Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Rekomendowane odpowiedzi

Gość donsterydo
Opublikowano

Fajny TV. Ciekaw jestem jak długo wytrzymasz zanim dojdzie u Ciebie do zaburzenia pracy błędnika przez wzór na tapecie ;)

Opublikowano (edytowane)

Będzie tak, że będzie siedział i grał, nagle wstanie i się przewróci a cała wina spadnie na te gry telewizyjne bo za długo grał i rodzice Ci zabiorą.

Edytowane przez Szejdj
Opublikowano

Fajny TV. Ciekaw jestem jak długo wytrzymasz zanim dojdzie u Ciebie do zaburzenia pracy błędnika przez wzór na tapecie ;)

Nie zebym sie jakos chcial uczepic, ale to co napisales nie ma sensu ;)

Poza tym, deek, za(pipi)isty styl masz w pokoju i nie ma tam nic co mogloby wywolac zaburzenia wzroku. ;)

Gość Orzeszek87
Opublikowano

podoba się. "firanki" mi tylko nie pasują. no i fajnie jak by konsole były w jednym rządku ale ok :teehee:

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

hcrooooom.png

Ten przeznaczony jest tylko i wyłącznie do grania. A jak widać, jest w co i na czym. Combo fHD + odpowiednie nagłośnienie, jest jak najbardziej w porządku.

Ganek w domu mojej śp pamięci babci przyozdobiony był podobną bambusową matą, a by zakryć odpadający ze ścian tynk, aż się łezka w oku zakreciła ...

Gość donsterydo
Opublikowano

Sylvan Wielki: Mogłeś chociaż napisać ile tych gier masz, a tak to musiałem policzyć :P 78 razem z podwójnym Falloutem 3. Za(pipi)ista kolekcja. Grasz chyba od startu PS3, co ? Fajne głośniki.

Opublikowano

2x fallout aby dostac 2 platyny ? ; )

Jedna pewnie polska druga angielska ;)

Co do kolekcji ...naprawdę git majonez,ale kilka crapków jest np. SOLDIER OF FORTUNE :ninja:

Opublikowano (edytowane)

Dodam i swoj. Zaden on HC, kolory wybierala narzeczona. TV Samsung 32" (jak ktos pieknie wspomnial, kiedys "wielki", dzis szykuje sie na 55" :D), w szafce pod TV znajduje sie dekoder N-ki i PS3 Slim 250GB, w szufladzie ekwipunek. W oknie widoki podziwia Tyson, roczny bokser. :)

Zapraszam do obejrzenia i badzcie... delikatni. :whistling:

hcroomharo.th.png

hcroomharo2.th.png

hcroomharo4.th.png

hcroomharo3.th.png

Edytowane przez Haro
  • Minusik 1
Opublikowano

Nie wiem czy dobrze widzę, ale na force nr 4 masz klasycznie zasłonięty wentylator od PS3, jeżeli tak to ciesz się jeszcze, że masz na czym grać :thumbsup:

Opublikowano (edytowane)

Nie ma zadnych problemow z chlodzeniem. :)

Jeszcze, ale naprawdę odsłoń prawy bok konsoli. Polecam :)

Edytowane przez balon1984
  • Plusik 1