nWo 1 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 megawaty lecą Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 007 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 jak kto lubi starocie: (z góry uprzedzam że jakość fot jest tragiczna) Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 (edytowane) Takie tam rzuty okiem porobione K800tką Edytowane 12 Lutego 2008 przez KoBik Cytuj Odnośnik do komentarza
Konar. 15 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Po pierwsze świetna jakośc aparatu Po drugie doskonałe kombo HDTV + X360+ must have'y moim zdaniem, poza fifą i nfs'em Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Z Fifą bym się sprzeczał - o ile ma się dostęp do live to wtedy rajcowność skacze jeszcze wyżej N4S: MW tylko dla zdobycia calaka, teraz trzeba go opchnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 ile cali ma ten HD? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 32 - za 2700zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
kulizacja 0 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 (edytowane) To mój HC Room - najważniejszy ład i porządek , a wygodny fotel to centrum sterowania - jak to ktoś wcześniej nazwał Edytowane 12 Lutego 2008 przez kulizacja Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Kobik nice !! A to moje:P Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 thx Soul, ale to tylko prowizorka. Metraż jak i uzbierany bajzel nie pozwala na inną konfigurację w pokoju stąd też hasło przewodnie - "HC ROOM" pasuje do niego jak ulał Cytuj Odnośnik do komentarza
Kame 20 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 (edytowane) Kobik nice !! A to moje:P Wszystko piękne, same must have ale nie wszystko na raz, zanim pograsz w jedną grę, inne tak stracą na wartości, że przeleci tobie koło nosa ze 250 zł. Nie lepiej kupić jedną za 150, pograć, sprzedać za 130-140zł? Jeśli bardzo chcesz mieć je w swojej kolekcji to poczekaj, aż będziesz mógł je kupić po 100zł. Edytowane 14 Lutego 2008 przez Kame Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Jego kasa ,po co sie martwisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kame 20 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Już się na takich kolekcjach przejechałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Już się na takich kolekcjach przejechałem. jedni kolekcjonuja znaczki, inni kartki pocztowe, a jeszcze inni niezywe owady. co jest wiec zlego w kolekcjonowaniu gier? to ze Ty sie 'przejechales' nie znaczy chyba jeszcze, ze inni maja sobie nie zbierac gier Cytuj Odnośnik do komentarza
Kame 20 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Już się na takich kolekcjach przejechałem. jedni kolekcjonuja znaczki, inni kartki pocztowe, a jeszcze inni niezywe owady. co jest wiec zlego w kolekcjonowaniu gier? to ze Ty sie 'przejechales' nie znaczy chyba jeszcze, ze inni maja sobie nie zbierac gier Oczywiście, że każdy może zbierać sobie co chce, tylko kupowanie wszystkich najnowszych gier na raz jest wg mnie irracjonalne, powiedzmy, że jest wypuszczana jakaś okolicznościowa moneta, którą można kupić z pewnością, że się to kupi w pierwszych godzinach od jej wydania, powiedzmy że kosztuje 200zł, ktoś się dopcha do kolejki, zakupi przedmiot i będzie można powiedzieć, że dobrze zrobił bo po pierwsze jest szczęśliwy, a po drugie tych monet za 12 godzin już nigdzie nie będzie można kupić, chyba, że za 500zł, Inaczej jest z grami, można je kupić zawsze i wszędzie, tylko, że w czasie premiery kosztuje 200zł, a po 5 miesiącach będzie kosztować 100zł itd, człowiek będzie szczęśliwy, pogra sobie tylko potem straci i to dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Agent_Man 155 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Już się na takich kolekcjach przejechałem. jedni kolekcjonuja znaczki, inni kartki pocztowe, a jeszcze inni niezywe owady. co jest wiec zlego w kolekcjonowaniu gier? to ze Ty sie 'przejechales' nie znaczy chyba jeszcze, ze inni maja sobie nie zbierac gier Oczywiście, że każdy może zbierać sobie co chce, tylko kupowanie wszystkich najnowszych gier na raz jest wg mnie irracjonalne, powiedzmy, że jest wypuszczana jakaś okolicznościowa moneta, którą można kupić z pewnością, że się to kupi w pierwszych godzinach od jej wydania, powiedzmy że kosztuje 200zł, ktoś się dopcha do kolejki, zakupi przedmiot i będzie można powiedzieć, że dobrze zrobił bo po pierwsze jest szczęśliwy, a po drugie tych monet za 12 godzin już nigdzie nie będzie można kupić, chyba, że za 500zł, Inaczej jest z grami, można je kupić zawsze i wszędzie, tylko, że w czasie premiery kosztuje 200zł, a po 5 miesiącach będzie kosztować 100zł itd, człowiek będzie szczęśliwy, pogra sobie tylko potem straci i to dużo. Kame - masz złe podejście w tym wypadku. Ideą kolekcjonowania czegokolwiek jest przecież dodawanie kolejnych przedmiotów nie zwracając uwagi na to czy za rok / dziesięć / sto lat będą warte 10 czy 1010 procent wybulonych pesos. Moralizatorstwo ekonomiczne jest w tym wypadku nie na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 i często kolekcjonerzy kupują gry zafoliowane, a po 5 miesiacach od ppremiery nie kupisz za stówke gry w folii(ew z paragonem jak juz totalnie ktos ma powalone, czasem też tak mam sam;p:), używaną prawda ale nie nową Cytuj Odnośnik do komentarza
Konar. 15 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 (edytowane) W końcu i ja pokazuje swoją świątynie. Niestety jeszcze bez x'a, ale to sie za tydzień naprawi :] Tylko uwaga, meble pamiętają komunizm Zoom na centrum dowodzenia: Zoom na szpile: Dałbym jeszcze widok ogólny ale na chwilę obecną mam problemy z imageshackiem, ale to chyba nie jest aż tak potrzebne. Edytowane 15 Lutego 2008 przez Konar$ky Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 te gry na PS2 są oryginalne? na tym zdjęciu okładki wyglądają na czarno-białe (mianowicie brak kolorowego logo PS), no i wszystkie pudełka są czarne Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 (edytowane) Wydaje mi się, że to są okładki z internetu + pudełko za 2 złote. Wnioskuję to po tym, iż Konarsky, miał niedawno w sygnaturce coś w stylu:"Jestem piratem i chu.j". Takiego zachowania osobiście nie pochwalam ale też nie mam zamiaru go umoralniać, bo i tak zrobi co zechce ;] Ale za telewizor szacun, świetna marka, Elemis jeszcze parę miesięcy temu stał u mnie w pokoju ;] Edytowane 15 Lutego 2008 przez Sztajniec Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 faktoza, zupełnie zapomniałem xD poza tym na pierwszym zdjęćiu jest stylowy DVD Tower, w którym ostatnia płyta posiada wymowny napis Sly3. Jego sprawa. Meble+ ten tv, niesamowity zestaw w erze HD Cytuj Odnośnik do komentarza
Paweł Sz. 1 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 (edytowane) Fajny HCR Konarsky. Edytowane 15 Lutego 2008 przez Paweł Sz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kame 20 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Już się na takich kolekcjach przejechałem. jedni kolekcjonuja znaczki, inni kartki pocztowe, a jeszcze inni niezywe owady. co jest wiec zlego w kolekcjonowaniu gier? to ze Ty sie 'przejechales' nie znaczy chyba jeszcze, ze inni maja sobie nie zbierac gier Oczywiście, że każdy może zbierać sobie co chce, tylko kupowanie wszystkich najnowszych gier na raz jest wg mnie irracjonalne, powiedzmy, że jest wypuszczana jakaś okolicznościowa moneta, którą można kupić z pewnością, że się to kupi w pierwszych godzinach od jej wydania, powiedzmy że kosztuje 200zł, ktoś się dopcha do kolejki, zakupi przedmiot i będzie można powiedzieć, że dobrze zrobił bo po pierwsze jest szczęśliwy, a po drugie tych monet za 12 godzin już nigdzie nie będzie można kupić, chyba, że za 500zł, Inaczej jest z grami, można je kupić zawsze i wszędzie, tylko, że w czasie premiery kosztuje 200zł, a po 5 miesiącach będzie kosztować 100zł itd, człowiek będzie szczęśliwy, pogra sobie tylko potem straci i to dużo. Kame - masz złe podejście w tym wypadku. Ideą kolekcjonowania czegokolwiek jest przecież dodawanie kolejnych przedmiotów nie zwracając uwagi na to czy za rok / dziesięć / sto lat będą warte 10 czy 1010 procent wybulonych pesos. Moralizatorstwo ekonomiczne jest w tym wypadku nie na miejscu Kurde, a gdzie oszczędność? Ni szkoda ci kasy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 (edytowane) Już się na takich kolekcjach przejechałem. jedni kolekcjonuja znaczki, inni kartki pocztowe, a jeszcze inni niezywe owady. co jest wiec zlego w kolekcjonowaniu gier? to ze Ty sie 'przejechales' nie znaczy chyba jeszcze, ze inni maja sobie nie zbierac gier Oczywiście, że każdy może zbierać sobie co chce, tylko kupowanie wszystkich najnowszych gier na raz jest wg mnie irracjonalne, powiedzmy, że jest wypuszczana jakaś okolicznościowa moneta, którą można kupić z pewnością, że się to kupi w pierwszych godzinach od jej wydania, powiedzmy że kosztuje 200zł, ktoś się dopcha do kolejki, zakupi przedmiot i będzie można powiedzieć, że dobrze zrobił bo po pierwsze jest szczęśliwy, a po drugie tych monet za 12 godzin już nigdzie nie będzie można kupić, chyba, że za 500zł, Inaczej jest z grami, można je kupić zawsze i wszędzie, tylko, że w czasie premiery kosztuje 200zł, a po 5 miesiącach będzie kosztować 100zł itd, człowiek będzie szczęśliwy, pogra sobie tylko potem straci i to dużo. Kame - masz złe podejście w tym wypadku. Ideą kolekcjonowania czegokolwiek jest przecież dodawanie kolejnych przedmiotów nie zwracając uwagi na to czy za rok / dziesięć / sto lat będą warte 10 czy 1010 procent wybulonych pesos. Moralizatorstwo ekonomiczne jest w tym wypadku nie na miejscu Kurde, a gdzie oszczędność? Ni szkoda ci kasy? A co Ty taki dociekliwy? ja nie widzę nic złego w zbieraniu gier, jak ktoś chce to tak robi i tyle. Jego kasa, jego problem (o ile jest jakiś). Tak na odczep się, fotka tak gdzieś z początku stycznia: Edytowane 15 Lutego 2008 przez Musiolik Cytuj Odnośnik do komentarza
Kame 20 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Wydaje mi się, że to są okładki z internetu + pudełko za 2 złote. Wnioskuję to po tym, iż Konarsky, miał niedawno w sygnaturce coś w stylu:"Jestem piratem i chu.j". Takiego zachowania osobiście nie pochwalam ale też nie mam zamiaru go umoralniać, bo i tak zrobi co zechce ;] Ale za telewizor szacun, świetna marka, Elemis jeszcze parę miesięcy temu stał u mnie w pokoju ;] I w chu.j wypas z tymi pudełkami, można zaoszczędzic kilka tysięcy i ładnie wygląda Konarsky - gdzie znalałeś takie okładki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi