balon 5 326 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 3 godziny temu, tjery napisał: A to moje stanowisko robocze, w gratisie młode pokolenie superbohaterów. Kable muszę trochę ogarnąć, ale już od roku to mam zrobić, więc pewnie niewiele się w tym temacie zmieni a duży TV (mimo argumentu z podłączaniem do TV, jeszcze chyba nie widziałem tu PC podłączanego do dużego odbiornika, tylko nos praktycznie w ekranie) i dobre audio gdzie? Zapewne jest po 200klatek i rozdzielczość wypalająca oczy, ale w ogóle nie mój klimat gejmingu. Zdecydowanie wolę jebitny tv, kanapa, audio zew + konsolka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 (edytowane) 36 minut temu, balon napisał: a duży TV (mimo argumentu z podłączaniem do TV, jeszcze chyba nie widziałem tu PC podłączanego do dużego odbiornika, tylko nos praktycznie w ekranie) i dobre audio gdzie? Zapewne jest po 200klatek i rozdzielczość wypalająca oczy, ale w ogóle nie mój klimat gejmingu. Zdecydowanie wolę jebitny tv, kanapa, audio zew + konsolka. TV LG C1 48 cali, siedzę około metra od niego, jest bardzo duży z tej odległości. Zdjęcie zniekształca i wydłuża perspektywę, telewizor rzeczywiście wygląda jak jakiś monitor 4:3. Co do audio to zestaw mam na dole, u siebie sluchawki, ale gram głównie po 22 i wchodzą w grę tylko słuchawki, ale że audio dla mnie równie ważne jak obraz to mam Arctisy Nova z DACiem Co do konsoli to jest PS5 w salonie, ale od czasu PC służy jako odtwarzacz BR A i kanapę mam zaraz za fotelem :p także spełniam wszystkie wymogi konsologamingu Edytowane 10 Września 2022 przez tjery 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 2 godziny temu, ASX napisał: przy takim PC i w dzisiejszych czasach? Zbędna 4 minuty temu, tjery napisał: Co do konsoli to jest PS5 w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 2 godziny temu, giger_andrus napisał: Czy ja wiem ? Może młode pokolenie superbohaterów polubiłoby Mariana albo Astrobota. Moi uwielbiają. Nie no, sentymentu nic nie zastąpi. Od Szaraka każda włącznie z Pro, także 5 też musiała być Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 6 minut temu, giger_andrus napisał: zapomniałeś zacytować, co było po przecinku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Celowo bo to już sprawa indywidualna. Niektórzy używają Xa jako lodówki, Switcha jako kurzołapu a jeszcze inni spuszczają się na pady. Są też tacy co grają. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 300 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Hc room z samym pc to zwykła nora piwniczaka a nie hc room 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 no dokładnie tak jak napisałeś, to kwestia indywidualna. Moim zdaniem konsola, dzisiaj nie jest do szczęścia potrzebna, bo dobry PC oferuje taką jakość i bibliotekę gier, że w zupełności wystarczy każdemu. Ale jak ktoś jest bardziej hardcore'owym zagrajmerem, który nie chcę np. bawić się w emulacje Nintendo czy czekać na porty gier z PS, albo po prostu (tak jak ja) ceni sobie wygodę związaną z graniem na konsoli to często ma w domu więcej niż jeden sprzęt do grania. Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 16 minut temu, Pupcio napisał: Hc room z samym pc to zwykła nora piwniczaka a nie hc room Ale pady są z dwóch obozów, wypraszam sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 300 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 A to taka luźno rzucona opinia, nie konkretnie do twojego pokoju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 7 minut temu, Pupcio napisał: A to taka luźno rzucona opinia, nie konkretnie do twojego pokoju No mam trochę sterylnie, ale cytując małżonkę "jakby co to szybko się to wyrzuci i będzie normalny pokój" 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Cytując męża: „Jakby co wymieni się model i już nie będzie przeszkadzał nienormalny pokój” 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 300 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Dobrze że chociaż mówisz jak jest A nie jak niektórzy "to była nasza wspólna decyzja żeby wyjebać moją całą kolekcję gier i konsol" Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 hc room jest wtedy kiedy postawi sie pożółkłe playstation pod tv, kartony nad szafką i nie gra sie w gry. Wolę wersję z pc 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 6 minut temu, Pupcio napisał: Dobrze że chociaż mówisz jak jest A nie jak niektórzy "to była nasza wspólna decyzja żeby wyjebać moją całą kolekcję gier i konsol" No każda poprzednia plejka z grami poszła po rodzinie, bo jakoś nie mam sentymentu zbieracza. Bazuję na wspomnieniach Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 23 minuty temu, 20inchDT napisał: hc room jest wtedy kiedy postawi sie pożółkłe playstation pod tv, kartony nad szafką i nie gra sie w gry. Wolę wersję z pc Ty tylko jakieś skrajności widzisz ? Gość ma mocarny pc i ma konsolę, jak widać dzieciaki grajà i sam też gra a ty wjeżdżasz z jakimś swoim bólem nabytym w cw i minusami. Lol Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 300 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 No inch to jest giga odklejus na punkcie cw Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jar3czek 436 Opublikowano 10 Września 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 2 godziny temu, balon napisał: a duży TV (mimo argumentu z podłączaniem do TV, jeszcze chyba nie widziałem tu PC podłączanego do dużego odbiornika, tylko nos praktycznie w ekranie) i dobre audio gdzie? Zapewne jest po 200klatek i rozdzielczość wypalająca oczy, ale w ogóle nie mój klimat gejmingu. Zdecydowanie wolę jebitny tv, kanapa, audio zew + konsolka. Co prawda w takim setupie jest to pod każdym względem i tak mniej wygodne niż dupnąć na fotelu/kanapie i odpalić bez problemów konsolę, no ale da się i od prawie 3 lat tylko w taki sposób gram na stacjonarnym piecu, zero klawiatury, myszki kabli itp. Ale te darmowe remastery na emu PS3 w 4K@60 fps 14 Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 961 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 3 godziny temu, giger_andrus napisał: Czy ja wiem ? Może młode pokolenie superbohaterów polubiłoby Mariana albo Astrobota. Moi uwielbiają. I Spyro Zaraz wpadnie trzecia platynka z córcią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Tak jest! Spyro też był grany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 18 minut temu, giger_andrus napisał: ty wjeżdżasz z jakimś swoim bólem nabytym w cw 1 godzinę temu, giger_andrus napisał: Celowo bo to już sprawa indywidualna. Niektórzy używają Xa jako lodówki, Switcha jako kurzołapu a jeszcze inni spuszczają się na pady. Są też tacy co grają. to nawet nie jest smieszne Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 426 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Kolejny temat w którym xboxy są prześladowane? 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Tym bardziej, że większość pisała, ż brakuje w pokoju konsol/konsoli, a nie PlayStation. Niezła trauma. Jeszcze te majaki, że prawie nikt tu nie gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Typ jeszcze pisal w statusach ze chodzi na silownie. Na silownie. Gracz. Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Już najebany także Method też ma gdzie rządzić 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi