Ukukuki 6 872 Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia W sumie jak patrzę to można zamienić miejscami stanowisko do grania z meblościanką i jest fajny kącik do grania z opcją wyboru czy przy biurku czy na wypoczynku. Nawet mały stolik kawowy by się zmieścił. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia No i teraz jest jeszcze ryzyko, że jak będzie jechał pociąg to meblościanka (kredens) może spać na Soula, który będzie odpoczywał na wypoczynku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 12 godzin temu, Ukukuki napisał: W sumie jak patrzę to można zamienić miejscami stanowisko do grania z meblościanką i jest fajny kącik do grania z opcją wyboru czy przy biurku czy na wypoczynku. Nawet mały stolik kawowy by się zmieścił. W sumie dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Soul 1 306 Opublikowano 25 Stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia W dniu 21.01.2024 o 09:02, Ukukuki napisał: W sumie jak patrzę to można zamienić miejscami stanowisko do grania z meblościanką i jest fajny kącik do grania z opcją wyboru czy przy biurku czy na wypoczynku. Nawet mały stolik kawowy by się zmieścił. 12 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia I jeszcze jedno, tak jest zdecydowanie lepiej 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 872 Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Zdecydowanie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza
suteq 177 Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Ale by mnie wkurwiał ten telewizor jakbym siedział przy biurku xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Oficjalnie wyrzucony z salonu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 825 Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Ale krzyżyk jest nad futrynOM! Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 24 minuty temu, suteq napisał: Ale by mnie wkurwiał ten telewizor jakbym siedział przy biurku xD Przecież on nie jest włączony cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia (edytowane) To prawda - biurko z krzesłem (dodatkowo przy drzwiach) po jednej i kanapa po drugiej stronie pokoju to był kiepski pomysł. Na szczęście wszystko skończyło sie dobrze. Edytowane 25 Stycznia przez ciwa22 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia No i teraz gra gitarka! Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia W dniu 21.01.2024 o 09:02, Ukukuki napisał: W sumie jak patrzę to można zamienić miejscami stanowisko do grania z meblościanką i jest fajny kącik do grania z opcją wyboru czy przy biurku czy na wypoczynku. Nawet mały stolik kawowy by się zmieścił. Nie wiem jak @Soul mogl pomyslec inaczej xd "O! A kanape postawie naprzeciwko regalu!" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Pokój ten przechodził wiele transformacji, głównie dla gości do spania z czasem musiałem przenieść TV z sypialni najłatwiej było powiesić go na tą ścianie, teraz pojawił się komputer jest biurko no to myk, może za szybko wrzuciłem po przednie zdjęcia...choć wyszło na dobre bo pomysł kolegi pobudził mnie do kolejnej transformacji pokój Ważne, że wszystko dobrze się skończyło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Daro^^ 652 Opublikowano 29 Stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia (edytowane) Update hc roomu w którym głownie chodzi 6-7 generacja i czasem pc ale to głownie rajdówki i retro. W pokrowcu na ps4 to switch lite. Ostatnie zdjęcie to salon xbox i 70" i najlepsze stare zetki od logitecha. Xbox a pampersy obok Edytowane 29 Stycznia przez Daro^^ dopisanie tresci 19 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 009 Opublikowano 16 Lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Ludzie często mnie molestowali żeby pokazać w jakich warunkach zazwyczaj gram w gry wideo, powiem tak - skromnych. Docelowo trzymam tu gry z backloga, a wszystko inne ląduje w innym pomieszczeniu. Półki są wypchane, bo nie lubię pustki, zatem mamy tu mix gier skończonych/kupionych stricte kolekcjonersko/do zaliczenia w najbliższym czasie. Switcha jest tu stosunkowo niewiele, a sama konsola chowa się za TV - nie to, żebym się wstydził, po prostu na tym sprzęcie wolę grać na mniejszych ekranach. Wygodna kanapa z opcją wypoczynku, kocyk, spora szafka na graty typu pady/ładowarki - wszystko podpięte do prądu, ładują się w szafce. 65 cali, które z tej odległości jest wystarczające (choć faktycznie apetyt rośnie - wcześniej miałem jakiegoś chuderlaka 49 ale też pomieszczenie dużo mniejsze). Jedynie ściany to work in progress - będę chciał na nie jakąś sztukę. Zdecydowanie nie plakaty/displate'y itd. Co z retro? Do retro mam dedykowany pokoik, z trzema sekcjami (old gen/kineskopowce, pc gaming, HD Gen) ale to historia na inny odcinek. Upycham w nim też gry SW/PS4, z których nie korzystam. Całosć wciąż jest mocno work in progress - wala się sporo kartonów, plus mam problem z ekspozycją zbiorów (regały upycham po 2-3 rządki), więc jeszcze nie będę się chwalił. Poniżej widoczek ze skromnej strefy kineskopowej - 14 cali zdecydowanie wystarczy do grania przy biurku. 26 19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Badus 271 Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego (edytowane) No nie powiem, trochę dygnął z zazdrości Edytowane 16 Lutego przez Badus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Jakoś w głowie miałem Cię za piwniczka, wszystko nawalone w kartonach, niekoniecznie posprzątane. A tu czyściutko, schludnie, no ładnie, ładnie, winszuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Quake96 3 805 Opublikowano 14 Czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca W moim jakże "sławnym" kąciku gracza zaszła niewielka zmiana Spoiler 12 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca Nie brakuje czegoś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca Square jak moja stara. Zasłon w oknach? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 825 Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca (edytowane) Te stropowe belki bym walnął na jaśniejszy kolor, ten ciemny dla mnie przymulający Ale ofcoz rzecz gustu Spoko kącik. Edytowane 14 Czerwca przez iluck85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca Właśnie na ciemniejszy. Już pięknie kontrastują. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 825 Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 7 minut temu, Square napisał(a): Nie brakuje czegoś? Klosza albo lepszego/większego TV. Cytuj Odnośnik do komentarza
Quake96 3 805 Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca (edytowane) 4 minuty temu, Boomcio napisał(a): Square jak moja stara. Zasłon w oknach? Jakieś rozwiązanie na pewno będzie, w końcu jaskinia musi mieć ciemność na żądanie 3 minuty temu, iluck85 napisał(a): Te stropowe belki bym walnął na jaśniejszy kolor, ten ciemny dla mnie przymulający Aranżacja nie była po mojej stronie, ja musiałem zająć się właściwie tylko umeblowaniem i zagraceniem Teraz, iluck85 napisał(a): Klosza albo lepszego/większego TV. Lampa będzie do wymiany, bo tą zostawiono mi "na sztukę". Telewizor zostaje bez zmian Edytowane 14 Czerwca przez Quake96 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi