Krizz 541 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 Pomijając już ostrą martwicę mózgową "autoklasyka" to mi też przeszło przez myśl że montuje takie sale - nie zamieścił ani zdjęcia ekranu ani projektora a to z tym głośnikiem to wygląda jak zrobione w pracy. Jak się ktoś chce chwalić sprzętem to niech go chociaż pokaże po to jest ten dział a nie pisze że jest zakaz filmowania bo sala jest mega osobista xD Poza tym jestem ciekaw co go tak wgniotło w fotel w 4k skoro jeszcze UHD Bluray nie ma na rynku nie mówiąc o takiej rozdzielczości na PS4. Filmiki z YT to popłuczyny po prawdziwym 4k. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 Bluber łyka wszystko jak młody pelikan, jak się wczytasz w jego all posty, skumasz że koleś wali was wszystkich jak chce... :facepalmz: czemu sie nie dziwie, że akurat ty to napisałes xd Cytuj
grzybiarz 10 317 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 (edytowane) Ja tam myślę podobnie jak bluber (w tym wypadku akurat). Gość może ma bogatego brata (o czym, kiedyś pisał), no i starszy brat się dorobił, a że niegdyś razem grali i czytali Psx Extreme, to tak wyszło. Projektor za 100 000, własna sala kinowa do gierek itd. Gdyby na zachodzie ktoś tak pisał (nawet niech troluje), to nikt by tak nie wnikał, ale tutaj zaraz pojawia się pytanie "JAK TO? SKĄD MA TYLE KASY? PEWNIE UKRAT". PS. Zauważył ktoś, że waldusthecyc się nie udziela ostantio na forum? Edytowane 31 stycznia 2016 przez grzybiarz Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 A może po prostu ma i ch,uj. No ku,rwa pracuje zarobił, robi swoją sale marzeń a tutaj polaczki muszą się dopier.dalać. Zazdroscicie, że komuś w zyciu się udało? Błogosławieni, ci którzy nie widzieli a uwierzyli. Oto on, nasz święty bluber. Cytuj
balon 5 379 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 Ja tam myślę podobnie jak bluber (w tym wypadku akurat). Gość może ma bogatego brata (o czym, kiedyś pisał), no i starszy brat się dorobił, a że niegdyś razem grali i czytali Psx Extreme, to tak wyszło. Projektor za 100 000, własna sala kinowa do gierek itd. Gdyby na zachodzie ktoś tak pisał (nawet niech troluje), to nikt by tak nie wnikał, ale tutaj zaraz pojawia się pytanie "JAK TO? SKĄD MA TYLE KASY? PEWNIE UKRAT". PS. Zauważył ktoś, że waldusthecyc się nie udziela ostantio na forum? Grzybiarz czy nie wyczuwasz w poście blubera "delikatnego" przękosu? Jak nie to chociaż powinieneś zakumać jego zdanie na ten temat po odpowiedzi do czeskiegomastera. Tak w ogóle tu nie chodzi, że kogoś stać czy nie. Chodzi o to że autoklasyka to ponoć największy troll z PPE który miał tam 5 kont, walił ostre akcje. Po banach tam zaatakował FPE. Cytuj
czeskimaster 3 355 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 Teraz bluber robi nas w chOOOja, teraz My jesteśmy młodymi pelikanami. Jak można było się tak podejść, taki poważny temat, i człowiek się nie kipnął. Cytuj
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 W forumkowym zestawie powinna być ikonka :pelikan: Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 pelikan jest tylko jeden Cytuj
KOŁD 1 101 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 Balon jak zwykle podsumował finansowo usera 1 Cytuj
w_s 30 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 ale ból dupy ostry tu leci, po was bym tego się nie spodziewał 1 Cytuj
balon 5 379 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 (edytowane) Balon jak zwykle podsumował finansowo usera W sensie że napisałem, że może go na to stać ale jest bezczelnym trolem czy co? Bez kitu zacytuj bo nie wiem o co ci chodzi. No nic może mam jakiegoś robaka i ja piszę jedno, a niektórym userom wyświetla coś innego. Edytowane 31 stycznia 2016 przez balon Cytuj
autoklasyka 65 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Mój HC-ROOM czeka na Uncharted 4 - HC ROOM czeka na najlepsze gry na PlayStation 4. Czeka mnie jeszcze dużo pracy ale ludzie też chcą słuchać muzyki. Zwłaszcza koledzy, znajomi i oczywiście przyjaciele. Dlatego tworzymy dla znajomego małe kolumienki do sali porodowej - mam tu na myśli sypialnie. Bardzo podobny projekt kolumn podstawkowych do WLM La Scala Monitor mam też oryginalną zwrotnicę WLM (projekt) do tej konstrukcji ale!! wprowadziłem pewne poprawki. Oryginalna kolumna podstawkowa - cena około (: tyś.. to konstrukcja w bass refleks ale ja nienawidzę tego dziadostwa. Dlatego mój projekt WLM La Scala będzie baa w zamkniętej obudowie + powiększony litraż do 35 litrów dodano także lepszy (frezowany) wieniec niż w oryginalnych WLM La Scala. Zostały też wyfrezowane dolne otwory na głośniki 8" Oczywiście ten projekt WLM La Scala (DIY) zeżre bez popity oryginalną wersję podstawek WLM La Scala. Oczywiście kolumny to nie klasa hi-end lecz średniej klasy małe kolumienki podstawkowe do pokoju dziecka, lub do większej kuchni itp... Jeśli ktoś szuka dobrych i świetnych głośników do złożenia małej fajnej kolumny podstawkowej to - polecam ten mały skromny zestaw. Polecam także inne głośniki jak - BG 17 6.5" / BG 20 8" / FR 10 HM 4" / GF 200 8" / W 100S 4" / W 130S 5" / AL 170 6.5" / AL 200 8" TI 100 4" / polecam też TIW 250 XS / TIW 200 XS TIW 300 SX / TIW 300 ( różnica tych ostatnich głośników to trochę inna membrana. B200 8" polecam z grać z B 80 najlepiej z TIW 300 - woofer wykorzystać w linii transmisyjnej (: iii prawdziwa ostra martwica mózgowa. PS. Zdjęcia pstrykane za żywca - prawdziwa pasja i oddanie się pasji - mega pasja daje na chleb - w padnie zaraz do kieszeni kilka tyś. Pozdrawiam wszystkich fanów jedynego Króla konsol - Sony PlayStation 4. Pozdrawiam hejterów śmiejąc się im w w twarz bez popity. PASJA NIE UMIERA. Czekam na Uncharted 4. Gdy ukończę moją salę kinową dla psychicznie chorych maniaków gier video jedno jest pewne - ALE BĘDZIEMY CHLAĆ! TO BĘDZIE CHLANIE BEZ HAMULCÓW. NALEŻY SIĘ CHLANIE ZA KAWAŁ DOBREJ ROBOTY. Dobra więcej nie chce mi się pisać. LAS VEGAS PARANO (1998) RZĄDZI (1998) najlepszy film świata absolutnie tylko z dobrą popity. 6 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 a wy co, dalej bas na lodżitekach Cytuj
aux 3 810 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 mój lodżitek ma certyfikat od lucasa (THC) Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 2 lutego 2016 Opublikowano 2 lutego 2016 Nie wiem czemu, ale posty tego typa zajeżdzają mi troche Testovironem, chociaż styczność z nim mam pierwszy raz Ale co tam ja mu wierze, czekam na efekt reszty pracy, jedyne co to to sztuczne i wymuszone fanbojstwo, takie słabe że nie wiem jak to rozgryźć 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 lutego 2016 Opublikowano 2 lutego 2016 Gdy ukończę moją salę kinową dla psychicznie chorych No i sprawa się wyjaśniła, pozwalają wam trzymać telefony w Tworkach? Cytuj
Kogut 308 Opublikowano 2 lutego 2016 Opublikowano 2 lutego 2016 Kurde patrząc na te piloty mam pewne obawy że gość składający tak posty, może mieć problem z obsługą tego wszystkiego na raz ale nie powiem czekam na kolejne foty i rozwój sytuacji. Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 2 lutego 2016 Opublikowano 2 lutego 2016 Koleś jest pewnie bardziej ogarnięty niz wielu użytkowników tutaj. Jego posty to zwykły trolling, a że jest meczący to już swoja drogą. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 2 lutego 2016 Opublikowano 2 lutego 2016 To nie jest trolling, tylko robienie z siebie idioty. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 2 lutego 2016 Opublikowano 2 lutego 2016 (edytowane) Trolling, kto przy zdrowych zmysłach wstawiałby 2 suby po 300kg do sali kinowej, a nawet jeśli to wkleiłby zdjęcie pomieszczenia przed ustawieniem jako zajawka. Takie fotki głośników mógłby przecież nawet Rayos wkleić, identyczne posty autoklasyka z tymi samymi zdjęciami można też znalezc na PPE w komentarzach. Na największym forum hdtv.com.pl w Polsce pyta o ekran do projektora Benq W1070, to proj z półki cenowej 3000zł + post z maja 2015, a na forumku wyskakuje z Soniaczem za 100k Na hdtv pisze jak normalny człowiek, bo nikt by mu nie odpisał. Autoklasyka czyli troll z doświadczeniem, ale czekam na więcej Edytowane 2 lutego 2016 przez Fanek 4 Cytuj
Rayos 3 200 Opublikowano 2 lutego 2016 Opublikowano 2 lutego 2016 Ej ej ej, ale czemu porownujesz mnie do autoklasyka? Nie trolluje jak on... 1 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 2 lutego 2016 Opublikowano 2 lutego 2016 jaki troling? typowy posiadacz ps4 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi