Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Featured Replies

Opublikowano

Projektor+Ps3 to ciekawa sprawa.Jak takie coś się sprawdza do grania?

A sam kącik fajny, na pewno na brak padów nie możesz narzekać :D

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 630 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano

fotka powinna działać, u mnie wyświetla wszystko na tip top.

jeżeli chodzi o rzutnik to opóźnienie jest mniejsze niz na 50' LCD'ku u kumpla, a wiec normalnie da sie gra.

w tekkenie również  wszystkie akcje siedzą, jak maslo, nawet podczas grania online, ale to juz rzadkość, bo w DR juz nikt prawie nie gra, a ja za nowymi wersjami nie przepadam. rzutnik nie jest HD, ale to nie ma znaczenia, bo glownie gramy i ogladamy na nim podczas imprez na lajcie.

jezeli mówimy o profesjonalnym graniu, to do tego mam kącik, który zapewnia wysoką półkę(dobry TVik, sluchawki i ps4).

kino domowe nie wchodzi w gre :( 

Opublikowano

Kacik to taki maly kat 

Skromnie, ale schludnie :)

mialem na mysli HC Room w kaciku gracza PSX Extreme :)

Opublikowano

przecież wrzucił foto do poprzedniego posta 

Haha, faktycznie. Cały czas patrzyłem na inny post i byłem przekonany, że to w nim powinno być foto :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W ogole nie wyglada jak pokoj gracza.

Opublikowano

Kolorystycznie jak kuchnia gracza, aczkolwiek nie krytykuję, bo mój kącik do żadnego z zaprezentowanych w tym temacie się nie umywa.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

historiapokoj.jpg

Sorry za jakość foty, ale oddaje klimat tego pokoju.

Wyżej mój stary post, a teraz mamy 2014 rok, kupiłem PS2 i zrobiłem sobie kącik retro. Ten sam pokój co na focie wyżej.

DSC_0115.JPG

DSC_0116.JPG

Panowie, tak się właśnie gra! Chyba 17 cali, CRT. Ten telewizor pamięta wszystkie podłączane konsole od klona Atari2600, po właśnie PS2 które miałem na miesiąc (pożyczoną). No, ale już mam czarnulkę, a musicie wiedzieć, że gdy po 15 latach odpalam Ape Escape, to dalej jest fun, a na takim telewizorze, piksele nie walą po oczach.

---

A niżej przy okazji wrzucam jak obecnie się gra na komputerze. To nie tak, że się gra myszką w sapera, ja np. gram w tytuł który zazdrościłem xbotom, bezprzewodowo, padem od ps3, na pc. :)

DSC00383.JPG

Sorry za brudnego pada, ale to horror, to i pad spocony, a poza tym nie robiłem tej foty z myślą o forum.

Duży pokój z PS3 obfotografuję kiedy indziej. W sumie to plejaka wypadałoby wymienić, albo na nowszy model, albo coś od Nintendo, albo Microsoftu.

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Ostatnio u kolegi graliśmy na ps2, też na podobnym telewizorku. Odpaliliśmy pesa 5 i burnouta revenge, napieprzając crashbreakery, zabawa przednia! Jak zainwestuję w większą półkę pod tv to znowu zakupię czarnulkę. 

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

hajs na dziwki widze przygotowany

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

IMG1240JP_enanxwe.JPGIMG1242JP_enanxsa.JPGWysyłałem kiedyś do PSE ale chyba zbyt marny ten HC Room lepiej wrzucić cycki, brakuje kilku pozycji bo nie ma miejsca. Miałem kiedyś tego więcej ale posprzedawałem żeby mieć na gry na platformę Nintendo. IMG1238JP_enanxna.JPG

Opublikowano

DSC_0170.jpg

A oto mój złodziej czasu :) Wieczorem pokuszę się a jakiś update, bo póki tylko to miałem w telefonie a z racji tego, że wszystko łącznie z kablami lubię pochowane to nawet konsoli nie widać :P

Opublikowano

Yy jedno pytanie temat to pokoje graczy, a gdzie masz jakiś sprzet do grania w gierki?

Opublikowano

napisałeś ze ukryłeś kable, wiec i konsole. moje pytanie jest Jak ?

kułeś tynk, bo rzeczywiście ich nie widać, a robota wygląda na solidna, no i gdzie Playstacja(za TV'ikem?)? :)

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Dla mnie takie głośniki w domu to przerost formy nad treścią, chyba tylko żeby się przed kolegami pochwalić no bo w jakim zakresie się je wykorzystuje, 10-20% mocy?

Opublikowano

Dla mnie takie głośniki w domu to przerost formy nad treścią, chyba tylko żeby się przed kolegami pochwalić no bo w jakim zakresie się je wykorzystuje, 10-20% mocy?

No ja na moim plastikowym kinie domowym LG gram na vol 13-14 na 50 i jest już w uj głośno a mam salon z 50 m kw więc jak masz w mieszkaniu i małym pomieszczeniu takie kolosy to też nie wiem w sumie po co?

Opublikowano

E tam, ja rozumiem kolegę, zawsze marzyłem o takim

back-to-the-future-amplified-speaker.jpg