Rambo7 145 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 teraz ja, gier trochę mało bo lecą pocztą na wymianę. Jaki TV/monitor? Cytuj Odnośnik do komentarza
ATG 1 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 monitor hp w2408h Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Jak wszyscy to i ja. Mój pokoik po małym remoncie Mega przytulne kącik <3 Jak nazywa się ta linia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 (edytowane) Hm... Jaka linia? Bo wiesz nie bardzo "kumam" o co chodzi. Edytowane 18 Sierpnia 2008 przez KopEr Cytuj Odnośnik do komentarza
OlooS 0 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 oloos spoko pokoik, nie trzeba nawet ruszyć du.pska, obrócisz się i wszystko masz pod ręką. przydałaby sie tylko kanapa zamiast wyra przed tv (chyba, że się składa). Oczywiscie ze sie sklada i jest wtedy o wiele wygodniej Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Chyba chodzi mu o polke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Flik 2 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 OMFG - meble, jak sie nazywa ten zestaw. Ludzie, na jakim wy swiecie zyjecie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ohayo 0 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Konsola w folii, bo z serwisu wróciła nowa i trochę szkoda odlepiać Cytuj Odnośnik do komentarza
BartX 9 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Ładnie. Fajna retro tapeta. Cytuj Odnośnik do komentarza
bajej 28 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Ohayo. Invaders na scianie to z blik'a? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ohayo 0 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Nieee, sam zrobiłem w Illustratorze, wysłałem do pewnej firmy, a oni wycieli ploterem na foliach samoprzylepnych i dostarczyli kurierem. Gotowe nalepki są cholernie drogie i małe (no akurat te z Blik'a nie - chodzi o polskie sklepy). A tak, za 10 elementów, pokrywających ściane od parkietu do sufitu zapłaciłem 130zł razem z przesyłką. No i jeden z nich, ten niebieski, nie jest oryginalnym Invader'em - twórczość własna 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
Cerb 7 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Pomysl z Invaders juz tu komus podsuwałem do wykorzystania bo mial taka pusta sciane i widze ze zle by na tym nie wyszedl bo wyglada to naprawde fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 (edytowane) Okej, specjalnie dla Flika z cyfrówki, wszystko ładnie widać Ulubiona ściana Handheldy <3 (niebieski ds siostry ) No i na koniec to co tygryski lubią najbardziej - gry Edytowane 19 Sierpnia 2008 przez KopEr Cytuj Odnośnik do komentarza
Rambo7 145 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Fajne mebelki Kiedy kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 (edytowane) Jakoś w styczniu przyszły, może w lutym Z tego co pamiętam to się Re_set nazywają, black and whitea. Jakbym sprzedał połowę gier to i LCDik by był, ale wolę powoli odłożyć, zamiast sprzedawać kolekcję życia Edytowane 19 Sierpnia 2008 przez KopEr Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubi. 39 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 telewizor nie pasuje troche. Plazma wyglądałaby świetnie z tymi meblami Cytuj Odnośnik do komentarza
dx36 2 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Gibsonik SG piękna rzecz wolałbym Standart a jeszce bardziej LP ale nie pogardziłbym i tym Cytuj Odnośnik do komentarza
ziolo69 20 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Jakoś w styczniu przyszły, może w lutym Z tego co pamiętam to się Re_set nazywają, black and whitea. Jakbym sprzedał połowę gier to i LCDik by był, ale wolę powoli odłożyć, zamiast sprzedawać kolekcję życia Pokoik konkretny. Mebelki bardzo fajne. Szczególnie podoba mi się połączenie ciemnego materiału z matowym szkłem. Sprzęcik również jak najbardziej 'in plus' (nie wliczam telewizora, bez urazy ). Obawiam się jedynie o Twoją stacyjkę kierującą audio. Nie sądzisz, że magnesy subwoofera ją rozwalą? Nie znam się zbytnio na działaniu systemów audio ale z tego co się orientuję pole magnetyczne wytwarzane przez głośnik może spowodować przepięcia czy coś w ten deseń. Wydaje mi się, że dobrze by było przesunąć ją o jakieś 1,5m od pieca (Logitecha ofkoz ;P). Może niech wypowie się osoba znająca się na tym nieco lepiej. Z mojej strony to tylko sugestia. Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Hm... Jaka linia? Bo wiesz nie bardzo "kumam" o co chodzi. Meble, jak nazywa się linia tych mebli z Ikei. Pytam, bo szukałem czegoś takiego a w katowickiej nie znalazłem odpowiedniej inspiracji. i zdejmij panel z woofera, bo Ci szybko potencjometr zgłupieje Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 (edytowane) A głośnik na subie może stać? http://www.mebleblackredwhite-tanie.pl/kat...f32346b0f8e8517 trzymaj (z tą linią nie wiedziałem o co chodzi bo ja potrafię znaleźć na tym zdjęciu co najmniej trzy "linie", meble, półki i jeszcze kolor ścian też by pasował ) Edytowane 19 Sierpnia 2008 przez KopEr Cytuj Odnośnik do komentarza
Rambo7 145 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Też szukam mebli do pokoju, a w Black Red White niektóre są całkiem konkretne. Te jakoś mi się nie podobały, ale u Ciebie wyglądają fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza
wolek92 4 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 To mój HC Room. Gram siedząc/leżąc na łóżku. Niestety zdjęcie nie objęło wyra To widok "z moich oczu", gdy gram Cytuj Odnośnik do komentarza
BartX 9 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Nice tapeta na pececie. Po co tak gearsy wyeksponowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Strasznie wali bielą od tych ścian.Kolor jakiś przydałby się im. Tapeta na PC zacna. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Cholera, wygląda jak u mnie w biurze. Nie mógłbym się zrelaksować w takich sterylnych warunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi