Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Featured Replies

Opublikowano

Mój pokój może i HC nie jest ale w tej małej klitce ciężko o cokolwiek.

Widok z łóżka i pozycji "do grania"

TV

Moja konsolka

XBOX

I komp na którym gram w FPP

PC

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 627,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano

Nudziło mi się to sobie pomalowałem ;] Może nie genialny ale nudziło mnie ciągłe spoglądanie na biały kolor :)

Opublikowano

Najs, niezly klimacik ;] Chociaz uwazam ze te plytki winylowe troszke szpeca. No i przydalby sie juz jakis lcd ;d

Opublikowano

wyglada jak poddasze :]

poddasza RULEZ

Opublikowano

Fajnie wiedziec, ze rubryka ta stala sie kultowa dla wielu graczy, tym bardziej mi milo jako, ze dolozylem do jej powstania swoje trzy grosze bedac glownym pomyslodawca tejze rubryki. Wracajac chyba do 71 numeru o ile mnie pamiec nie myli bo wlasnie wtedy pierwsze zdjecia pokoju nalezaly do mua - jak na tamten okres niezly w moim mniemaniu pokoj zostal szybko zdeklasowany z numeru na numer coraz to bardziej wysrubowanymi pomyslami czytelnikow, Czasami jednak gryzie jednak jak zamiast pokoju HardCore'owego gracza widze casualowe przechwalki, z przewaga formy nad trescia (wyczesany TV, szesc konsol i nuda na scianach, ogolnie bez duszy)bo tata bogaty to synowi sponsoruje co ten marnotrawi ;) Dobra bez wywodow. Pozdrawiam Dark Vincent.

Opublikowano

Tya, poczekajcie do wakacji, zobaczycie jak bedziecie uciekac z tego pomieszczenia pietro nizej lol.

Opublikowano

Weź mi nawet nie przypominaj, na szczęście miałem zawsze duży wiatrak, który ochłodził troche pokój.

Najgorzej było z combo PS3 60 GB + LCD, to dopiero grzało :twisted2:

Opublikowano
dsc04567gk0.th.jpgthpix.gif

dsc04564sx0.th.jpgthpix.gif

dsc04566ko8.th.jpg

Świetny pokoik !! Mi te winyle się nawet podobają, taki element retro :) W ch.uj lepiej niz np CD na ścianie hehehe (były kiedyś w PE takie foty)

Ładna kanapa, ciekawie i  nowocześnie wygląda. Lampa nadaje klimat temu pokojowi. Ona ma taki ciepłe światło czy aparat przekłamał ? Motyw ścian w 2 kolorach jest świetny (sam tak mam hehe :D )

Opublikowano

Carleone - tak beszczescic winyle;)? To to powinno byc obecne w pokoju, ale kolo wiezy z gramofonem, a nie na scianie. Reszta pokoju bardzo przytulna, sam chcialbym miec pokoj na poddaszu, ale jest to troche awykonalne w bloku.

Opublikowano

Łebi, aparat troszeczkę przekłamał, aż tak oczoje,bna ta lampa nie jest ;D A zakupienie gramofonu mam w planach ;D

Edytowane przez Carleone

Opublikowano
Carleone - tak beszczescic winyle;)? To to powinno byc obecne w pokoju, ale kolo wiezy z gramofonem, a nie na scianie. Reszta pokoju bardzo przytulna, sam chcialbym miec pokoj na poddaszu, ale jest to troche awykonalne w bloku.

??

Nida Gips pod katem tunel do okna i masz poddasze :D Bedzie troche ciemniej , bo okno nie bedzie pod katem juz . Ale do zrobienia.

Opublikowano

??

Nida Gips pod katem tunel do okna i masz poddasze :D Bedzie troche ciemniej , bo okno nie bedzie pod katem juz . Ale do zrobienia.

2 okna w pokoju i swiadomosc ze codziennie rano jakbym sie budzil, bym przypierdalal glowa w sufit mnie odstrasza.

Ale sobie kiedys (pipi)ne domek z game-room'em na poddaszu o:]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Parę słów o pokoju : Konsola pnaystation3 jest też x360 którego nie ma na zdjęciu,Myszka FragFX,4 Buzzery,i sporo gier :P wszystko widać na zdjeciach.

imgp5036dn8.th.jpg

imgp5039rh1.th.jpg

imgp5046eb6.th.jpg

Opublikowano

super :)

kable ida do telewizora w scianie? zaciekawilo mnie to bo sam o czyms takim mysle.

Opublikowano

Extra ten HC Roonm tylko ja bym pleya postawił na stojąco i napisami do przodu. Dużo lepiej się wtedy prezentuje.

Opublikowano

Eksperymentowanie z gk zawsze wychodzi efektownie. Jak widać ojcowie też są graczami :)

Opublikowano

Update mojego Hc roomu :)

dsc03637qq4.th.jpg

TV Sony kdl 32W4210

dsc03629es3.th.jpg

Doszedł amp Onkyo TX-SR304 puki co z zestawem głośników tez tej firmy

dsc03635kn2.th.jpg

Słuchawki Sennheiser HD555 i piloty na subie onkyo

dsc03636qn0.th.jpg

Pc i x360

dsc03634gx9.th.jpg

Tylnie satelitki i gry które posiadam

dsc03638cf5.th.jpg

I fotka samych gier

dsc03627ds6.th.jpg

Kącik muzyczny Głośniki które sa na podłodze podłączone sa jako speakers B w ampie i naprawde daja rade :)

dsc03639pf2.th.jpg