iluck85 2 899 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca Teraz, Boomcio napisał(a): Właśnie na ciemniejszy. Już pięknie kontrastują. Ja bym rozjaśnił Lepiej się czuje w takich pomieszczeniach. Cytuj
Boomcio 4 052 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca 14 minut temu, iluck85 napisał(a): Ja bym rozjaśnił Lepiej się czuje w takich pomieszczeniach. Co gracz, to gust, co baba, to biust. Dla mnie fatality to co wrzuciłeś, jakaś rahityczna sosna Cytuj
Quake96 3 841 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca Teraz, Square napisał(a): O gniazdko mi chodziło. Tak czułem, ale się nie wychylałem. Krzywe gniazdo dalej jest na swoim miejscu. Do tamtego mieszkania wciąż mam dostęp, z resztą mój poprzedni HC Room mieści się dokładnie pod nowym 1 Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca Zawsze można zrobić rekreację w nowym. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Gniazdko znika = dusza znika. 4 Cytuj
WisnieR 2 725 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Teraz to ja już nie chcę oglądać tego pokoju beż gniazdka. Cytuj
Pupcio 18 418 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Kolejny gracz z duszą ugiął kolano przed babą i jej pokojem z gazetki ikei Cytuj
Quake96 3 841 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Godzinę temu, Pupcio napisał(a): Kolejny gracz z duszą ugiął kolano przed babą i jej pokojem z gazetki ikei O nie nie nie! Akurat tutaj to ja postawiłem warunek i ten pokój przeznaczyłem na swoje graty i urządziłem go tak jak ja chciałem. Wiedziałem, że będzie biało i "sterylnie", ale na to sam się zdecydowałem. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kiseki 761 Opublikowano 7 lipca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 lipca W końcu zamówiłem dodatkowe półki i mój HC ROOM osiągnął ostateczną formę. Jeszcze dojdzie kilka figurek funky pop żeby się chowały wśród sprzętów ale to kosmetyka. Teraz tylko zorganizować więcej czasu żeby móc tam przesiadywać. 22 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Redmitsu 978 Opublikowano 2 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 września Z racji że czułem że mam za mocno zagracony pokój miałem potrzebę zwiększenia przestrzeni „do pracy” Wleciał upgrade biurka i tym samym biurko przeniosłem na drugą ścianę gdzie był tv. Zestaw kanapa+tv jest na górze, natomiast na dole mam swoją pecetową/konsolową jaskinie na nowym oledowym monitorze <3 Brakuje mi tylko jeszcze jakieś dywanu żeby było trochę milej. W razie potrzeby pogrania na dużym oledzie konsole idzie do góry, chociaż jak już się pojawi ps5 pro to problem przenoszenia zostanie wyeliminowany 10 1 Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 2 września Opublikowano 2 września 41 minut temu, Ukukuki napisał(a): Podasz wymiary tego biurka? W sumie komody to alex z Ikea, a blat kupiłem po prostu w leroy. Blat ma 230cm szerokości a głębokość 65cm 4 Cytuj
Pupcio 18 418 Opublikowano 4 września Opublikowano 4 września Mamy szwedzkiego szpiega na forumku bo podyebali twój pomysł ale chyba nie ma co się sądzić bo dodali nóżke na środku więc to zupełnie nowy projekt 2 Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września W dniu 2.09.2024 o 21:09, Redmitsu napisał(a): W sumie komody to alex z Ikea, a blat kupiłem po prostu w leroy. Blat ma 230cm szerokości a głębokość 65cm Ten blacik dębowy z leroya to lubi zapracować, zrobiłeś mu jakąś stabilizację od dołu? Szponga na przykład. Na 3 kupione 1 pracował mi nawet przed montażem kuchni, a po montażu udało mu się wyrwać ze zwykłych uchwytów i zatrzymałem go dopiero kwadratowymi profilami ze stali 2mm. Inaczej dzisiaj szklanki by mi się zsuwaly na podłogę. Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 23 września Opublikowano 23 września Zorganizowałem sobie klimatyczną miejscówkę na granie... 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kiseki 761 Opublikowano 3 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 października W dniu 7.07.2024 o 13:24, kiseki napisał(a): W końcu zamówiłem dodatkowe półki i mój HC ROOM osiągnął ostateczną formę. Jeszcze dojdzie kilka figurek funky pop żeby się chowały wśród sprzętów ale to kosmetyka. Teraz tylko zorganizować więcej czasu żeby móc tam przesiadywać. Jako, że obraziłem się na pana Sony po tym co odwalił z PS5pro zmieniłem moją miejscówkę do giercowania. Od kilku tygodni jestem PCMR. Nawyki konsolowe jednak zostały, więc ekran nie mógł być mniejszy niż te 48". Przynajmniej była okazja kupić pierwszego OLEDa. Na taborecie też grać nie będę, więc przytargałem fotel z wysuwanymi podnóżkami. Taboret jest tylko do pracy. Na razie jestem bardziej niż zadowolony. Kot też. Od razu przychodzi jak zaczynam coś robić przy kompie. 11 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi