KILa 4 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 A czy ja napisalem ze HC-room to brudne obskurne pomieszczenie. Anyway Chodzilo mi o fajny przyjemny klimacik do grania, niedlugo robie remont pokoju i znajdzie sie tam na bank wygodna duza kozacka kanapa ( cos w tym stylu duza i mieciutka Sofa ) , gdzies roslinka, mala lampka itp. Juz zrobilem sobie projekt wstepny Jak juz uzyskam ten przyjemny, cieplutki klimat na bank wrzuce foty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Nie sadzisz ,ze przy takim rozmiarze TV bedzie troche za daleko? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
KILa 4 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Fuck no poprostu wiedzialem ze ktos sie do tego przypie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Poza tym nie ma okien. No ale są drzwi, a to już niezły start. Cytuj Odnośnik do komentarza
STERN 4 Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Poza tym nie ma okien.Po ciemku lepiej się gra . Przynajmniej słonko od ekranu się nie odbija . Cytuj Odnośnik do komentarza
KILa 4 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 hehe okna sa ale zapomnialem dodac na projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza
SNESiak 4 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 w czym robiłeś ten projekt ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 (edytowane) Pewnie w domu. żeby OT nie było - pewnie Flash, albo Photoshop. Tak to przynajmniej wygląda. Edytowane 7 Lutego 2008 przez Linek Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 (edytowane) Prawie jak porządek... Edytowane 7 Lutego 2008 przez wojnar Cytuj Odnośnik do komentarza
SiuSiu 16 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 wojnar co Ty sypiasz z Gosią A. że tyle tych 3 cytryn masz? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 To są 2 "3 Cytryny" i chyba "3 limonki" czy coś Zdjęcie z końca stycznia kiedy byłem sam w domu przez jakiś tydzień. Te 2 "3 Cytryny" są puste i nie chciało mi się ich wyrzucić To samo z pustym kubeczkiem po jakimś puddingu z bitą śmietaną Cytuj Odnośnik do komentarza
Cerb 7 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Prawie jak porządek... Widze tez ze zasloniles otwory wentylacyjne przy PS3. Cytuj Odnośnik do komentarza
STERN 4 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Te 3 cytryna są pycha . Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Prawie jak porządek... Widze tez ze zasloniles otwory wentylacyjne przy PS3. To tylko tak wygląda, normalnie ma dużo miejsce na "oddychanie". A po drugie to nie x360 żeby potrzebował jakoś wielkiej ilości miejsca bo się grzeje... Cytuj Odnośnik do komentarza
KILa 4 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 w czym robiłeś ten projekt ? SmartDraw 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cerb 7 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Widze tez ze zasloniles otwory wentylacyjne przy PS3. To tylko tak wygląda, normalnie ma dużo miejsce na "oddychanie". A po drugie to nie x360 żeby potrzebował jakoś wielkiej ilości miejsca bo się grzeje... Tylko ze mi nie chodzi o to ze stoi w szafce a o to ze polozyles jakas podstawke pod browara na wyloty powietrza chlodzace procek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Carleone 31 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 (edytowane) Zapomniałem o najważniejszym, centrum dowodzenia: Edytowane 8 Lutego 2008 przez Carleone Cytuj Odnośnik do komentarza
KILa 4 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 To wyro jakie HC Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Jeżeli na co dzień trzymasz tak te płyty i pudełka na szafkach to szacun. Jeżeli wystawiłeś je do zdjęcia to obciach. Cytuj Odnośnik do komentarza
STERN 4 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Niby czemu obciach 0_o .Po prostu pokazuje jakie ma gry i tyle . Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Ja w tym temacie chciałbym widzieć HC Roomy takie jakie są na codzień, nie interesuje mnie to co ktoś trzyma w szafie etc. Jeżeli płyty ma ustawione zazwyczaj normalnie, "grzebietami" to tak też powinien je sfotografować, a nie robić muzealną wystawę. Takie moje zdanie : D Cytuj Odnośnik do komentarza
Carleone 31 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Trzymam tak jak do zdjęcia, lubię mieć wszystkie swoje gry na widoku a nie walające się po szafkach HC Room - pokoj gracza ? Łóżko w takim razie jest w tym pokoju, jak dla mnie ważny element, nie każdy lubi grać na podłodze po turecku Cytuj Odnośnik do komentarza
KILa 4 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Sa jeszcze krzesla, fotele, sowf, kanapy, pufy itp ja osobiscie nie lubie grac na lezaca bo mnie muli ale kazdy lubi cos innego prawda Cytuj Odnośnik do komentarza
SNESiak 4 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 (edytowane) - Edytowane 10 Lutego 2008 przez ArkejD Cytuj Odnośnik do komentarza
Kame 20 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Tamta plama nad poduszką to grzyb? Jak tak to straszny syf , ale reszta niezła, zwłaszcza to z tym, że nie można odróżnic dnia od nocy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi