Opublikowano 3 lutego 200916 l dosc klimatyczny pokoj ;] tylko troche maly. napisz jaki to model tv, ok ? :]
Opublikowano 3 lutego 200916 l Oto i mój HC Room. Jest nowy nabytek - 32-calowy Sharp Aquos full HD. Jest też mała kolekcja gierek, a w prawym dolnym rogu na jednym ze zdjęć widać PSP. Pozostało mi tylko zamaskować kable. Co polecacie ? Tylko nie podawajcie mi linków do znanego serwisu aukcyjnego z maskownicami 17cm za 30-40 zł bo potrzebuję jakichś 40-60cm i to taniej. Powiedzcie też czego waszym zdaniem brakuje .
Opublikowano 3 lutego 200916 l mało to z Hardcorem ma wspólnego, ale lubie tu przebywać, siedze zawsze na łózku, biurka prawie nie używam
Opublikowano 3 lutego 200916 l Lesiu, po co ci napęd HD-DVD skoro masz PS3? Nawet tak niska cena za tego trupa to i tak za dużo, w szczególności że posiadasz BD .
Opublikowano 3 lutego 200916 l Jak kupowałem napęd HD DVD to nie miałem Ps3, a cena była niska i do tego pilot który potrzebowałem dodatkowo 3 filmy więc skorzystałem z okazji Poza tym filmy na BD są drogie więc narazie się wstrzymuję z zakupem Hmmm czy tam meblościanka jest brzydka, może teraz i tak bo się mi nic nie mieści i trochę dziwnie to wszystko wygląda, no cóż czasy się zmieniają, pamiętam jak kupowałem tą meblościankę to miałem na myśli tylko to aby usadowić tam tylko tv crt 21 cali ps2 i ps1 @pogromcamuch Co ta za żaluzje - rolety ??? Drogie to ???
Opublikowano 3 lutego 200916 l kosztuje grosze, naprawde. z bambusa (minus : dość szybko sie niszczą sploty, spójrz na dole jakie porozrywane)
Opublikowano 3 lutego 200916 l Oto i mój HC Room. Jest nowy nabytek - 32-calowy Sharp Aquos full HD. Jest też mała kolekcja gierek, a w prawym dolnym rogu na jednym ze zdjęć widać PSP. Pozostało mi tylko zamaskować kable. Co polecacie ? Tylko nie podawajcie mi linków do znanego serwisu aukcyjnego z maskownicami 17cm za 30-40 zł bo potrzebuję jakichś 40-60cm i to taniej. Powiedzcie też czego waszym zdaniem brakuje . Najlepszy sposób maskowania to tunel w ścianie ja tak mam zrobione, ale to przy okazji remontu, bo po takim czymś to jednak całą ścianę malować trzeba
Opublikowano 3 lutego 200916 l Też prawda, ale chciałbym coś niewymagającego, aż takiej ingerencji z mojej strony .
Opublikowano 4 lutego 200916 l Trochę pracy i się ma Fajny pokoik, schludnie .............ale krzywdzisz dzwięk tonsilek niech sobie po srodku lezy, ale z tamtymi kolumnami zrób porządek i bedzie siiii
Opublikowano 4 lutego 200916 l A tutaj mój room. ^_^ cudowny! gdzie moge wytrzasnąć taki plakacior ? xD fajne HDR z okna wali xD Edytowane 4 lutego 200916 l przez Pikol
Opublikowano 4 lutego 200916 l A tutaj mój room. ^_^ cudowny! gdzie moge wytrzasnąć taki plakacior ? xD fajne HDR z okna wali xD Dzięki odnośnie plakatu. To fototapeta - na Allegro jest ich mnóstwo, a nie wiem gdzie kupiła ją osoba, która robiła mi pokój. http://www.allegro.pl/item536371595_fotota...super_cena.html
Opublikowano 18 lutego 200916 l A oto mój room a więc tak tu konsolki tak jest jeszcze wii ale półka ją zakryła Tutaj opracowuje plan zagłady nad światem Półka antyków ;D Kolekcja gier na ps3 No i kolekcja reszty gier Pomieszczenie do gry w killzone 2 ;D I cuda potrzebne przy podróży Edytowane 18 lutego 200916 l przez SpacierShark123
Opublikowano 18 lutego 200916 l Wszystko fajnie, tylko mógłbyś obrócić zdjęcia Chyba nie jest to wielki problem, cnie?
Opublikowano 19 lutego 200916 l Są za krótkie kable od głośników nie mam jak ich po pokoju nawet rozstawić
Opublikowano 19 lutego 200916 l Ja mialem ten sam problem wiec ucielem kabel z tego ktorego tyle nie potrzebowalem i dorobilem go drugiemu, ktory to potrzebowal :potter: Edytowane 19 lutego 200916 l przez Redmitsu
Opublikowano 20 lutego 200916 l dlaczego tv na pierwszym zdjeciu jest tak wysoko? nie boli cie szyja podczas grania? no chyba, ze to perspektywa zdjecia tak mnie zmylila
Opublikowano 20 lutego 200916 l Pewnie jak gra to stoi blisko bo czasami tak robie jak trzeba na czym sie skupic bardziej a z daleka nie widac bo trudno jest tak grac . Tez bym obnizyl go ale mama jest na nie...
Opublikowano 23 lutego 200916 l ale ten telewizor jest pod samym sufitem , strasznie musi byc meczace dla oczu i komicznie to wyglada