Soq 226 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Zasilacz od X0, oraz konsola obok grzejnika? Ryzykant Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 To raz a dwa ,nie stawiaj tak konsoli (pionowo) szanse że się szybciej zepsuje są ogromne Konsola się grzeje pasta z procesora się zlewa po płycie i bum po konsoli.Jak chcesz się nią dłużej nacieszyć po prostu połóż ją. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Nie jest źle, ale czy granie w pozycji wyprostowanej przy biurku to pełnia twoich marzeń? Cytuj Odnośnik do komentarza
w07t3k 0 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 A myslisz, ze kazdy moze sobie pozwolic na wielki HDTV? BTW, nie wiem dlaczego sie czepiacie tego pionowego ustawienia konsoli. Moj Xbox ponad rok jest w pionie i nic sie z nim nie stalo. Cytuj Odnośnik do komentarza
DojlidyZubr 1 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 A skad wiecie ze to nie falcon?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość konstant Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Bo rok temu nie bylo jeszcze falconow?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Homer pilnuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
bajej 28 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 no ale mialbyc HC room, a nie Twoj sprzet na scianie :]. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 stary numer pe wiec sie nie liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
STERN 4 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 no ale mialbyc HC room, a nie Twoj sprzet na scianie hyh.gif.Może ma tylko jedną ścianę w pokoju ? Cytuj Odnośnik do komentarza
bajej 28 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 pokoje jednościanowe nie sa w modzie! A tak na serio to strasznie sucho przeciez to pokazal, gier nie ma, mogl strzelic z profilu na jakiej kanciapie siedzi itd ;]. Chyba o to chodzi w tym temacie.. no ale dobra ja sie nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 A może jest przestępcą i gra w piraty? Cytuj Odnośnik do komentarza
bajej 28 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 (edytowane) pewnie tak ;] ale pokoje z jedną scianą są dla sztywniaków! Edytowane 25 Lipca 2008 przez bajej Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 A myslisz, ze kazdy moze sobie pozwolic na wielki HDTV? Przez 2 lata grałem na WS 19' w pozycji siedzącej. A jednak się da, wystarczy poszukać odpowiednie meble w IKEA. Hint: monitor ląduje centralnie pomiędzy nogi, które to są oparte o stół/blat na którym ten stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 BTW, nie wiem dlaczego sie czepiacie tego pionowego ustawienia konsoli. Moj Xbox ponad rok jest w pionie i nic sie z nim nie stalo. Nie czepiam się ,piszę Ci jakie są realia ,mam znajomego który prowadzi serwis X360 często u niego jestem i wiem o co z czym się je. Działa Ci ? super oby dalej działał Cytuj Odnośnik do komentarza
Soq 226 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 A myslisz, ze kazdy moze sobie pozwolic na wielki HDTV? Przez 2 lata grałem na WS 19' w pozycji siedzącej. A jednak się da, wystarczy poszukać odpowiednie meble w IKEA. Hint: monitor ląduje centralnie pomiędzy nogi, które to są oparte o stół/blat na którym ten stoi. Po co odpowiednie meble. To powinno wystarczyć: http://moto.allegro.pl/item403892636_fotel...tyo_155190.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 A myslisz, ze kazdy moze sobie pozwolic na wielki HDTV? Przez 2 lata grałem na WS 19' w pozycji siedzącej. A jednak się da, wystarczy poszukać odpowiednie meble w IKEA. Hint: monitor ląduje centralnie pomiędzy nogi, które to są oparte o stół/blat na którym ten stoi. Po co odpowiednie meble. To powinno wystarczyć: http://moto.allegro.pl/item403892636_fotel...tyo_155190.html Z czymś takim znajdziesz miejsce w panteonie HC ROOM'ów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rafael_Sorel 4 Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 A może jest skromny Cytuj Odnośnik do komentarza
pearlfan 0 Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 co mi tam... wrzucam swój... jestem świeżo po przeprowadzce dlatego kabelkologia została jeszcze nie opanowana [na zdj tego nie widać ale między subwooferem a szafką jest tego niezły kłębek ] a i sama szafka pod tv idzie do wymiany... gierki schowane w szafce ale na razie nie ma się czym chwalić - 5 gier na PS3 [MGS4, Heavenly Sword, Uncharted, The Orange Box, CoD4] i kopie zapasowe na PS2 http://img372.imageshack.us/my.php?image=obraz126na3.jpg ops... teraz zauważyłem że zapomniałem o szmatławcu Cytuj Odnośnik do komentarza
ziolo69 20 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 (edytowane) co mi tam... wrzucam swój... jestem świeżo po przeprowadzce dlatego kabelkologia została jeszcze nie opanowana [na zdj tego nie widać ale między subwooferem a szafką jest tego niezły kłębek ] a i sama szafka pod tv idzie do wymiany... gierki schowane w szafce ale na razie nie ma się czym chwalić - 5 gier na PS3 [MGS4, Heavenly Sword, Uncharted, The Orange Box, CoD4] i kopie zapasowe na PS2 http://img372.imageshack.us/my.php?image=obraz126na3.jpg ops... teraz zauważyłem że zapomniałem o szmatławcu Ładna mozaika z kabli. A to genialne rozmieszczenie głośników po prostu mnie rozwaliło... Plus za LCD i sprzęcik Sony. Edytowane 1 Sierpnia 2008 przez ziolo69 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubanczyk 40 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 co mi tam... wrzucam swój... jestem świeżo po przeprowadzce dlatego kabelkologia została jeszcze nie opanowana [na zdj tego nie widać ale między subwooferem a szafką jest tego niezły kłębek ] a i sama szafka pod tv idzie do wymiany... gierki schowane w szafce ale na razie nie ma się czym chwalić - 5 gier na PS3 [MGS4, Heavenly Sword, Uncharted, The Orange Box, CoD4] i kopie zapasowe na PS2 http://img372.imageshack.us/my.php?image=obraz126na3.jpg ops... teraz zauważyłem że zapomniałem o szmatławcu Skąd wyczaiłes taka ładną tapetke z Mirror's Edge Cytuj Odnośnik do komentarza
STERN 4 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Z internetu ? Cytuj Odnośnik do komentarza
TeBe 142 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 co Ty nie powiesz geniuszu <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 No kuzwa dupy nawet nie ruszy i nie wpisze w googlach co trza ,tylko sie pyta <_< http://freeweb.t-2.net/tron/00988_mirrors_..._122_1151lo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Nie jest źle, ale czy granie w pozycji wyprostowanej przy biurku to pełnia twoich marzeń? przyzwyczaiłem się Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi