Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Nie wyrobiłbym z taką ilością kabli. Nie irytują Cię one ? :>

ja mam ich więcej. 2 listwy zasilające po 7 wejść każda.

ngc jeden scart + jeden zasilający

ps3 jeden hdmi + zasilający + optic + kabel od netu

ps2 jeden zasilający + component + optic

x360 + jeden zasilający + component + kabel od netu

dalej idą kable od kompa

hdmi + zasilający + kabel do netu i wszystkie kable do amplitunera

ampiluner swoją drogą kolejne kable. ich nie da się uniknąć ona są jak Judgment Day. nieuniknione

Gość Ofeck
Opublikowano

Ja bym sie wstydzil przyprowadzac panne do takiego pokoju z malowidlem playstation na scianie, ja mam tylko telewizor i aktualny sprzet i kilka gier, no ale co kto lubi cnie.

Opublikowano
Ja bym sie wstydzil przyprowadzac panne do takiego pokoju z malowidlem playstation na scianie, ja mam tylko telewizor i aktualny sprzet i kilka gier, no ale co kto lubi cnie.

Na szczęście mam jeszcze drugi pokój :)

bez zbędnych malowideł

Opublikowano (edytowane)

a ja tam nie wstydzilbym sie przyprowadzac panny do pokoju z takim wy(pipi)czastym malowidlem :) bo niby czemu...

wypas grafitti ;) tez kiedys sobie cos takiego sprawie :]

Jesli ty wstydzilbys sie przyprowadzac panne do takiego pokoju....to do mojego bys nawet menela z ulicy nie wprowadzil :] plakaty na scianach...gry na parapecie i wszedzie gdzie sie da..kartony na szafkach, pudla z grami i filmami na dywanie i na regalach tez gry i filmy...w calym pokoju filmy, konsole i gry i wszelka elektronika...gdzies tu na forum stare zdjecie sie panoszy :P

ale ja tam Panne przyprowadzam i jakos nadal zemna jest ^_^

Edytowane przez Yuki
Opublikowano
Witam wszystkich

imag1717.jpg w1600.png

Nie razi was w oczy ten kabel zasilajacy, ktory wychodzi z konsoli pod skosem w gore do gniazdka w scianie? o_O Generalnie ja bym w zyciu tak sciany nie pomalowal, kiedys ci przejdzie i bedzie malowanie, poza tym malo proporcjonalny ten rysunek do wielkosci sciany... Jakis ladny mebelek na konsole by sie przydal a nie to szklane cos, w ogole wyglada na to jakbys to trzymal w kacie i pomalowal/oznaczyl sciane zeby ci nikt tu niczego innego nie postawil, nad kuchenka tez namalowales napis "Wrozamet"? :P Mi sie srednio podoba, wole cos wywazonego a nie walacego po galach. Kwestia gustu ale dla mnie to zwyczajny objaw jego braku. No offence of koz.

Moja wina :) miałem zrobić zdjęcie bez podłaczonego tego kabla. A co do napisu Wrozamet to mogę Ci go namalować :lol:

Opublikowano

ta :D wam przeszkadza jeden kabelek a u mnie od kabelkow meble sie uginaja :P

kabelki od kolumn, od amplitunera, od konsol, 2 listwy, od kompa od sluchawek od wszystkiego :P jakbym mial jakies (pipi) i rureczki na scianach robic, zaklejac to czy inne glupoty to szlag by mnie trafil...najwazniejsze zeby sie o nie nie potykac....a ze sie nie potykam to wszystko jest GITES :]

Opublikowano
Ofeck pewnie wszystkie konsole zrzuca do piwnicy jak panna do niego przychodzi.

Nie no akurat mam tylko ps2 i ok. 10 oryginalnych gier, raczej zestawik nie rzuca sie w oczy, nie wiem czy moja laska zwrocila na to uwage wogole:) w sumie tak na drugi rzut oka to ten pokoj Robaka nie wyglada tak zle, ale jak ktos pisal o grach walajacych sie wszedzie i ogolnym syfie to raczej nie sprzyja to nawiazywaniu blizszych relacji.