Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 627,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano

pady do ps2 to mam dwa w drugim pokoju ;) te kola lezaly na balkonie ponad rok, bo nie nadaja sie do jazdy :lol: teraz robia za stolik, no w koncu sie do czegos przydaly 8)

Opublikowano

W sumie spoko by taki wystrój wyglądał, tzn. chodzi mi o te opony, jeśli by miejscówka była w piwnicy. ;p

Opublikowano

A ja dla odmiany powiem ze mi sie taki stolik podoba :P W koncu to nie jest zaden salon. A tak wogole to stabilnie chociaz stoi ten telewizor?

Opublikowano

Stolik zacny, chętnie bym sobie coś takiego szczelił :P

Opublikowano

stabilny jak najbardziej, to sa 2 kola - felgi+opony, a nie same gumy :spox:

Opublikowano

Normalnie zonk roku nowy telewizor za 3k pochodził mi całe 4 dni...,już go wymieniłem na samsunga LE40A551 Full HD.Tshiba FAIL!! pojawiły sie czarne pasy przez ekran.Foty wrzuce w przyszłym tygodniu jak aparat odzyskam.Owiec dobra inwestycja..

Opublikowano
Normalnie zonk roku nowy telewizor za 3k pochodził mi całe 4 dni...,już go wymieniłem na samsunga LE40A551 Full HD.Tshiba FAIL!! pojawiły sie czarne pasy przez ekran.Foty wrzuce w przyszłym tygodniu jak aparat odzyskam.Owiec dobra inwestycja..

Urzekła nas twoja historia...

A co do rooma Krychuone...szacunek stary, jeden z real hardcore'owych pokoi w tym topicu.

Opublikowano

No i stan tymczasowy sie skonczyl:

95778430qg6.th.png

Nie ma to jak kozaczenie jedna gra :]

Opublikowano

Jest przyjemnie

Opublikowano

u mnie ciasno i troszke dziecinnie.... poradzcie jakis kolor na sciany? xD

alim0878la4.th.jpgalim0879zw6.th.jpg

alim0880sc0.th.jpgalim0881nv1.th.jpg

alim0882xv3.th.jpgalim0883wh2.th.jpg

Edytowane przez Coati

Opublikowano
img1490ev9.th.jpg

Przejsciowe, bo przejsciowe, ale jedyne co mi narazie zostalo.

wanking.gif

Edytowane przez banny

Opublikowano

Tiaa, tukan. A to niby czemu Play nie pasuje do monitora? ;P

Opublikowano

Niezłe biurko, Koati. Takie samo jest w salonie fryzjerskim u mnie na osiedlu.

Opublikowano
alim0880sc0.th.jpg

Fajne biurko =] duzo szyjesz?

Edytowane przez HeXa

Opublikowano

Wszystkie 3 linki dałeś do tej samej foty.

Kurde, co wy za biurka kupujecie oO no chyba ze to od babci na gwiazdke. ;]

Opublikowano

dokładnie to od dziadka wziąłem, pod akwarium to szafki trzeba wzmacniać, a tak to mam idealnie :D

Opublikowano
Kurde, co wy za biurka kupujecie oO no chyba ze to od babci na gwiazdke. ;]
To są stare podstawy maszyn Singera ze zmienionym blatem. W oryginale blat miał wycięty otwór, w który wsadzało się maszynę do szycia.

A posiadaczom polecam zapoznać się z dokładną specyfikacją modelu, bo coponiektóre warte są nawet 1500pln

Coati ile płaciłeś za te drzwi? Pierwszy raz spotykam się z drzwiami z felcem, które są cięte pod kątem; jak dotąd jedyne jakie widziałem były bezfelcowe. Wyglądają jak robione na specjalne zamówienie

Edytowane przez greah

Opublikowano

Swego czasu taka maszyna służyła mi jako biurko do PCta. Obecnie stoi niestety w piwnicy... a szkoda bo to niemal antyk był i do tego fajnie kontrastował z dobrami XXI wieku :)