Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Featured Replies

Opublikowano

dosc klimatyczny pokoj ;]

tylko troche maly.

napisz jaki to model tv, ok ? :]

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 628,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano

Oto i mój HC Room. Jest nowy nabytek - 32-calowy Sharp Aquos full HD. Jest też mała kolekcja gierek, a w prawym dolnym rogu na jednym ze zdjęć widać PSP. Pozostało mi tylko zamaskować kable. Co polecacie ? Tylko nie podawajcie mi linków do znanego serwisu aukcyjnego z maskownicami 17cm za 30-40 zł bo potrzebuję jakichś 40-60cm i to taniej. Powiedzcie też czego waszym zdaniem brakuje :).

dsc01936wq1.th.jpg

dsc01938ll2.th.jpg

Opublikowano

2-2.jpg

mało to z Hardcorem ma wspólnego, ale lubie tu przebywać, siedze zawsze na łózku, biurka prawie nie używam ;)

Opublikowano

Lesiu, po co ci napęd HD-DVD skoro masz PS3? Nawet tak niska cena za tego trupa to i tak za dużo, w szczególności że posiadasz BD ;).

Opublikowano

Jak kupowałem napęd HD DVD to nie miałem Ps3, a cena była niska i do tego pilot który potrzebowałem dodatkowo 3 filmy więc skorzystałem z okazji ;)

Poza tym filmy na BD są drogie więc narazie się wstrzymuję z zakupem ;)

Hmmm czy tam meblościanka jest brzydka, może teraz i tak bo się mi nic nie mieści i trochę dziwnie to wszystko wygląda, no cóż czasy się zmieniają, pamiętam jak kupowałem tą meblościankę to miałem na myśli tylko to aby usadowić tam tylko tv crt 21 cali ps2 i ps1 ;)

@pogromcamuch

Co ta za żaluzje - rolety ???

Drogie to ???

Opublikowano

kosztuje grosze, naprawde. z bambusa :P (minus : dość szybko sie niszczą sploty, spójrz na dole jakie porozrywane)

Opublikowano
Oto i mój HC Room. Jest nowy nabytek - 32-calowy Sharp Aquos full HD. Jest też mała kolekcja gierek, a w prawym dolnym rogu na jednym ze zdjęć widać PSP. Pozostało mi tylko zamaskować kable. Co polecacie ? Tylko nie podawajcie mi linków do znanego serwisu aukcyjnego z maskownicami 17cm za 30-40 zł bo potrzebuję jakichś 40-60cm i to taniej. Powiedzcie też czego waszym zdaniem brakuje :).

dsc01936wq1.th.jpg

dsc01938ll2.th.jpg

Najlepszy sposób maskowania to tunel w ścianie :P ja tak mam zrobione, ale to przy okazji remontu, bo po takim czymś to jednak całą ścianę malować trzeba

Opublikowano

Też prawda, ale chciałbym coś niewymagającego, aż takiej ingerencji z mojej strony :D.

Opublikowano
Trochę pracy i się ma ;)

Fajny pokoik, schludnie ;) .............ale krzywdzisz dzwięk tonsilek niech sobie po srodku lezy, ale z tamtymi kolumnami zrób porządek :huh: i bedzie siiii

97749947ds0.th.jpg

44098314zz8.th.jpg

18936090np4.th.jpg

31104159gs7.th.jpg

65429643fo6.th.jpg

Opublikowano
A tutaj mój room. ^_^

2gsmyhh.jpg

2s7teo9.jpg

cudowny!

gdzie moge wytrzasnąć taki plakacior ? xD

fajne HDR z okna wali xD

Edytowane przez Pikol

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A oto mój room a więc tak tu konsolki tak jest jeszcze wii ale półka ją zakryła

dsc0004ro8.th.jpg

Tutaj opracowuje plan zagłady nad światem

dsc0005ws1.th.jpg

Półka antyków ;D

dsc0007tl4.th.jpg

Kolekcja gier na ps3

dsc0008tc3.th.jpg

No i kolekcja reszty gier

dsc0009lo5.th.jpg

Pomieszczenie do gry w killzone 2 ;D

dsc0010hc7.th.jpg

I cuda potrzebne przy podróży

dsc0011kc5.th.jpg

Edytowane przez SpacierShark123

Opublikowano

Wszystko fajnie, tylko mógłbyś obrócić zdjęcia :/ Chyba nie jest to wielki problem, cnie?

Opublikowano

Ja mialem ten sam problem wiec ucielem kabel z tego ktorego tyle nie potrzebowalem i dorobilem go drugiemu, ktory to potrzebowal :potter:

Edytowane przez Redmitsu

Opublikowano

dlaczego tv na pierwszym zdjeciu jest tak wysoko? nie boli cie szyja podczas grania? no chyba, ze to perspektywa zdjecia tak mnie zmylila

Opublikowano

Pewnie jak gra to stoi blisko bo czasami tak robie jak trzeba na czym sie skupic bardziej a z daleka nie widac bo trudno jest tak grac :P. Tez bym obnizyl go ale mama jest na nie...

Opublikowano

ale ten telewizor jest pod samym sufitem , strasznie musi byc meczace dla oczu i komicznie to wyglada

Opublikowano

Całkiem nieźle urządzone, mnie się podoba 8/10