Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 628,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano

update u mnie:

th_27903_Obraz_018_122_661lo.jpgth_27907_Obraz_021_122_20lo.jpgth_27911_Obraz_023_122_40lo.jpgth_27914_fuji2007_0626_225738_122_692lo.JPGth_27918_fuji2007_0626_225748_122_982lo.JPG

Opublikowano

Masz tylko tego PESa, czy reszte schowales?

BTW mam takie same glosniki.

Opublikowano

obecnie tylko pes, nie kolekcjonuje gier.

Opublikowano
"Niech rzuci kamieniem ten kto choć raz piratem nie był" czy jaoś tak hehe :D

Fajna kolekcja, to jest ps2 debug kit ?

ps. Ta blacha pomiędzy szafą a ścianą to od piekarnika czy od kompa ?? :D

Ta PS2 okazala sie oszukana xD. Na Allegro pojawily sie dokladnie 2 takie, z czego jedna sprzatnal moj kumpel, a druga jeden z redaktorow PE. Tylko jedna z tych konsol okazala sie byc prawdziwym debugiem i trafila ona wlasnie do zgreda. Ta druga okazala sie miec tylko obudowe od debuga, lecz plyta byla retailowa :D. Cena byla i tak niska, wiec nie ma czego zalowac. Nawet taki kawal plastiku nadaje jakas specjalna wartosc tej konsoli ;p.

A blacha nie wiem - chyba zerwana z dachu :D.

Opublikowano

~STERN: na ścianach to taka "boazeria dziurkowana", troche wkręca ale mi się podoba (jednej mojej znajomej się kręci w głowie jak to widzi).

~stona: ten kabel już tam nie wisi, to był kabel antenowy do tv ale go wywaliłem bo i tak telewizji nie oglądam.

Opublikowano
update u mnie:

th_27903_Obraz_018_122_661lo.jpgth_27907_Obraz_021_122_20lo.jpgth_27911_Obraz_023_122_40lo.jpgth_27914_fuji2007_0626_225738_122_692lo.JPGth_27918_fuji2007_0626_225748_122_982lo.JPG

I tak należy wieszać plakaty !!

Kącik ładny i schludny, podoba mi się !

ps. Minus za kurz pod stolikiem :D (za dobre dziś robią aparaty hehe)

Opublikowano
Nie tyle HCroom co biureczko ale zawsze jest ;)

dsc00096filteredjy6.th.jpg

Flaga wyraża chyba zamiłowanie do produktów pewnego japońskiego koncernu ;] Jaki to model monitora? Samsung 931BW czy 206BW?

Opublikowano

Podpisuję się pod pytaniem. Mam zamiar sobie takie cudeńko sprawić tylko 22 calowe. Do czego masz to podlączone?

Opublikowano

Muahaha, no co wy , ja jestem zapchlonym wcPiCerem. Nie mam [już/jeszcze] konsoli ;)

Samsung 226BW czyli 22'

Flaga to Kyokujitsu-ki czyli Bandera Imperialnej Marynarki Wojennej Japonii i obecnych Morskich Sił Samoobrony Japonii

Allegro , 25pln 150cmx90cm

Opublikowano
ten pokój chyba był w extrimie kiedyś :?:

polakaty chyba mi przypominają

nie byl, ale ostatnio wyslalem znowu zdjecia, moze sie doczekam.

Opublikowano

musiał być ;)

widziałem takie zdjęcia w ramkach (dokładnie te z Shadow of...) w extrimie

muszę poszukać jutro w którym numerze

Opublikowano
Nie tyle HCroom co biureczko ale zawsze jest :)

dsc00096filteredjy6.th.jpg

Stona, co to za gra?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszyscy dali swoje zdjęcia. Dałbym swoje, ale kto podnieca się 21' CRT z PS2 i 12 grami? xD

Opublikowano

Skoro nic sie nei dzieje to macie zdjecie mojej jaskini (juz kiedys wrzucalem ale od tamtej pory chyba sie kilka rzeczy zmienilo) <_<

p1.JPG

p2.JPG

Opublikowano

Fajny pokoik, 32 cale ładnie by wyglądały nad tym biurecziem <_<

To coś koło cenralnego głośniczka to ddts 100 creativa ?? Nie chcesz go sprzedać hehe ??

Opublikowano
Fajny pokoik, 32 cale ładnie by wyglądały nad tym biurecziem <_<

Pracuje nad tym :D

To coś koło cenralnego głośniczka to ddts 100 creativa ?? Nie chcesz go sprzedać hehe ??

Nie, to jest ubozszy brat tego dekodera czyli GD580 ;]

Opublikowano
musiał być <_<

widziałem takie zdjęcia w ramkach (dokładnie te z Shadow of...) w extrimie

muszę poszukać jutro w którym numerze

Nie był, Konstant już dawno temu wrzucał tutaj fotki tych zdjęć z SotC w ramkach, dlatego może Ci się przypomniały.

Edytowane przez Sztajniec

Opublikowano

Jak na 'początek' ok, ale jak bym miał dziś kupować hdtv to nie był by żaden LG.