Blim 0 Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 Musiałbym siedzieć na piętrowym łóżku by na tym grać. Bardzo fajne malowanie ścian. Cytuj
bolekps3 0 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 nie lekajcie sie wlasnie bardzo dobrze sie gra jak taki tv wisi na ściani jak sie walne na fotel lub moją miejscówe do grania jest naprawde ok Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 Raz ustawiłem sobie TV ~0.5m nad moim fotelem i grało się fatalnie. Nie wiem jak ty tak możesz grać ;p Cytuj
bolekps3 0 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 (edytowane) jak sie klade bardzo fajnie jest nie jak przymasz glowe odchylona do gory ale ja opiram na fotelu lub kanapie efekt piorunujący :DD: Edytowane 21 lipca 2009 przez bolekps3 Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 dla kregoslupa napewno... jak tylko o tym pomysle to juz mnie wszystko boli. no ale co kto woli. Cytuj
ziolo69 20 Opublikowano 24 lipca 2009 Opublikowano 24 lipca 2009 (edytowane) mój hc images50.fotosik ps. moge sie pochwalić ze moj calkiem inny hc room ukazal sie kiedyś na łamach pisma psxextreme Człowieku, pierd**nij sobie ten telewizor na podłogę. Wiesz jak zaje**ście gra się przy takim ustawieniu? Aktualnie mam dwa telewizory w pokoju. Jeden położyłem ekranem do dołu, na podłodze, co by pograć sobie wieczorami, a drugi - CRT - powiesiłem na kołkach przy suficie, akurat nad łózkiem, dla bezpieczeństwa. Edytowane 24 lipca 2009 przez ziolo69 Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 mój hc images50.fotosik ps. moge sie pochwalić ze moj calkiem inny hc room ukazal sie kiedyś na łamach pisma psxextreme Człowieku, pierd**nij sobie ten telewizor na podłogę. Wiesz jak zaje**ście gra się przy takim ustawieniu? Aktualnie mam dwa telewizory w pokoju. Jeden położyłem ekranem do dołu, na podłodze, co by pograć sobie wieczorami, a drugi - CRT - powiesiłem na kołkach przy suficie, akurat nad łózkiem, dla bezpieczeństwa. Łądnie to tak nabijać się z bolka? Cytuj
ziolo69 20 Opublikowano 29 lipca 2009 Opublikowano 29 lipca 2009 mój hc images50.fotosik ps. moge sie pochwalić ze moj calkiem inny hc room ukazal sie kiedyś na łamach pisma psxextreme Człowieku, pierd**nij sobie ten telewizor na podłogę. Wiesz jak zaje**ście gra się przy takim ustawieniu? Aktualnie mam dwa telewizory w pokoju. Jeden położyłem ekranem do dołu, na podłodze, co by pograć sobie wieczorami, a drugi - CRT - powiesiłem na kołkach przy suficie, akurat nad łózkiem, dla bezpieczeństwa. Łądnie to tak nabijać się z bolka? Ale ja się nie nabijam, serio takie ustawienie jest idealne do grania. A jakie korzystne dla oczu. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 29 lipca 2009 Opublikowano 29 lipca 2009 (edytowane) Mały update mojej gralni. Mi się wydaje, że jest ładniej i lepiej niż w poprzednim pomieszczeniu: Ściana nie jest wyblakła w lewym dolnym rogu. To mój fon tak kiepsko odwzorowuje kolory. Edytowane 29 lipca 2009 przez Gooralesko Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 29 lipca 2009 Opublikowano 29 lipca 2009 ten po prawej slaby.. ostatnio wy(pipi)alem z domu takie dwa, bo niefajne juz byly ;] co do tego po lewej.. to jest jakas odmiana fikusa debowego? mam cos podobnego tylko wieksze i z wiekszymi lisciami. ps. obrazek jest za wysoko nad tv Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 29 lipca 