Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Soul 1 331 Opublikowano 5 grudnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 grudnia W dniu 2.09.2024 o 20:19, Redmitsu napisał(a): Z racji że czułem że mam za mocno zagracony pokój miałem potrzebę zwiększenia przestrzeni „do pracy” Wleciał upgrade biurka i tym samym biurko przeniosłem na drugą ścianę gdzie był tv. Zestaw kanapa+tv jest na górze, natomiast na dole mam swoją pecetową/konsolową jaskinie na nowym oledowym monitorze <3 Brakuje mi tylko jeszcze jakieś dywanu żeby było trochę milej. W razie potrzeby pogrania na dużym oledzie konsole idzie do góry, chociaż jak już się pojawi ps5 pro to problem przenoszenia zostanie wyeliminowany No siema 7 3 Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Ta rurka na środku to chyba mało wygodna? Cytuj
creatinfreak 3 847 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia 2 godziny temu, Square napisał(a): Ta rurka na środku to chyba mało wygodna? Zależy co ma między nogami xD. A tak serio fajne stanowisko, sam bym chciał coś podobnego tylko monitor ultrawide i switch zamiast Xboxa. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Na takim biurku to nawet bym widział SUW. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi