Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Boomcio napisał(a):

Właśnie na ciemniejszy. Już pięknie kontrastują. 

Ja bym rozjaśnił :) Lepiej się czuje w takich pomieszczeniach. 

Jak wykończyć belki na poddaszu? Ciekawe aranżacje DIY

Opublikowano
14 minut temu, iluck85 napisał(a):

Ja bym rozjaśnił  Lepiej się czuje w takich pomieszczeniach. 

Jak wykończyć belki na poddaszu? Ciekawe aranżacje DIY

Co gracz, to gust, co baba, to biust.

Dla mnie fatality to co wrzuciłeś, jakaś rahityczna sosna :D

Opublikowano
Teraz, Square napisał(a):

O gniazdko mi chodziło.

Tak czułem, ale się nie wychylałem.

Krzywe gniazdo dalej jest na swoim miejscu. Do tamtego mieszkania wciąż mam dostęp, z resztą mój poprzedni HC Room mieści się dokładnie pod nowym :D

• Plusik 1
Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał(a):

Kolejny gracz z duszą ugiął kolano przed babą i jej pokojem z gazetki ikei :nosacz2:

O nie nie nie! Akurat tutaj to ja postawiłem warunek i ten pokój przeznaczyłem na swoje graty i urządziłem go tak jak ja chciałem. Wiedziałem, że będzie biało i "sterylnie", ale na to sam się zdecydowałem.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mamy szwedzkiego szpiega na forumku bo podyebali twój pomysł :nosacz2: ale chyba nie ma co się sądzić bo dodali nóżke na środku więc to zupełnie nowy projekt :boomer:

Zrzut ekranu 2024-09-04 122134.png

• Haha 2
Opublikowano
W dniu 2.09.2024 o 21:09, Redmitsu napisał(a):

W sumie komody to alex z Ikea, a blat kupiłem po prostu w leroy. Blat ma 230cm szerokości a głębokość 65cm 

Ten blacik dębowy z leroya to lubi zapracować, zrobiłeś mu jakąś stabilizację od dołu? Szponga na przykład.

Na 3 kupione 1 pracował mi nawet przed montażem kuchni, a po montażu udało mu się wyrwać ze zwykłych uchwytów i zatrzymałem go dopiero kwadratowymi profilami ze stali 2mm. Inaczej dzisiaj szklanki by mi się zsuwaly na podłogę.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...