schabek 5 328 Opublikowano 4 czerwca 2010 Opublikowano 4 czerwca 2010 Ciasny ale własny. Zdjęcie stare bo PS2 i PSX juz nie mam ;p Trzeba będzie kable schować ale szykuje sie remont wiec porobie co trzeba. Dostwiam sobie jeszcze fotel, nogi na biurko i gram http://zapodaj.net/0...41d207.jpg.html sry za jakosc ale zdjecie robione fonem Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 5 czerwca 2010 Opublikowano 5 czerwca 2010 Schab, całkiem przyjemnie:) tylko why na ziemi:P za tydzień wrzucę upgrade mojego pokoju:) doszło guitar hero, głośniki sony 5:1 arcade stick i około 10 nowych tytułów(dobiłem 40:)) Cytuj
schabek 5 328 Opublikowano 5 czerwca 2010 Opublikowano 5 czerwca 2010 Schab, całkiem przyjemnie:) tylko why na ziemi:P za tydzień wrzucę upgrade mojego pokoju:) doszło guitar hero, głośniki sony 5:1 arcade stick i około 10 nowych tytułów(dobiłem 40:)) No właśnie dobie zbieram na jakiś stolik Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 jako, ze mam syf w pokoju, a ten temat troche sie zakopuje... postanowilem strzlic foty w sumie po staremu... aha wii nie jest moje. jeszcze nie oszalalem, zeby kupowac konsole, ktora oferuje 3 gry dla mnie;] jeden z najlepszych HC jakie widziałem. Stół idelany na wszystko, no i te zabudowane swiatła , super pomysł. i dreamcast Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 CoATI: Jesteś debeściak Nie ma to jak nieład Cytuj
art100 30 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 jako, ze mam syf w pokoju, a ten temat troche sie zakopuje... postanowilem strzlic foty w sumie po staremu... aha wii nie jest moje. jeszcze nie oszalalem, zeby kupowac konsole, ktora oferuje 3 gry dla mnie;] jeden z najlepszych HC jakie widziałem. Stół idelany na wszystko, no i te zabudowane swiatła , super pomysł. i dreamcast Te światła też mi się podobają, kiedyś też miałem taki dłuuuugi stół, ale obecnie idę w minimalizm. Tylko po co Ci aż tyle PSP? I te origami w takim nieładzie. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 origami normalnie stoi na ps3, ale przeciag w pokoju je troche pokiereszowal ;] co do tych psp... hmm akurat na tym foto jest tylko 1 w 100% sprawne psp ;] Z reszty w sumie mozna by bylo poskladac sprawnego slima xD btw. swiatelka to zwykle diody ;] http://www.picfront.org/d/7EKZ Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Ciasny ale własny. Zdjęcie stare bo PS2 i PSX juz nie mam ;p Trzeba będzie kable schować ale szykuje sie remont wiec porobie co trzeba. Dostwiam sobie jeszcze fotel, nogi na biurko i gram http://zapodaj.net/0...41d207.jpg.html sry za jakosc ale zdjecie robione fonem Nie rozumiem dlaczego ludzie sobie tak wysoko TV dają...przecież to w (pipi) nie wygodne jest...dla mnie przynajmniej :] Ja swojego HC nie pokaże dopóki TV nie dostanę,gdybyście zobaczyli te świece przy maszynkach wyśmialibyście mnie :] Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Nie wymiękaj tylko zarzucaj zdjęciami. Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 (edytowane) pokaż cyc.., sorki nie ta bajka:P pokaż zdjęcia Edytowane 9 czerwca 2010 przez xzdunx Cytuj
redundantor 4 Opublikowano 18 czerwca 2010 Opublikowano 18 czerwca 2010 Dobra daję coś od siebie. Wiem... kable, ale pracuję nad tym. Mega 32'lcd powiesiłem na taśmę dwustronną Możecie jeździć do woli - tylne głośniki stoją na krzesłach, ale moja komóra nie ma takiego szerokiego kąta. Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 18 czerwca 2010 Opublikowano 18 czerwca 2010 Jak na taką przestrzeń i odległość od kanapy trochę mały tv Cytuj
redundantor 4 Opublikowano 18 czerwca 2010 Opublikowano 18 czerwca 2010 (edytowane) Trochę na zdjęciu to wszystko takie większe wyszło, a tv taki mały, w realu proporcje są trochę inne. To chyba dlatego, że jest to na brzegu zdjęcia. Nie jest tak źle, ale rzeczywiście do grania dosuwam kanapę do połowy okna. A i do sprzętu wchodzą mi pająki zza okna. Jak się włączy to spieprzają. Edytowane 18 czerwca 2010 przez redundantor Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 18 czerwca 2010 Opublikowano 18 czerwca 2010 ..powiesiłem na taśmę dwustronną Osobiście zainwestował bym w stelaż do wieszania na ścianie (Taśma z czasem traci moc trzymania) spadnie tv i po obija sprzęt leżący na podłodze. Cytuj
mataman 35 Opublikowano 18 czerwca 2010 Opublikowano 18 czerwca 2010 Nie jest tak źle, ale rzeczywiście do grania dosuwam kanapę do połowy okna. trzeba było z50" sieknąć i byłby spokój Cytuj
jarken 33 Opublikowano 18 czerwca 2010 Opublikowano 18 czerwca 2010 Może nie HC, ale ciągle rozwija się ten pokój. Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 18 czerwca 2010 Opublikowano 18 czerwca 2010 Moim zdaniem całkiem przyzwoicie A tak schludnie to cały czas, czy do zdjęcia? Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 18 czerwca 2010 Opublikowano 18 czerwca 2010 Świetnie, chociaż ja bym dał tv bardziej na środek biurka i rozstawił tym samym szerzej kolumny. Plusik za cztery gitary btw. co to za kierownica? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 18 czerwca 2010 Opublikowano 18 czerwca 2010 odlep naklejkę z monitora/tv :| i co to za glosniki? Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 18 czerwca 2010 Opublikowano 18 czerwca 2010 Specialnie dla was sprzątnąłem. Ale już niestety nie zmieniłem szmacieradła. Uploaded with ImageShack.us Cytuj
jarken 33 Opublikowano 18 czerwca 2010 Opublikowano 18 czerwca 2010 Moim zdaniem całkiem przyzwoicie A tak schludnie to cały czas, czy do zdjęcia? Szczerze? Jutro miałem zamiar posprzątać ten pokój, bo wpada ekipa na Rock Banda Zawsze mam czysto w pokoju, a przynajmniej staram się, inaczej źle się czuję. Świetnie, chociaż ja bym dał tv bardziej na środek biurka i rozstawił tym samym szerzej kolumny. Plusik za cztery gitary btw. co to za kierownica? Wiem, wiem, ale dopiero dzisiaj kupiłem ponownie PS3 i postawiłem tam, gdzie miałem wolne miejsce. Cztery gitary, z czego dwie nie działają, ale ciii. A kierownica to Logitech Driving Force GT. odlep naklejkę z monitora/tv :| i co to za glosniki? Ooo, nawet nie zwracałem uwagi na nalepkę, już ściągnięta. Głośniki to Geniusy HF1250X, już nie produkowane, kupione z 3 lata temu. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 18 czerwca 2010 Opublikowano 18 czerwca 2010 Jak sie cale czy wgra, to sie zmniejsza srsly, zmien te neo 128 w koncu, trzeba do przodu isc. Potterek stoi bo stoi, dawno go nie ruszałem, teraz Wiedzmina sobie poczytuje =D Cytuj
jarken 33 Opublikowano 18 czerwca 2010 Opublikowano 18 czerwca 2010 Oja, czytasz harego potera!! Straciłem dla Ciebie resztki szacunku. A wszystko przez to, że zapodałeś takie gigantyczne zdjęcia, bo inaczej bym tego nawet nie zauważył. Shame on you. Poważnie. Wrzuć to mniejsze. Przynajmniej widać dziurawe prześcieradło Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 18 czerwca 2010 Opublikowano 18 czerwca 2010 Ty, a nie interesuje cie jaka jest godzina na zegarze, albo co jest napisane na tablicy obok monitora, tylko ze wszystkich rzeczy akurat Potter zajął twoją uwage ? : D Ojaa offtop ; o Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi