Farmer 3 268 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 @Redmitsuplus za zieleninę ale ta palma coś ci zdycha Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Godzinę temu, Farmer napisał: @Redmitsuplus za zieleninę ale ta palma coś ci zdycha no wlasnie to jej pierwsza zima i nie wiem czy kwestia temperatury czy moze trzeba jej dac inna donice, na starym mieszkaniu moja juka zyje wciaz zdrowo a tu nie wiem co z nią. Moze tez byc ze z tylu pokoju trzymam pranie na suszarce i moze za duzo wilgoci jest teraz przez okres zimniejszy. Na szczescie wpada nowy set pralka + suszarka wiec juz skonczy sie suszenie na klasycznej suszarce i moze to kwiatkowi pomoze ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Jest możliwe. Tego typu roślinki cierpią bardziej z nadmiaru wody niż z jej braku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Ja wiem, że podobno nie przeszkadza, no i być musi, ale za każdym razem, gdy oglądam wrzutki z tego (skądinąd bardzo fajnego) poddasza, to ten słup rani me oczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Boomcio 4 026 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 W dniu 16.12.2020 o 07:27, Wredny napisał: to ten słup rani me oczy To u mnie będzie Cię ranić podwójnie Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki czemu nie przeszkadzam młodzieży umiejscowionej w pokojach niżej w nauce. Z dodatkowych rzeczy - stolik do karcianek i czasem planszówek, no i bufet, czyli serce pokoju. 46 16 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 @Boomcio piękna jama! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 @Boomcio, jedyne co mnie rani to to, że ten kącik nie jest mój - coś pięknego 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Estetycznie i przytulnie. Pograłby tam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 2 godziny temu, Boomcio napisał: To u mnie będzie Cię ranić podwójnie Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki czemu nie przeszkadzam młodzieży umiejscowionej w pokojach niżej w nauce. Z dodatkowych rzeczy - stolik do karcianek i czasem planszówek, no i bufet, czyli serce pokoju. Boomcio przypierdolił. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 @Redmitsu @Boomcio jak ja Wam zazdroszczę takiego poddasza z resztą co ja mówię, wystarczyła by mi jakąś komórka 3x3 aby wstawić kanapę, tv i konsole. 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Heh, dzięki Pany za dobre przyjęcie mojej hc jaskini. Posprzątałem trochę przed świętami, to i foty cyknąłem dla forumka. Myślę powoli o zmianie audio, bo jest starusieńki samsung 5+1, który jeszcze daje radę, ale jak czytam Wasze wpisy w dedykowanym temacie, to trochę kasy trzeba by dozbierać, żeby weszły aktualne standardy. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 W dniu 20.12.2020 o 19:06, Boomcio napisał: Heh, dzięki Pany za dobre przyjęcie mojej hc jaskini. Posprzątałem trochę przed świętami, to i foty cyknąłem dla forumka. Myślę powoli o zmianie audio, bo jest starusieńki samsung 5+1, który jeszcze daje radę, ale jak czytam Wasze wpisy w dedykowanym temacie, to trochę kasy trzeba by dozbierać, żeby weszły aktualne standardy. Jaskinia na propsie, sam niedługo będę organizował swoją nową, także jest na czym się wzorować :D. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 W dniu 20.12.2020 o 14:50, Boomcio napisał: To u mnie będzie Cię ranić podwójnie Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki czemu nie przeszkadzam młodzieży umiejscowionej w pokojach niżej w nauce. Z dodatkowych rzeczy - stolik do karcianek i czasem planszówek, no i bufet, czyli serce pokoju. Pierwsza fota z RTX on :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 @Boomcio to 65 cali tak? ile jest do kanapy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 @Boomcio jeden z najładniejszych kącików do grania w tym temacie, ta boczna ściana z kosmosem, to tapeta czy sam malowałeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 W dniu 20.12.2020 o 17:28, creatinfreak napisał: jak ja Wam zazdroszczę takiego poddasza Tak, poddasza mają to do siebie, że jak się dobrze rozplanuje przestrzeń można fajnie ustawić graty. Ale widywałem nieraz dużo mniejsze przestrzenie zajebiaszczo zorganizowane. Kwestia dobrej organizacji. 3 godziny temu, KrYcHu_89 napisał: Jaskinia na propsie, sam niedługo będę organizował swoją nową, także jest na czym się wzorować :D. Jak by co, to służę radą. 39 minut temu, Fanek napisał: @Boomcio to 65 cali tak? ile jest do kanapy? Nie, 55'. No, ale 2letniego telewizora się nie zmienia . Ok 2,5 metra, może ciut mniej. 18 minut temu, Daddy napisał: ściana z kosmosem, to tapeta czy sam malowałeś? Nie, nie, zwykła foto tapa. Gdybym tak umiał malować... Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 @Boomciowitam w hc roomie na poddaszu z belka xD oswietlenie robi robote 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 825 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Adaptacja strychu na propsie zawsze. Jakbym miał za dużo hajsu, to bym się miotał. Postawić parter za miastem czy odpicować poddasze w starej kamienicy. Jeden pkt odejmuję za przemalowanie belek, naturalne najlepiej się prezentują. Ofcoz rzecz gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Quake96 3 804 Opublikowano 14 Lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Miejsce na regałach mi się kończy, chyba czas pomyśleć nad kolejnym Najważniejsze, że udało mi się skompletować wszystkie plejki 1-4/PSP-PSV w boxie Trochę hardcorem było kupowanie szóstej PS2jki głównie dla kartonu, ale to u mnie norma @MLeKSk - Pudła od twojej byłej PS3 wkroczyły do ekspozycji, a sama konsola śmiga podpięta pod TV 11 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daro^^ 652 Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 To jest twój pokój w którym przebywasz na co dzień czy taki dodatkowy game room?Klimacik jak za czasów gimnazjum Cytuj Odnośnik do komentarza
medzik1992 2 Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Panowie - gdzie można kupić jakąś fajną szafkę RTV białą lakierowaną najlepiej około 2m szerokości. Ktoś coś doradzi ? Może ktoś gdzieś zamawiał i może polecić ? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
mushabelly 384 Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 5 godzin temu, medzik1992 napisał: Panowie - gdzie można kupić jakąś fajną szafkę RTV białą lakierowaną najlepiej około 2m szerokości. Ktoś coś doradzi ? Może ktoś gdzieś zamawiał i może polecić ? Dzięki. Nie ma takich długich, musisz kupić małą a TV na ścianę No w IKEI masz Besta 2 wysokości, dajesz 3 lub 4szt i masz 180 lub 240cm Cytuj Odnośnik do komentarza
Daro^^ 652 Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Kup 2 szafki z ikea po 99 zł za sztukę i złącz je ze sobą. Ja tak zrobiłem jak kupiłem tv zjeździłem wszystkie sklepy z meblami i zawsze brakowało kilka cm. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Potwierdzam, "pudła" z IKEA + półki i doskonałe regały na gry i inne pierdoły, na plus rekonfigurowalność i ilość kombinacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 On 2/14/2021 at 7:31 PM, Quake96 said: Miejsce na regałach mi się kończy, chyba czas pomyśleć nad kolejnym Najważniejsze, że udało mi się skompletować wszystkie plejki 1-4/PSP-PSV w boxie Trochę hardcorem było kupowanie szóstej PS2jki głównie dla kartonu, ale to u mnie norma @MLeKSk - Pudła od twojej byłej PS3 wkroczyły do ekspozycji, a sama konsola śmiga podpięta pod TV Super klimatyczne miejsce, podoba mi się bardziej niż nowoczesne sterylne salony z białymi mebelkami stolikami rtv, pochowanymi kablami. Tu u ciebie aż chce się usiąść i przedzierać przez jaskinie w tomb raiderach. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi