Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
W dniu 2.09.2024 o 20:19, Redmitsu napisał(a):

Z racji że czułem że mam za mocno zagracony pokój miałem potrzebę zwiększenia przestrzeni „do pracy” 

Wleciał upgrade biurka i tym samym biurko przeniosłem na drugą ścianę gdzie był tv. Zestaw kanapa+tv jest na górze, natomiast na dole mam swoją pecetową/konsolową jaskinie na nowym oledowym monitorze <3 Brakuje mi tylko jeszcze jakieś dywanu żeby było trochę milej. W razie potrzeby pogrania na dużym oledzie konsole idzie do góry, chociaż jak już się pojawi ps5 pro to problem przenoszenia zostanie wyeliminowany 

IMG_9545.jpeg

No siema :)

dde0242d-1049-422c-8530-dbaa3dbb53b9.jpg

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 627,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano

Ta rurka na środku to chyba mało wygodna?

Opublikowano
2 godziny temu, Square napisał(a):

Ta rurka na środku to chyba mało wygodna?

Zależy co ma między nogami xD. A tak serio fajne stanowisko, sam bym chciał coś podobnego tylko monitor ultrawide i switch zamiast Xboxa.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

I8PmV3c.jpeg

Piąty regał zwiększył nieco moją przestrzeń na gierki :spicy:

Opublikowano

Stanowisko do pracy i do granka gdy żona okupuje telewizor w salonie. Po lewej stronie jest jeszcze miejsce na tv na ścianie i jakiś rozkładany fotel - żeby nie siedzieć jak zwierze na taborecie, a i jeszcze jakiś dodatkowy regał się przyda żeby wypakować książki i poluzować te ściśnięte lego, no ale nowy dom i jeszcze jest trochę wydatków z wyższym priorytetem :/  

IMG_4183.jpeg

IMG_4184.jpeg

IMG_4185.jpeg

Opublikowano
3 godziny temu, ofsajd napisał(a):

Stanowisko do pracy i do granka gdy żona okupuje telewizor w salonie.

Jak nie okupuje to przenosisz sprzęty?

Opublikowano
12 minut temu, Square napisał(a):

Jak nie okupuje to przenosisz sprzęty?

Zależy w co aktualnie gram, ale zazwyczaj mam coś rozgrzebane i na Xboxie i na Pleju, ostatnio np. żona ogrywała nowego Dragon Age'a na XSX, to ja w tym czasie zacząłem Baldura na PS5, jak ona wcześniej grała w Baldura to ja na Xboxie leciałem z Eldenem przy biurku ;) Jeszcze przy Steam Decku jest o tyle spoko że można stremować z jednego czy drugiego i gramy obok siebie na kanapie :D 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ktoś mi kiedyś powiedział że moje 55” jest za małe więc wymieniłem na 65” no i muszę przyznać, że ta 65” idealnie się komponuje :) Musiałem konsole narazie położyć (mała Żabka podtrzymuje konsole w poziome a podnóżek leży gdzieś w piwnicy xD) bo kabel HDMI jest teraz za krótki, mam nadzieję że miejsce pod TV dla Switcha 2 w Docku będzie siedziało dobrze :) 

IMG_0599.jpeg

IMG_0600.jpeg