Opublikowano 28 stycznia 200817 l A czy ja napisalem ze HC-room to brudne obskurne pomieszczenie. Anyway Chodzilo mi o fajny przyjemny klimacik do grania, niedlugo robie remont pokoju i znajdzie sie tam na bank wygodna duza kozacka kanapa ( cos w tym stylu duza i mieciutka Sofa ) , gdzies roslinka, mala lampka itp. Juz zrobilem sobie projekt wstepny Jak juz uzyskam ten przyjemny, cieplutki klimat na bank wrzuce foty.
Opublikowano 28 stycznia 200817 l Nie sadzisz ,ze przy takim rozmiarze TV bedzie troche za daleko? xD
Opublikowano 5 lutego 200817 l Poza tym nie ma okien.Po ciemku lepiej się gra . Przynajmniej słonko od ekranu się nie odbija .
Opublikowano 7 lutego 200817 l Pewnie w domu. żeby OT nie było - pewnie Flash, albo Photoshop. Tak to przynajmniej wygląda. Edytowane 7 lutego 200817 l przez Linek
Opublikowano 7 lutego 200817 l To są 2 "3 Cytryny" i chyba "3 limonki" czy coś Zdjęcie z końca stycznia kiedy byłem sam w domu przez jakiś tydzień. Te 2 "3 Cytryny" są puste i nie chciało mi się ich wyrzucić To samo z pustym kubeczkiem po jakimś puddingu z bitą śmietaną
Opublikowano 8 lutego 200817 l Prawie jak porządek... Widze tez ze zasloniles otwory wentylacyjne przy PS3.
Opublikowano 8 lutego 200817 l Prawie jak porządek... Widze tez ze zasloniles otwory wentylacyjne przy PS3. To tylko tak wygląda, normalnie ma dużo miejsce na "oddychanie". A po drugie to nie x360 żeby potrzebował jakoś wielkiej ilości miejsca bo się grzeje...
Opublikowano 8 lutego 200817 l Widze tez ze zasloniles otwory wentylacyjne przy PS3. To tylko tak wygląda, normalnie ma dużo miejsce na "oddychanie". A po drugie to nie x360 żeby potrzebował jakoś wielkiej ilości miejsca bo się grzeje... Tylko ze mi nie chodzi o to ze stoi w szafce a o to ze polozyles jakas podstawke pod browara na wyloty powietrza chlodzace procek.
Opublikowano 8 lutego 200817 l Zapomniałem o najważniejszym, centrum dowodzenia: Edytowane 8 lutego 200817 l przez Carleone
Opublikowano 9 lutego 200817 l Jeżeli na co dzień trzymasz tak te płyty i pudełka na szafkach to szacun. Jeżeli wystawiłeś je do zdjęcia to obciach.
Opublikowano 9 lutego 200817 l Ja w tym temacie chciałbym widzieć HC Roomy takie jakie są na codzień, nie interesuje mnie to co ktoś trzyma w szafie etc. Jeżeli płyty ma ustawione zazwyczaj normalnie, "grzebietami" to tak też powinien je sfotografować, a nie robić muzealną wystawę. Takie moje zdanie : D
Opublikowano 9 lutego 200817 l Trzymam tak jak do zdjęcia, lubię mieć wszystkie swoje gry na widoku a nie walające się po szafkach HC Room - pokoj gracza ? Łóżko w takim razie jest w tym pokoju, jak dla mnie ważny element, nie każdy lubi grać na podłodze po turecku
Opublikowano 9 lutego 200817 l Sa jeszcze krzesla, fotele, sowf, kanapy, pufy itp ja osobiscie nie lubie grac na lezaca bo mnie muli ale kazdy lubi cos innego prawda
Opublikowano 10 lutego 200817 l Tamta plama nad poduszką to grzyb? Jak tak to straszny syf , ale reszta niezła, zwłaszcza to z tym, że nie można odróżnic dnia od nocy