2009 Opublikowano 29 lipca 2009 (edytowane) ten po prawej slaby.. ostatnio wy(pipi)alem z domu takie dwa, bo niefajne juz byly ;] co do tego po lewej.. to jest jakas odmiana fikusa debowego? mam cos podobnego tylko wieksze i z wiekszymi lisciami. Nosz kurdę mój ulubiony kwiat słaby. Taki on ładny jest przecież. co do tego po lewej.. to jest jakas odmiana fikusa debowego? mam cos podobnego tylko wieksze i z wiekszymi lisciami. Co ja ogrodnik? Ja go tylko trzymam w pokoju ps. obrazek jest za wysoko nad tv Wydaje ci się. Zdjecie było robione pod dziwnym kątem w dodatku nie pokazuje gdzie jest sufit, więc nie możesz wiedzieć czy jest za wysoko. Mam wątpliwości co do odpowiedniego położenia głośnika centralnego. Chyba go położę u podstawy TV bo przeszkadza mi dźwięk z centralnego trochę po prawej. Edytowane 30 lipca 2009 przez Gooralesko Cytuj
Blim 0 Opublikowano 30 lipca 2009 Opublikowano 30 lipca 2009 (edytowane) Okolicznościowy plakat na ścianie. Jakość zdjęcia kijowa bo nie mogłem znaleźć aparatu. 1.08.2009 - 17:00 W-hour Edytowane 30 lipca 2009 przez Blim Cytuj
Texz 670 Opublikowano 30 lipca 2009 Opublikowano 30 lipca 2009 Wy tam w Wawie nie macie już czego wieszać na ścianie. Cytuj
Blim 0 Opublikowano 30 lipca 2009 Opublikowano 30 lipca 2009 Wy tam w Wawie nie macie już czego wieszać na ścianie. Bo u nas jak zawyją syreny to nie pali się stodoła, tylko wszyscy stają na baczność. Pozdrawiam. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 31 lipca 2009 Opublikowano 31 lipca 2009 (edytowane) Ok, to już wiem jaki sobie dzwonek w komórce nastawić, gdy będę odwiedzać stolicę Edytowane 31 lipca 2009 przez t3xz Cytuj
redundantor 4 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Mały update mojej gralni. Mi się wydaje, że jest ładniej i lepiej niż w poprzednim pomieszczeniu: Ściana nie jest wyblakła w lewym dolnym rogu. To mój fon tak kiepsko odwzorowuje kolory. Ja bym powiesił TV na ścianie, a głośnik centralny dał na jego miejsce. Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 A oto mój HCRoom. Czarna tapeta jest tylko na ścianie z TV, reszta ścian biała. Inny rzut: Jeszcze inny: A to jedyna szuflada jaką wydzieliła mi kobieta na moje "śmieci" Sugestie mile widziane Cytuj
Sig 395 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 za(pipi)iste czarne panele lub tapeta ogólnie fajny hc room Cytuj
XM. 10 866 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 (edytowane) Super klimacik ^_^ Edytowane 14 sierpnia 2009 przez XM16E1 Cytuj
Słupek 2 133 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Pokój klimatyczny, elegancki no i ta tapeta rewelka. No i oczywiście big + za Ojca Chrzestnego; mam tą samą. Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 15 sierpnia 2009 Opublikowano 15 sierpnia 2009 może i panuje w Twoim pokoju nieco mrok ale dzięki temu uzyskałeś ciekawy klimat Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 15 sierpnia 2009 Opublikowano 15 sierpnia 2009 Nie ma mroku, tej czarnej tapety jest tylko pas o szerokości mniej więcej 180 cm na ścianie z TV (30 cm od podłogi i od sufitu). Reszta ścian i sufit jest biały. Robi to fajny kontrast z ciemną podłogą i białymi szafami. Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 15 sierpnia 2009 Opublikowano 15 sierpnia 2009 Na boga, wyrzuć tego Big Daddy'iego do szuflady Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi