o wzornictwie. Jak macie architekta który gościowi to wszystko rozrysuje to będzie ok ale jak poprosicie żeby to on zrobil to matko jedyna :obama:   Jednemu to nie zapłaciłem i musiałem szukać drugiego i znowu tracić 3 miesiące. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

IMG-20200809-115401-1.jpg

Nic specjalnego, ale zdarzyła mi się ostatnio przeprowadzka więc mały 27 calowy monitorek wymieniłem na odrobinę większy TV i teraz to wygląda w ten sposób .

• Plusik 5
Opublikowano

Właśnie trochę mi przeszkadza,

Stoi tam teraz trochę reprezenacyjnie.

Normalnie kładę dock bokiem by nie zasłaniał ekranu.

Opublikowano (edytowane)

1. to nie jest zdjęcie pokoju

2. dizajn tego mebla po lewej gryzie się z tym 'stolikiem' pod TV

3. mebel po lewej wystaje przed ten 'stolik'

4. 'stolik' pod TV wygląda jak jakiś kufer na pościel

5. router stoi krzywo

6. firanka odbija się w matrycy...

7. ...czyli słabej jakości panel oraz TV ogólnie

8. niedoskonały wybór konsol do gier

9. słaby gust do gier

10. życie ma więcej kolorów niż czerń i biel

dałem plusa

Edytowane przez MarekCol
  • Plusik 1
  • WTF 2
  • Minusik 3
Opublikowano
4 godziny temu, MarekCol napisał:

8. niedoskonały wybór konsol do gier

9. słaby gust do gier

Cała reszta to słuszne uwagi, ale te dwa punkty brzmią jak zakamuflowane narzekanie na to, że brakuje "doskonalej" konsoli do gierek na zdjęciu xd

• 3 tygodnie później...