Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 18.03.2023 o 18:56, MEVEK napisał:

Pokazcie swoje "sedzenia gamingowe" prosze. Ja sklaniam sie ku czemus takiemu...

Baxter-1-Seater-Recliner-Grey-Angle_1080

124967_7_3-seater-recliner-sofa-baxter-r

Albo 

images?q=tbn:ANd9GcS-3LWjXChG9VrtAAqY9uE

Astor-Platinum-Power-Lift-Recliner.jpg

Wygoda przede wszystkim.

Co myslicie ?

Ja kupiłem dwa takie - bardzo polecam:

Screenshot_20230326-183509_Allegro.thumb.jpg.a85757c66d4f9b402109197a87459962.jpg

Opublikowano
18 godzin temu, Wredny napisał:

Screenshot_20230326-183509_Allegro.thumb.jpg.a85757c66d4f9b402109197a87459962.jpg

Mam taki i nie da się na nim grać. Jest tak wygodny, że jak tylko siadam to zaraz zasypiam. :dog:

Dlatego gram na taborecie. :CoolStoryBro:

• Haha 1
Opublikowano
W dniu 26.03.2023 o 18:36, Wredny napisał:

Wygląda zajebiście i całkiem dobra cena. Do tego blisko mnie produkują... tylko czas realizacji ok. 3 miesiące :notlikethis: Zapomniałbym, że go kupiłem.

Opublikowano
1 godzinę temu, krupek napisał:

Wygląda zajebiście i całkiem dobra cena. Do tego blisko mnie produkują... tylko czas realizacji ok. 3 miesiące :notlikethis: Zapomniałbym, że go kupiłem.

Teraz i tak cena jest o 200zł większa niż kiedy ja kupowałem :nosacz3:

Zamawiałem z wyprzedzeniem, bo miałem się przeprowadzać, a do tego oni jeszcze jakiś urlop mieli, ale ogólnie całkiem nieźle to się zgrało z przeprowadzką i na obecnym mieszkaniu tylko z tydzień czekałem :notbad:

• Dzięki 1
Opublikowano

A powiedz mi jak wyglada to cale rozkladanie fotela recznie. Sa opcje dopasowania do siebie oparcia czy tylko jak ktos wspominal 2 opcje: zlozony i rozlozony ?

Opublikowano

Widzisz, to jednak komfort ustawienia pozycji oparcia w dowolnym, satysfakcjonujacym poziomie dla jest mega wyborem. Tym bardziej ze kwota jest praktycznie taka sama, a doswiadczenie zupelnie inne. Ja siedzac w tym swoim czuje sie jak za kierownica luksusowego Mercedesa. Wielogodzinne sesje to poezja. Juz nie ma bolu w karku.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Prawdziwa nora zagrajmera, coś wspaniałego aż chce się grać c0rwa. Ja bym pewnie te pudła od konsol upchnął w jakiś kąt żeby było je widać ale nie aż tak

Opublikowano

Pudła to moja mała duma. Większość tych konsol kupiłem właśnie dla pudeł :D

PS3jeczka to nawet od koleżki z forumka kupiona za bardzo uczciwy pieniądz. Tak pięknie zachowany zestaw, że żal było nie kupić :D

Opublikowano (edytowane)

Aż zasiadłem, zrobiłem małą podróż w czasie i utworzyłem małe archiwum mojego grajdołka. Chętnych zapraszam do oglądania :D

Spoiler

2012

VoEK5xQ.jpg

2014

UMV9LmL.jpg

kwBdQyt.jpg

Czasy "nowożytne", czyli od mojego restartu ze zbieraniem konsol i gierek od 2016 :D

rSox4UF.jpg

yTCF6ZV.jpg

KEo3AES.jpg

juGrk47.jpg

pmRIaHB.jpg

qRtj4sc.jpg

hs8rYlo.jpg

wnqJ6AG.jpg

bIpialz.jpg

CRXGhNA.jpg

cwXSW4M.jpg

TLRzRie.jpg