Opublikowano 3 października 20168 l To jest ten: https://www.agatameble.pl/meble/sofy-i-fotele/fotele-wypoczynkowe/fotel-wypoczynkowy-kenya-z-funkcja-relaks tylko tutaj jest droższy, bo skórzany. Ja przymierzałem się do takiego ala zamszowego, kosztował poniżej 3k.
Opublikowano 4 października 20168 l To jest ten: https://www.agatameble.pl/meble/sofy-i-fotele/fotele-wypoczynkowe/fotel-wypoczynkowy-kenya-z-funkcja-relaks tylko tutaj jest droższy, bo skórzany. Ja przymierzałem się do takiego ala zamszowego, kosztował poniżej 3k. Ale ochydztwo .
Opublikowano 9 października 20168 l i w h** drogie ! WTF ? Niebawem będę się przeprowadzać i szukam wygodnego fotela do grania oraz oglądania tv w salonie. Poleci ktoś coś? Najlepiej nie za wielki i ciężki. http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/series/07472/ Gram na takim od paru lat, świetny jest. Potwierdzam, 4 lata mi służył. Później sprzedałem parkę podczas przeprowadzki,
Opublikowano 9 października 20168 l Niebawem będę się przeprowadzać i szukam wygodnego fotela do grania oraz oglądania tv w salonie. Poleci ktoś coś? Najlepiej nie za wielki i ciężki. http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70300420/ bajecznie wygodny i nie wygląda jak guwno
Opublikowano 14 października 20168 l Jak sobie radzicie z problemem wszechobenych kabli? TV, konsola(e), głośniki - gdzie to wszystko pochować? Albo i jak? Macie jakieś zgrabne rozwiązania?
Opublikowano 15 października 20168 l Maskownice, tunele, listwy, trytki... jest wiele sposobów... ja w sumie mam poupychane kable za szafką byle jak, nie widać ich wiec nie wali po oczach ale np co już jest poza szafką to staram sie chować w miare możliwości pod listwami sciennymi
Opublikowano 16 października 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aktualizacja pokoju o nowe audio, wiem ze nie jest idealnie rozstawione ale pokoj przejsciowy takze narazie tak musi byc ; )
Opublikowano 18 października 20168 l Dzięki, ale kable puszczone koło drzwi raczej tego nie sugerują Czas w koncu kupić jakiś próg
Opublikowano 19 października 20168 l Mowilem o sprzecie. Pokoj przejsciowy, wiec go nie bralem pod uwage. Edytowane 19 października 20168 l przez MEVEK
Opublikowano 21 października 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Po prawie dwóch miesiącach remontu od zakupu nowego lokum chyba w końcu mogę się pochwalić swoim małym centrum dowodzenia. Wymaga ono co prawda jeszcze kilku szlifów (np. powieszenie tylnych satelitek, a i na przednie też jakoś brakuje mi pomysłu, kwestia powieszenia TV), ale generalnie w końcu mogę się rozsiąść w fotelu... ekhm, narożniku gracza i relaksować gierkami oraz piwkiem. Teraz spokojnie mogę zacząć zbierać hajs na jakiś sensowny nowy TV. Obecna Bravia ma już jakieś 4 lata, mała jest, przydałoby się coś większego. No i zamiast z906 w końcu mam miejsce na kolumny. Ehh, marzenia...
Opublikowano 22 października 20168 l Ta puleczka nad tv strasznie rozprasza uwage, przy wlaczonym swietle. Do wyj.ebki! Ja u siebie dam ledy z potencjometrem do grania w nocy. Oczy nie pozwalaja mi na dlugie posiedzenia, po ciemku. Gora do 2h.
Opublikowano 22 października 20168 l W sumie masz rację, ale w graniu/oglądaniu nie przeszkadza, no i jest bardzo praktyczna w użytkowaniu. Gdyby obok postawić jakiś słupek, to może by tak się nie rzucała w oczy, no ale wtedy sub nie miałby już miejsca. Meble i tak do wymiany za jakiś czas.
Opublikowano 22 października 20168 l Gorzej jak ktoś obok tv ma plakat, albo obraz. Pewnie idzie się przyzwyczaić, ale na pewno rozprasza na początku.
Opublikowano 22 października 20168 l Ta puleczka nad tv strasznie rozprasza uwage, przy wlaczonym swietle. Do wyj.ebki! Ja u siebie dam ledy z potencjometrem do grania w nocy. Oczy nie pozwalaja mi na dlugie posiedzenia, po ciemku. Gora do 2h. Ty coś krytykujesz? Chyba ta wielka kanapa spadła Ci na głowę podczas przenoszenia.
Opublikowano 12 listopada 20168 l Okej mały update, pokoju. Postanowiłem zrobić w końcu porządek w pokoju z kablami i prowizorycznymi rozwiązaniami. tv z x360 poleciał na szafe elegancko i jest na czym oglądać netfilxa w słoneczny dzień :F zamiast dykty pcv mam w koncu powieszony ekran na projektor. żyrandol mam niestety do zmiany bo rzuca cień na ekran ;/ wstępnie jak w melinie żarówka na drucie XD stanowisko pc master rejs. tu nie mam zastrzeżeń, biurko wcześniej było wzdłuż prawej ściany gdzie własnie miałem obie konsole pod projektorem, kompa i głośniki. teraz tam mam swój tapczan xd. No i największa maskara dziś montowana: okazało się ze xbox one fat jest tak fat, że się (pipi) nie mieści i musi stać krzywo, ten zasilacz wielkości cegły i kabel wielkości liny okrętowej totalnie psuje wszystko ;/ wstępnie nie chce inwestować w s-ke z wbudowanym zasilaczem, ale chyba bede musiał ;/ co do projektora też coś musze wykombinować prawdopodobnie będe musiał zakupić stojak na obrotowej "główce" by móc swobodnie korygować obraz, no i maskowanie kabli ;/ w przyszłym roku planuje gruntowny remont, ściągne te niebieską paskudną tapetę i wy(pipi) tapczan na rzecz łoża małżeńskiego z jakimś fajnym materacem. audio też mam do wymiany niestety, mam głośniki logiteca i niestety kable są za krótkie i nie idzie tego logicznie rozłożyć. pomyśle coś na soundbarem, bo kino domowe z tak małym metrażem nie wchodzi w gre u mnie Edytowane 12 listopada 20168 l przez Orzeszek
Opublikowano 12 listopada 20168 l Na remont pokoju, tapety to szkoda hajsu, ale na sprzęt elektroniczny to hulaj dusza XD
Opublikowano 12 listopada 20168 l mentalnie jestem ciągle 12stolatkiem, ale prawda, od nowego roku inwestuje w remont, to chyba tak zwana "dorosłość" xd
Opublikowano 12 listopada 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ok, w sumie też już mogę coś wrzucić. Po zmianie głośników, mój hcroom nabrał troszkę lepszego sznytu. Po prawej od tego konsolowego stanowiska jest też biurko z kompem, ale to już raczej standard, więc nie wrzucam. Edytowane 12 listopada 20168 l przez ireniqs
Opublikowano 12 listopada 20168 l Hivowi wyślesz to zwariuje. Od zawsze mu się marzy pokój gracza, na poddaszu ps. jeszcze tv wymień na jakiś większy i w 4K i będzie jeszcze lepiej. ps2 ta pufa musi być megawygodna, a nie jakieś taborety jak na PC.
Opublikowano 12 listopada 20168 l Hivowi wyślesz to zwariuje. Od zawsze mu się marzy pokój gracza, na poddaszu ps. jeszcze tv wymień na jakiś większy i w 4K i będzie jeszcze lepiej. ps2 ta pufa musi być megawygodna, a nie jakieś taborety jak na PC. Tv jest w sam raz jak na odległość przy której siedzę (to ta perspektywa trochę go pomniejsza). Poza tym nie uśmiecha mi się wymieniać jak 3 lata temu dałem za tego 40 calowego Soniacza 5 kafli... Zayebisty telewizorek, nic lepszego nie potrzebuję na ten moment. Szkoda tylko że nie ma hdr, ale wtedy to nawet o tym mowy nie było. Pufa jest bardzo wygodna to prawda, chociaż przy pc też mam siedzonko całkiem wygodne. http://www.profim.pl/produkty/rodzaj-produktu/krzesla-pracownicze/lightup-1/model-obrotowy Edytowane 12 listopada 20168 l przez ireniqs
Opublikowano 12 listopada 20168 l Elegancko i przytulnie Tez milo wspominam stary pokoj na poddaszu. Nie za goraco tam na konsolke?
Opublikowano 12 listopada 20168 l Nie za goraco tam na konsolke? Nie. W lecie jak są upały to może i jest, ale wtedy to nawet nie siedzę przy konsolach.