Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Gość Orzeszek
Opublikowano

te ikeowe słupki, można dokupić dodatkowe półki ładnie wchodzą dvd, mozna też układać na dwa rzędy, co do książek to trudno powiedzieć bo książka książce nierówna.

Opublikowano (edytowane)
W dniu 28.07.2018 o 10:40, chris85 napisał:

Ta lampka też jest świetna. Są na Ali Expres chyba sobie zamówię :lapka:

Ostatnio w rodzimym pixel shopie była promocja na to. Nie wiem jak teraz. Na ali ta lampka jest licencjonowana czy "pirat"? ; )

Edytowane przez Arm9_Team
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wrzućcie swoje zamykane regały na gry, figurki itp. Szukam czegoś oryginalnego w czym figurki nie będą zbierały kurzu, a zarazem będą sie ładnie komponować. Macie takie ? 

Opublikowano
47 minut temu, MEVEK napisał:

Wrzućcie swoje zamykane regały na gry, figurki itp. Szukam czegoś oryginalnego w czym figurki nie będą zbierały kurzu, a zarazem będą sie ładnie komponować. Macie takie ? 

Kupiłem witrynę w IKEI, ale witryna czeka na zlozenie, a figurki w kartonach czekają na koniec remontu.
https://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10119206/

Opublikowano
Cytat

Dzięki witrynie można wyeksponować i jednocześnie zabezpieczyć swoje wyroby szklane czy ulubioną kolekcję stulejarskich atrybutów

Ikea radzi i poleca.

Opublikowano
20 minut temu, MEVEK napisał:

Nie smieszy mnie wyrzucenie figurki Wiedzmina i innych.

:wujaszek:

700?cb=20111123023009&path-prefix=pl

Jedyna figurka ze świata gier, którą szanuję. Reszta na śmietnik.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W sumie to chcę coś podobnego zrobić na żywo bez filtra :). Cały pokój chcę na czarno pomalować, łącznie z sufitem. Ewentualnie ściana przy której ma być biurko by jakąś fakturę mogło mieć. Tapeta albo coś jak beton ( tyle teraz tego że głowa boli ). Może trochę mniej kolorów niż to zdjęcie z filtrem. Jakaś listwa kolorowa za telewizorem by wystarczyła ale i tak by raczej na biało/żółto świeciła.

• Plusik 1
  • WTF 1