Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak:

1. Tv i konsola za blisko grzejnika.

2. Szczotka do kibla po wykonaniu swojego zadania będzie kapać na czasopisma - trzeba ją przestawić.

3. Co to za książka przy gazetach? Wywalić. Gazety + konsola to i tak za dużo.

Tak to spoko :). Drewniana, pewnie przyjemna, deska klozetowa. Miejsce na szafkę RTV jest. Ciekawe po prawej stronie kibelka jest.

Opublikowano (edytowane)

ech, to foto pojawiło się na wykopie, to nie moje. poza tym widnieje tam data 2007. 

mój pokoik do grania, gdzie właśnie siedzę - w 2015 roku wyglądał tak:
DSC00768.jpg
teraz jedynie pojawiły się półki na kolumny.
jest jeszcze pokój z Ps4 i Tv, ale nie mam foty.

Edytowane przez grzybiarz
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Zestawu Kenwooda używałem tylko do słuchanie muzyki z cd na słuchawkach, a Yamaha grała z kolumnami.

Edytowane przez rah
Opublikowano
41 minut temu, grzybiarz napisał:

Poza grami, zbieram tez płyty audio

To tak jak ja, cd nadal kupuję choć teraz z większym umiarem i konkretne tytuły przesłuchane wcześniej. Kolekcjonuję muzykę filmową głównie(prawie 200 tytułów) i coś co mnie pozytywnie zaskoczy z innych gatunków. Początkowo też mnie to bardziej dziwiło niż przeszkadzało ale i tak mam zawsze jakiś inny odtwarzacz poza konsolą. Trzeba się z tym pogodzić i tyle. Prawdopodobnie nowe konsole też nie będą czytać cd, przynajmniej na reklamie xsx czy xss był tylko blu ray i dvd z tego co pamiętam.

Opublikowano
20 godzin temu, rah napisał:

A to aktualne miejsce do grania po remoncie wykonanym samodzielnie.

Bardzo fajny kącik, tylko tv wydaje się za mały. Ile to cali?

Opublikowano (edytowane)

65 cali i teraz mam wrażenie że są zachowane proporcje ale faktycznie na fotach zarówno tv jak i kolumny wydają się mniejsze niż na żywo.

Edytowane przez rah
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
19 minut temu, kislawa napisał:

Wyrzucam mały update z nory, roboty jest jeszcze milion ale całość zaczyna być już użyteczna i użytkowana :). Na beton poszła żywica, postawiłem ścianę pod tv za którą z jednej strony jest miejsce na toaletę a z drugiej na sprzęt. Pod oknem wylądował duży stół do planszówek i powoli nora nabiera kształtów.

Kanapa i fotele rozkładają się w pełni i można siedzieć, pół siedzieć albo pół leżeć :P. Na ścianę trafił sony 85xh90 i do tego soundbar hw90qr (narazie nie ma kasy na inwestycje w prawdziwy Atmos więc mam chociaż namiastkę).  Siedzi się około 2,8m od tv więc rozmiar daje radę. 

Wszystkie konsole trafiły do dedykowanej szafki za ścianę z tv. Kolejnym krokiem jest wykończenie sufitu i ścian żeby pozbyć się wrażenia z przed bywania w skażonej strefie z division ;) i skończenie toalety bo chodzenie po schodach jest męczące oraz zrobienie baru tak aby cała góra mogła służyć wszelkim rozrywkom ;).

spacer.png

Jaka klasa. A ja marzę chociaż o jakiejś jaskini 2,5x2,5 aby wstawić fotel i jakieś biurko/komodę z tv i konsolami.

Opublikowano
Teraz, creatinfreak napisał:

Jaka klasa. A ja marzę chociaż o jakiejś jaskini 2,5x2,5 aby wstawić fotel i jakieś biurko/komodę z tv i konsolami.

Dobry układ z żoną zrobiłem ;), ona głównie decydowała o tym co będzie na 106m parteru a w zamian ja mogę zrobić co chce na 82m góry :D, a że ona tez lubi pograć to udało się zrobić naprawdę fajną dla nas przestrzeń. 

• Lubię! 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Stulejarz Mode ON

Man Cave

[url=https://naforum.zapodaj.net/7817cd6531ee.jpg.html][img]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7817cd6531ee.jpg[/img][/url]

Dlaczego nie działa ? :P

Edytowane przez Daro^^