Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Niestety konsole nie są podpięte. Miałem tak jakiś czas temu ale zrezygnowałem z tego. Po pierwsze: straszna plątanina kabli. Po drugie: tylko dwa wolne gniazda na listwie - potrzeba osobnej na konsole.

Z pegasusami było tak: Kiedyś jako mały chłopczyk miałem 2 pegazy - ale, że człowiek młody i głupi to sprzedał. Jedną konsolkę otrzymałem od kuzynki - bez oryginalnych padów. Żeby zebrać wszystko do kupy, zacząłem polować na pady do tego modelu. Oczywiście nigdzie nie mogłem ich oddzielnie dostać. Pewnego dnia trafiła się okazja na allegro: pegasus + 2 pady + kartridge 168in1 (której jeszcze nie miałem) za śmieszną cenę. Zestaw można ocenić na kolekcjonerski ;). No i takim oto sposobem mam 2 te same konsole i nie mam zamiaru ich sprzedać. Będzie to taka kopia bezpieczeństwa ;)

P.S. Pady, zasilacz i okablowanie trzymam w pierwszej szufladzie pod TV.

Edytowane przez Fazza
Opublikowano

Kupiłem na allegro za jakies 150zł. Nie wiem czy są tam jakieś oryginalne części. Za tą cenę to bym się zdziwił. Niestety nie znam się na tym. Nie mam pojęcia czy to jest rzeczywiście oficjalny arcade stick capcomu czy podróbka. Książeczka itp jest ;)

Opublikowano (edytowane)

Fajna kolekcja ale po co ci 2 gacki i 2 takie same ps2 ? Brakuje ci jeszcze ps2 slim.

p.s

Wszystkie konsole kupowałeś na bierząco ?

Edytowane przez Gromi
Opublikowano
Fajna kolekcja ale po co ci 2 gacki i 2 takie same ps2 ? Brakuje ci jeszcze ps2 slim.

p.s

Wszystkie konsole kupowałeś na bierząco ?

Trochę czasu już to u mnie leży ale mam dużą rotacje w konsolach.

Gość Grzegosz
Opublikowano

Czy ten beżowy drimkast ma jakieś specjalne właściwości?

Opublikowano
Czy ten beżowy drimkast ma jakieś specjalne właściwości?

Nie, miałem wizję artystyczną ;).

Kiedys o tym juz byla rozmowa i wyszlo, ze jest bez papierow i jest warta tyle co zwykla ;)

E tam, kwestia dołożenia japońskiej instrukcji i różowego pudełka i jest komplet, ale wątpie żeby taka ps2ka była warta więcej niż zwykły grubasek, ot po prostu inna obudowa.

Opublikowano (edytowane)

Witam;

Chcialbym teraz ja pokazac swoj pokoj :). NIe jest to typowy HC Room, o jakim tu krzycza co poniektorzy, bowiem nie ma CRT, PSX i Final Fantasy 7 (sorry, ale czasy w ktorych gralem w Tekken 3 czy MGS, Gran Turismo, badz Contre bezpowrotnie minely, wiec nie mam zamiaru trzymac tego typu rzeczy w pokoju. Wole wersje "Modern" :)).

http://img124.imageshack.us/my.php?image=s6302531.jpg

http://img124.imageshack.us/my.php?image=s6302532.jpg

http://img124.imageshack.us/my.php?image=s6302534.jpg

http://img124.imageshack.us/my.php?image=s6302535.jpg

http://img124.imageshack.us/my.php?image=s6302536.jpg

Teraz kilka wyjasnien:

-Sorki za jakosc zdjec - schrzanilo mi sie flash w aparacie :/;

-Telewizor na tle okna w niczym nie przeszkadza - slonce nie drazni, a jak juz to sa zaslony;

-Telewizor to budzetowy Panasonic 32" LE7P/s - nie mniej jestem zadowolony z niego;

-Zestaw Audio to: Onkyo 606 + Jamo 606 + Jamo sub200;

-Z konsol to posiadam Xbox360 + PSP (nie ma go na zdjeciach)

-Zdjecia gier nie robilem (lacznie na PSP i X360 mam tego 18 - wszystko oryginalne oczywiscie;

-Tapeta na scianie z Step Up 2 wyglada swietnie, wiec nie bluzgajcie mnie o nia :). Moze kiedys zmienie - klasa filmu nie ma nic wspolnego z wygladem tej tapety.

No i to by bylo na tyle :). Zapraszam do komentowania.

Edytowane przez Shagohad
Opublikowano

Jedyne co nasuwa się na myśl to przaśny. Pamiętaj, że dokupowanie elementów i łączenie ich z istniejącymi już od przeszło 15 lat ciężko skalibrować. Pozbądź się dywanu, zdejmij serwetkę ze stolika, usuń koce i czerwone zasłony a na ścianę rzuć GK aby przykryć domenę 12letnich czytelniczek Bravo ;)

Opublikowano
Jedyne co nasuwa się na myśl to przaśny. Pamiętaj, że dokupowanie elementów i łączenie ich z istniejącymi już od przeszło 15 lat ciężko skalibrować. Pozbądź się dywanu, zdejmij serwetkę ze stolika, usuń koce i czerwone zasłony a na ścianę rzuć GK aby przykryć domenę 12letnich czytelniczek Bravo ;)

-Dywan jest stosunkowo mlody :) (5lat bodajze). I normalnie wyglada lepiej, tylko aparat schrzanil :P

-Napewno stol jest do wymianym :)

-Na sciane mysle co dac... Plakaty to nie jest glupi pomysl :), o ile sie ma te PLAKATY a nie plakaty wlasnie z Bravo :P, i dobry pomysl, jak je umiescic.

-Zaslony rowniez poleca, bowiem bedzie roleta na okno. Mam nadzieje ze niebawem...

Dzieki za uwagi ;)