ping 9 010 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 plus za klasyke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 (edytowane) Oo i resoraki z Shella, a ja na nie nie mam miejsca i trzymam w kartonie. ps. Niee no te kartony to do piwnicy. A kartoniki po procku i neostradzie to już przegięcie ps2. Duży plus za Game Geara, też kiedyś takiego miałem, do czasu aż mi go zwędzili... Edytowane 30 Maja 2008 przez Łebi Cytuj Odnośnik do komentarza
Bezelek126 0 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 @ping u moich starych taki sam telewizor stoi , 37 cali a u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 010 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 32" ledwo się mieści (wysokościowo). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rafael_Sorel 4 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Pracowało się kiedyś na Shellu Game Gear... Game Gear-em, ale największy sentyment mam do GameBoy-ów Cytuj Odnośnik do komentarza
STERN 4 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 na hooj ci aż tyle gameboy'ów ? 0_o Cytuj Odnośnik do komentarza
Rafael_Sorel 4 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 No nie którzy kolekcjonują znaczki .................... Cytuj Odnośnik do komentarza
luck1985 37 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Na hooj komus az tyle znaczkow o_O Sory , nie moglem ;p A co do kolekcji Gej bojow , widze , ze masz bialego kruka ;p Pocket Light ? Nice. W polsce nie ma szans na zdobycie tego , ebay itd., Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 mój pokój: i moje gry: Cytuj Odnośnik do komentarza
kendzior 21 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Jedyne co kole w oczy to Dragon Ball ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 010 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 część kolekcji: Cytuj Odnośnik do komentarza
shinian 627 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Jedyne co kole w oczy to Dragon Ball ;] Mnie tam bardziej rozłożyła strzelba która stoi pod oknem. Napewno strzela na wiadomo co. Z Olsena musi być niezły paranoik;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 073 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Jedyne co kole w oczy to Dragon Ball ;] :krzeslem: No... wara od Dragon Balla Cytuj Odnośnik do komentarza
STERN 4 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 A mnie zakuł w oczy komp podłączony pod jakiś stary tv . Bardzo przyjemna miejscówka tylko strasznie niewygodnie musi ci się korzystać z PC . Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Jedyne co kole w oczy to Dragon Ball ;] Dragon Ball jest świetny Jedyne co kole w oczy to Dragon Ball ;] Mnie tam bardziej rozłożyła strzelba która stoi pod oknem. Napewno strzela na wiadomo co. Z Olsena musi być niezły paranoik;) w końcu Ameryka :closedeyes: A mnie zakuł w oczy komp podłączony pod jakiś stary tv . Bardzo przyjemna miejscówka tylko strasznie niewygodnie musi ci się korzystać z PC . Nie ma żadnych problemów z korzystaniem z PC. Fakt czasem trzasę TV łokciem ale poza tym nie ma co narzekać. Ciasno ale przynajmniej mogę grać na GC i PS2 gdy PS3 jest zajęte Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 część kolekcji: Ayumi ma swoją grę? Brakuje tylko Space Venus モーニング娘。 Olsen masz typowo amerykański pokój. Nie wiem dlaczego ale jak tylko go zobaczyłem to i bez patrzenia na "skąd:" wiedziałem, że to jakaś suburbia Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 010 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Nie tyle grę co interaktywny koncert. A Space Venusa widziałem po 300-400Y ale po oględzinach pudła i screenów z tyłu stwierdziłem że szkoda mi pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 to duze po skosnemu to shenmue ? Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Nie, to duże to Sakura Taisen @ping SV jest całkiem całkiem, nieczęsto można spotkać digitalizowane postacie w grach na ps2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 a, to lipa jakas Ale Ty te gry przechodzisz czy po prostu zbierasz jak tam ktos gemboje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 update: Cytuj Odnośnik do komentarza
genetyk@ 0 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 (edytowane) część kolekcji: czesc gierek z wyprzedazy... angielskich komisy itp + za kolekcje.. niedlugo moja Edytowane 3 Czerwca 2008 przez genetyk@ Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 010 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 a, to lipa jakas Ale Ty te gry przechodzisz czy po prostu zbierasz jak tam ktos gemboje? Jeśli chodzi Ci o to duże pudło z gra na Saturna to tak jak Greah napisał - Sakura Taisen. Ale Shenmue też jest, i pewnie je miałeś na myśli Gry oczywiście przechodzę, za wyjątkiem tych które leżą jeszcze w folii (parę gier na nowego xa). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 no chodzilo mi o to pudlo na dc nie na saturna. Ale jak to jest czesc - wrzuc calosc ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
STERN 4 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Lucek zbierasz makulaturę że takie reklamy do domu przynosisz ? Mi by było szkoda sobie pokój zagracać reklamami tego crapa UT Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi