Opublikowano 15 grudnia 200816 l pady do ps2 to mam dwa w drugim pokoju te kola lezaly na balkonie ponad rok, bo nie nadaja sie do jazdy teraz robia za stolik, no w koncu sie do czegos przydaly 8)
Opublikowano 15 grudnia 200816 l W sumie spoko by taki wystrój wyglądał, tzn. chodzi mi o te opony, jeśli by miejscówka była w piwnicy. ;p
Opublikowano 15 grudnia 200816 l Albo ewentualnie jakieś fajniejsze opony jako stolik, P Zero Rosso np.
Opublikowano 15 grudnia 200816 l A ja dla odmiany powiem ze mi sie taki stolik podoba W koncu to nie jest zaden salon. A tak wogole to stabilnie chociaz stoi ten telewizor?
Opublikowano 15 grudnia 200816 l stabilny jak najbardziej, to sa 2 kola - felgi+opony, a nie same gumy :spox:
Opublikowano 16 grudnia 200816 l Normalnie zonk roku nowy telewizor za 3k pochodził mi całe 4 dni...,już go wymieniłem na samsunga LE40A551 Full HD.Tshiba FAIL!! pojawiły sie czarne pasy przez ekran.Foty wrzuce w przyszłym tygodniu jak aparat odzyskam.Owiec dobra inwestycja..
Opublikowano 16 grudnia 200816 l Normalnie zonk roku nowy telewizor za 3k pochodził mi całe 4 dni...,już go wymieniłem na samsunga LE40A551 Full HD.Tshiba FAIL!! pojawiły sie czarne pasy przez ekran.Foty wrzuce w przyszłym tygodniu jak aparat odzyskam.Owiec dobra inwestycja.. Urzekła nas twoja historia... A co do rooma Krychuone...szacunek stary, jeden z real hardcore'owych pokoi w tym topicu.
Opublikowano 21 grudnia 200816 l No i stan tymczasowy sie skonczyl: Nie ma to jak kozaczenie jedna gra :]
Opublikowano 21 grudnia 200816 l u mnie ciasno i troszke dziecinnie.... poradzcie jakis kolor na sciany? xD Edytowane 21 grudnia 200816 l przez Coati
Opublikowano 21 grudnia 200816 l Przejsciowe, bo przejsciowe, ale jedyne co mi narazie zostalo. Edytowane 21 grudnia 200816 l przez banny
Opublikowano 21 grudnia 200816 l Owiec, lamo, popsułeś wszystko Poza tym PS3 nie pasuje do monitora... A to na prawo od Chlebaka to ryj tukana ?
Opublikowano 21 grudnia 200816 l Niezłe biurko, Koati. Takie samo jest w salonie fryzjerskim u mnie na osiedlu.
Opublikowano 21 grudnia 200816 l Fajne biurko =] duzo szyjesz? Edytowane 21 grudnia 200816 l przez HeXa
Opublikowano 21 grudnia 200816 l <a href="http://img116.imageshack.us/my.php?image=alim0880sc0.jpg" target="_blank"> AWWW ja takie używam do akwarium </a> Edytowane 21 grudnia 200816 l przez Pikol
Opublikowano 21 grudnia 200816 l Wszystkie 3 linki dałeś do tej samej foty. Kurde, co wy za biurka kupujecie oO no chyba ze to od babci na gwiazdke. ;]
Opublikowano 21 grudnia 200816 l dokładnie to od dziadka wziąłem, pod akwarium to szafki trzeba wzmacniać, a tak to mam idealnie
Opublikowano 21 grudnia 200816 l Kurde, co wy za biurka kupujecie oO no chyba ze to od babci na gwiazdke. ;]To są stare podstawy maszyn Singera ze zmienionym blatem. W oryginale blat miał wycięty otwór, w który wsadzało się maszynę do szycia. A posiadaczom polecam zapoznać się z dokładną specyfikacją modelu, bo coponiektóre warte są nawet 1500pln Coati ile płaciłeś za te drzwi? Pierwszy raz spotykam się z drzwiami z felcem, które są cięte pod kątem; jak dotąd jedyne jakie widziałem były bezfelcowe. Wyglądają jak robione na specjalne zamówienie Edytowane 21 grudnia 200816 l przez greah
Opublikowano 21 grudnia 200816 l Swego czasu taka maszyna służyła mi jako biurko do PCta. Obecnie stoi niestety w piwnicy... a szkoda bo to niemal antyk był i do tego fajnie kontrastował z dobrami XXI wieku