II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Miałem kiedyś stopki pod 360tkę ale to wtedy gdy trza było grać z płyty. Teraz jest to niepotrzebnie kompletnie. Jak ma zaliczyć RODa to to zrobi. Piszę bo piszę - czachę dadzą to przyjmę na klatę. Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 (edytowane) dobrze że Ci ktoś zdjął.. uważaj żeby Ciebie chociaż nie udupili :| wracając do gooralesko- grając na ps2 czujesz przepaść między generacjami? ;> Edytowane 13 lipca 2009 przez ChOomik Cytuj
Słupek 2 133 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 (edytowane) Jeżeli Gooralesko tak jak pisał że, gra w Gow-y to przepaść może być jedynie na niekorzyść current genów . Bo Gow do dzisiaj wygląda a tym bardziej smakuje za(pipi)iście. Swoją drogą Kratos musi być nieźle wkur.wiony że chodzi na różowej konsoli hehe. Edytowane 13 lipca 2009 przez Slupek88 Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 (edytowane) Jeżeli Gooralesko tak jak pisał że, gra w Gow-y to przepaść może być jedynie na niekorzyść current genów . Bo Gow do dzisiaj wygląda a tym bardziej smakuje za(pipi)iście. Swoją drogą Kratos musi być nieźle wkur.wiony że chodzi na różowej konsoli hehe. Na LCD GOW i GOW2 wyglądają paskudnie. Wszystkie niedoskonałości oprawy graficznej wliczając strqasznie niską rozdzielczość natywną (Na bank nie jest to 640-480 a znacznie niżej) czy każdą słabą teskturę (A tych jest cała masa - nie dziwota. W końcu to konsola z 32MB ramu) są widoczne i kłują w oczy ze zdwojoną siłą. Grałem przez chwilę na CRTku Soniaczu 21" przez zwykłego composite'a i wyglądało to o wiele lepiej niż na zestawie komponent-LCD. GOWy nadrabiają fenomenalną grywalnością ale były ewidentnie tworzone pod telewizory CRT. Mój znajomek, który ma CRT Philipsa 720p mówi że na jego TV dzięki kineskopowi Kratos prezentuje się naprawdę znakomicie (w porównaniu z tym co widział na moim LCD). Wierzę mu na słowo po tym co widziałem przez kompozyt na CRT. Poza tym słcyhać również archaizm jakości ścieżki dźwiękowej. Żeby mnie ktoś źle nie zrozumiał - mówię o samej jakości wszystkich dźwięków w GOWach a nie ich "fajności" bo to drugie jest kwestią gustu. Po odpaleniu Dead Space czy Mass Effect, a poźniej GOW2 na tym samym sprzęcie audio, można zrozumieć o czym mówię. Dzięki chomik, sam urządzałem. Edytowane 14 lipca 2009 przez Gooralesko Cytuj
wip3out 0 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 (edytowane) Nowe mieszkanie więc jak na razie szału nie będzie : Edytowane 16 lipca 2009 przez wip3out Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 HDDVD - Biały kruk ;-) Czemu nie kupiłem jak były po 150zł z pilotem nowe :-p Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 Jak zobaczylem Xa na takim czyms bialym pomyslalem ze to jest jakis sposob na cyrkulacje powietrza metoda kordow z Coli . Jesli fotka jest robiona z fotela to wg mnie zbyt daleko. Nie lubie grac na odleglosc w gre gdzie trzeba sie skupic i liczy sie kazdy "milimetr" jak racery czy shootery. O widze ze jednak do SWFU sie przekonales :> Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 17 lipca 2009 Opublikowano 17 lipca 2009 Wróciłem do kraju z francuskiej banicji, pora więc na mnie Stąd do was piszę: Półki: TV + część konsol Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 17 lipca 2009 Opublikowano 17 lipca 2009 Piękny zbiór książek historycznych, dobrze że są jeszcze ludzie którzy czytają książki. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 18 lipca 2009 Opublikowano 18 lipca 2009 Dużo gier, dużo książek - przeczytałeś je ? Są o jakiejś konkretnej tematyce ? Masz ciekawe biurko i nietypowe łóżko, takie niskie jak dobrze widzę :-) Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 18 lipca 2009 Opublikowano 18 lipca 2009 TV + część konsol Widżę jeden frontowy, a gdzie drugi? Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 18 lipca 2009 Opublikowano 18 lipca 2009 (edytowane) Frontowy pod telewizorem, jeden boczny na biurku, drugi na stoliczku nocnym bliżej telewizora, prawy tylni na drugim stoliku nocnym, lewy tylni na półkach @Donsterydo: Wszystkich to nie, ale np. teraz jednocześnie korzystam z kilkunastu Zależy, czasem interesuje mnie cała książka, czasem kilkanaście stron, kilka rozdziałów itp. Głównie dotyczą stosunków międzynarodowych, dyplomacji, Francji, jej historii a w szczególności jej byłych kolonii. A na wysokość jest ich drugie tyle bowiem sufit ma ponad cztery metry wysokości A łóżko jest niskie, ale wygodne, bo szerokie Edytowane 18 lipca 2009 przez Maiden Cytuj
Blim 0 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 (edytowane) U mnie wygląda to tak: Edytowane 19 lipca 2009 przez Blim Cytuj
dx36 2 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 Ogółem fajna stylistyka, biurko też jakby specjalnie dla iMac`a obok X, wszystko daje niezły efekt ale ten fotel w kwiatki jakoś do mnie nie przemawia Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 To ta klawiaturka jest calkowicie plaska? Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 Jak dla mnie fotel w kwiaty zaj.ebisty, koledzy trochę wyobraźni :-) Cytuj
Blim 0 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 Jak dla mnie fotel w kwiaty zaj.ebisty, koledzy trochę wyobraźni :-) Ile ludzi tyle opinii Wczoraj byłem w Empiku kupić PS3, ale spóźniłem się bo już zamykali. Mam nadzieję że zmieści się między Makiem a Xboxem... Cytuj
Kwapi 1 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 Będzie Nigger pomiędzy białasami. Zrób zdjęcie potem jak to wygląda Cytuj
Blim 0 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 Będzie Nigger pomiędzy białasami. Zrób zdjęcie potem jak to wygląda Największym Niggerem jest TV . Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 To ta klawiaturka jest calkowicie plaska? Nie, podobna do tej zastosowanej w MacBookach. Cytuj
bolekps3 0 Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 (edytowane) mój hc ps. moge sie pochwalić ze moj calkiem inny hc room ukazal sie kiedyś na łamach pisma psxextreme Edytowane 20 lipca 2009 przez bolekps3 Cytuj
bolekps3 0 Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 jeszcze sie nad tym zastanowie hehe Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 cholera ja bym tak nie mógł głowy do góry zadzierać podczas grania, niekomfortowo jak dla mnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi