Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale rozplanowanie beznadziejne - wciśnięte to pomiędzy wejście do kuchni, a szafę... Sam TV mógłby tak stać, ale jak już sie planuje jakieś stanowisko do grania, czy chociażby kino domowe to już nie bardzo to wygląda.

Opublikowano
34 minuty temu, Wredny napisał:

Ale rozplanowanie beznadziejne - wciśnięte to pomiędzy wejście do kuchni, a szafę... Sam TV mógłby tak stać, ale jak już sie planuje jakieś stanowisko do grania, czy chociażby kino domowe to już nie bardzo to wygląda.

No może i tak, ale na żywo chyba wygląda to lepiej. Jest też taka opcja

80695002_444386436449385_289228069137285

rozmazane ale chuy

• Haha 4
  • Smutny 2
Opublikowano
W dniu 1.12.2019 o 12:30, Hela napisał:

Zmiana telewizora w mojej pieczarze, bo tekst w Death Stranding za mały był z kanapy. 

Przesiadka z:

Spoiler

osjny.jpgj7ku3.jpgvjj4u.jpgs9k6b.jpg

Chuy z telewizorem, plusik za Technicsa. 

• Plusik 1
Opublikowano
3 godziny temu, Figaro napisał:

No może i tak, ale na żywo chyba wygląda to lepiej

Nie wątpię XD 

20 lat temu miałem lepsza arażnację pokouju do grania. User quake96 ma imo lepiej to pomyślane. 

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, malin1976 napisał:

3RlJXnW.jpg

zdjęcie przedmiotu na aliexpress

vs rzeczywistość

3 godziny temu, Figaro napisał:

80695002_444386436449385_289228069137285

Edytowane przez maciucha
  • Plusik 1
  • Haha 5
Opublikowano

Regały robione na zamówienie gdzieś pod Kielcami dokładnie stelaże a półki do nich stolarz na miejscu . Szafka vox simple . Książki żony . Na regałach moje są jedynie Chevrolet Camaro Z28 i Ford Mustang Boss 302 od Welly .

Opublikowano
9 minut temu, mozi napisał:

Nie wątpię XD 

20 lat temu miałem lepsza arażnację pokouju do grania. User quake96 ma imo lepiej to pomyślane. 

No nic nie poradzę, chwilowo muszę tak mieć ustawiony sprzęt :-)

Opublikowano

Mało masz tego więc tv na ścianę + prosta półka i maskownica do kabli. Pół dnia roboty i efekt będzie dużo lepszy. Chyba że wynajmujesz i nie chcesz się bawić. 

Opublikowano
3 godziny temu, malin1976 napisał:

To i ja coś wrzucę w oczekiwaniu na nowego piątego już plejaka który niedługo zagości w moich skromnych progach . Mam nadzieję że nowa konsola nie będzie wyższa niż 20 cm bo meble już pod nową generację kupione a tyle właśnie ma pólka pod telewizorem z ps4 i wzmakiem . Gry to najważniejsza część tej ściany ale i najmniej widoczna bo dwie najważniejsze czyli piłkę nożną i wyścigi Gran Turismo mam w cyfrze na dysku a jedna gierka przygodowa pod ograniu leci na olx i kupuję następną .

RiBYHkS.jpg

3RlJXnW.jpg

Pikny „kącik”, ale chyba TV mógłby być większy? Ile to cali? 55?