rinzen 966 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 (edytowane) A jaki to model dokładnie bo poszukuję fajnych słuchawek ?HD555 - naprawdę warto Edytowane 6 Kwietnia 2008 przez greah Cytuj Odnośnik do komentarza
ziemia1 685 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 (edytowane) Panowie, dajcie spokój, to spam. Kto chcę takie rzeczy oglądać może wejść na podawanego youtube'a czy pogooglować. Efekty widoczne są błyskawiczne. Temat był zawsze fajny ponieważ pozwalał na zaznajomienie się z warunkami, w jakich inni użytnownicy forum się bawią. I przy tym pozstańmy? Proszę... no więc wybaczcie za spam poprawię się, poniżej moja casa PS3 60gb, Philips Digital AV Receiver System LX710, Philips Cineos widescreen TV 32PW9551 32" real flat 100Hz digital scan with Pixel Plus jest też miejsce na x360 Nienawidzę kabli na wierzchu, czeka mnie remont zby schować te od głośników z perspektywy gracza z perspektywy tv z perspektywy głodnego gracza robiacego zdjęcie z perspektywy tv Edytowane 10 Kwietnia 2008 przez ziemia1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szabla8 11 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Nie wiem czy było ale chciałbym mieć taki pokój http://pl.youtube.com/watch?v=gcOxMnEtJbQ Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Juz gdzieś to było ale dla tych co nie widzieli daję tutaj urządzonko moich marzeń http://pl.youtube.com/watch?v=17Cmel8rvjU&...feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Panowie, dajcie spokój, to spam. Kto chcę takie rzeczy oglądać może wejść na podawanego youtube'a czy pogooglować. Efekty widoczne są błyskawiczne. Temat był zawsze fajny ponieważ pozwalał na zaznajomienie się z warunkami, w jakich inni użytnownicy forum się bawią. I przy tym pozstańmy? Proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza
ziemia1 685 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Panowie, dajcie spokój, to spam. Kto chcę takie rzeczy oglądać może wejść na podawanego youtube'a czy pogooglować. Efekty widoczne są błyskawiczne. Temat był zawsze fajny ponieważ pozwalał na zaznajomienie się z warunkami, w jakich inni użytnownicy forum się bawią. I przy tym pozstańmy? Proszę... ja zacząłem ten durny wyścig na filmy jakos tak mi się popirniczyło, poprawiam posta proszę o komentarze i uwagi jestem przed remontem, na pewno po prawej zamiast kwiatka na ścianie wyląduje grafika Old Snake 1,8 m pokryta werniksem miedzianym (szablon sie robi) Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 A jaki to model dokładnie bo poszukuję fajnych słuchawek ?HD555 - naprawdę warto Potwierdzam, cena spora, ale warte. Swietnie brzmia Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwacha 1 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Panowie, dajcie spokój, to spam. Kto chcę takie rzeczy oglądać może wejść na podawanego youtube'a czy pogooglować. Efekty widoczne są błyskawiczne. Temat był zawsze fajny ponieważ pozwalał na zaznajomienie się z warunkami, w jakich inni użytnownicy forum się bawią. I przy tym pozstańmy? Proszę... no więc wybaczcie za spam poprawię się, poniżej moja casa PS3 60gb, Philips Digital AV Receiver System LX710, Philips Cineos widescreen TV 32PW9551 32" real flat 100Hz digital scan with Pixel Plus jest też miejsce na x360 Nienawidzę kabli na wierzchu, czeka mnie remont zby schować te od głośników z perspektywy gracza z perspektywy tv z perspektywy głodnego gracza robiacego zdjęcie z perspektywy tv Czysto, pozadnie i z glowa rozmieszczone. Podoba mi sie to! Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 telewizor przydałoby się zamienic na cos nowszego ;P a poza tym bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 (edytowane) to w koncu i ja pokaze aktualna wersje konsola jest za telewizorem Edytowane 12 Kwietnia 2008 przez Lucek Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 (edytowane) Aż dostaniesz ode mnie order konkretnego gracza A kolekcja...Nice one, brotha !!! Edytowane 12 Kwietnia 2008 przez Keymaker Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 009 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Łukasz - nie drażnią Cię naklejki na TV? Bardzo ładnie tylko fanboysko Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Lucek, mam ten sam kalendarz z ckm <pjona> !!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 (edytowane) Aż dostaniesz ode mnie order konkretnego gracza A kolekcja...Nice one, brotha !!! to nie wszystko, bo troche pozyczone kumplom Łukasz - nie drażnią Cię naklejki na TV? Bardzo ładnie tylko fanboysko draznia mnie niesamowicie, ale TV dopiero co kupiony i do podbicia gwarancji (jakos w tym tygodniu musze sie przejsc) nie odklejam Lucek, mam ten sam kalendarz z ckm<pjona> !!!1 hehehe, z wydania z "Ania z Halo" xD Edytowane 12 Kwietnia 2008 przez Lucek Cytuj Odnośnik do komentarza
OlooS 0 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 (edytowane) Czas na moj HC -moj dzwięk piekny - gierki Edytowane 22 Kwietnia 2008 przez OlooS Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Tak sie zastanawiam - jak Wy gracie na sluchawkach i uzywacie headseta jednoczesnie? Jesli uzywacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
OlooS 0 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Glos w sluchawkach a headset obok lezy z wlaczonym mikrofonem Cytuj Odnośnik do komentarza
Uzny 94 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 jak juz kolega wspomnial ustawiasz w dashu dzwiek na glosniki, a headseta mozesz se iebnac na szyje, tak o Cytuj Odnośnik do komentarza
Cerb 7 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 -moj dzwięk piekny Co to za model sluchawek ? Cytuj Odnośnik do komentarza
OlooS 0 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 SONY MDR-DS3000 Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 SONY MDR-DS3000 Czekałeś, czekałeś i się doczekałeś hehe gratuluję i zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza
evelan 0 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 A oto mój HC room http://img361.imageshack.us/img361/8886/obrazbv4.jpg mi się przyjemnie gra choć niedługo mam zamiar zmienić głośniki na jakieś 5.1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Fajnie. Lubię tą siwą kolorystyke i do tego x ;]. Ale Maximus ma napewno lepiej, bo "pracoje" w MM.... Cytuj Odnośnik do komentarza
FLooK 1 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Mój chwilowy HCR, TV się zyebał ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Specu 148 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 FLooK - WYGRAŁEŚ! najlepszy HCroom w temacie, bez dwóch zdań xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi