Opublikowano 5 grudnia 20245 gru Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W dniu 2.09.2024 o 20:19, Redmitsu napisał(a): Z racji że czułem że mam za mocno zagracony pokój miałem potrzebę zwiększenia przestrzeni „do pracy” Wleciał upgrade biurka i tym samym biurko przeniosłem na drugą ścianę gdzie był tv. Zestaw kanapa+tv jest na górze, natomiast na dole mam swoją pecetową/konsolową jaskinie na nowym oledowym monitorze <3 Brakuje mi tylko jeszcze jakieś dywanu żeby było trochę milej. W razie potrzeby pogrania na dużym oledzie konsole idzie do góry, chociaż jak już się pojawi ps5 pro to problem przenoszenia zostanie wyeliminowany No siema
Opublikowano 6 grudnia 20246 gru 2 godziny temu, Square napisał(a): Ta rurka na środku to chyba mało wygodna? Zależy co ma między nogami xD. A tak serio fajne stanowisko, sam bym chciał coś podobnego tylko monitor ultrawide i switch zamiast Xboxa.
Opublikowano 20 grudnia 202420 gru Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piąty regał zwiększył nieco moją przestrzeń na gierki
Opublikowano 21 grudnia 202421 gru Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Stanowisko do pracy i do granka gdy żona okupuje telewizor w salonie. Po lewej stronie jest jeszcze miejsce na tv na ścianie i jakiś rozkładany fotel - żeby nie siedzieć jak zwierze na taborecie, a i jeszcze jakiś dodatkowy regał się przyda żeby wypakować książki i poluzować te ściśnięte lego, no ale nowy dom i jeszcze jest trochę wydatków z wyższym priorytetem
Opublikowano 21 grudnia 202421 gru 3 godziny temu, ofsajd napisał(a): Stanowisko do pracy i do granka gdy żona okupuje telewizor w salonie. Jak nie okupuje to przenosisz sprzęty?
Opublikowano 21 grudnia 202421 gru 12 minut temu, Square napisał(a): Jak nie okupuje to przenosisz sprzęty? Zależy w co aktualnie gram, ale zazwyczaj mam coś rozgrzebane i na Xboxie i na Pleju, ostatnio np. żona ogrywała nowego Dragon Age'a na XSX, to ja w tym czasie zacząłem Baldura na PS5, jak ona wcześniej grała w Baldura to ja na Xboxie leciałem z Eldenem przy biurku Jeszcze przy Steam Decku jest o tyle spoko że można stremować z jednego czy drugiego i gramy obok siebie na kanapie
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ktoś mi kiedyś powiedział że moje 55” jest za małe więc wymieniłem na 65” no i muszę przyznać, że ta 65” idealnie się komponuje Musiałem konsole narazie położyć (mała Żabka podtrzymuje konsole w poziome a podnóżek leży gdzieś w piwnicy xD) bo kabel HDMI jest teraz za krótki, mam nadzieję że miejsce pod TV dla Switcha 2 w Docku będzie siedziało dobrze