Opublikowano 5 marca 200817 l Masz tylko tego PESa, czy reszte schowales? BTW mam takie same glosniki.
Opublikowano 5 marca 200817 l "Niech rzuci kamieniem ten kto choć raz piratem nie był" czy jaoś tak hehe Fajna kolekcja, to jest ps2 debug kit ? ps. Ta blacha pomiędzy szafą a ścianą to od piekarnika czy od kompa ?? Ta PS2 okazala sie oszukana xD. Na Allegro pojawily sie dokladnie 2 takie, z czego jedna sprzatnal moj kumpel, a druga jeden z redaktorow PE. Tylko jedna z tych konsol okazala sie byc prawdziwym debugiem i trafila ona wlasnie do zgreda. Ta druga okazala sie miec tylko obudowe od debuga, lecz plyta byla retailowa . Cena byla i tak niska, wiec nie ma czego zalowac. Nawet taki kawal plastiku nadaje jakas specjalna wartosc tej konsoli ;p. A blacha nie wiem - chyba zerwana z dachu .
Opublikowano 5 marca 200817 l ~STERN: na ścianach to taka "boazeria dziurkowana", troche wkręca ale mi się podoba (jednej mojej znajomej się kręci w głowie jak to widzi). ~stona: ten kabel już tam nie wisi, to był kabel antenowy do tv ale go wywaliłem bo i tak telewizji nie oglądam.
Opublikowano 5 marca 200817 l update u mnie: I tak należy wieszać plakaty !! Kącik ładny i schludny, podoba mi się ! ps. Minus za kurz pod stolikiem (za dobre dziś robią aparaty hehe)
Opublikowano 6 marca 200817 l ten pokój chyba był w extrimie kiedyś :?: polakaty chyba mi przypominają
Opublikowano 6 marca 200817 l Nie tyle HCroom co biureczko ale zawsze jest Flaga wyraża chyba zamiłowanie do produktów pewnego japońskiego koncernu ;] Jaki to model monitora? Samsung 931BW czy 206BW?
Opublikowano 6 marca 200817 l Podpisuję się pod pytaniem. Mam zamiar sobie takie cudeńko sprawić tylko 22 calowe. Do czego masz to podlączone?
Opublikowano 6 marca 200817 l Muahaha, no co wy , ja jestem zapchlonym wcPiCerem. Nie mam [już/jeszcze] konsoli Samsung 226BW czyli 22' Flaga to Kyokujitsu-ki czyli Bandera Imperialnej Marynarki Wojennej Japonii i obecnych Morskich Sił Samoobrony Japonii Allegro , 25pln 150cmx90cm
Opublikowano 6 marca 200817 l ten pokój chyba był w extrimie kiedyś :?: polakaty chyba mi przypominają nie byl, ale ostatnio wyslalem znowu zdjecia, moze sie doczekam.
Opublikowano 7 marca 200817 l musiał być widziałem takie zdjęcia w ramkach (dokładnie te z Shadow of...) w extrimie muszę poszukać jutro w którym numerze
Opublikowano 17 marca 200817 l Wszyscy dali swoje zdjęcia. Dałbym swoje, ale kto podnieca się 21' CRT z PS2 i 12 grami? xD
Opublikowano 17 marca 200817 l Skoro nic sie nei dzieje to macie zdjecie mojej jaskini (juz kiedys wrzucalem ale od tamtej pory chyba sie kilka rzeczy zmienilo) <_<
Opublikowano 17 marca 200817 l Fajny pokoik, 32 cale ładnie by wyglądały nad tym biurecziem <_< To coś koło cenralnego głośniczka to ddts 100 creativa ?? Nie chcesz go sprzedać hehe ??
Opublikowano 17 marca 200817 l Fajny pokoik, 32 cale ładnie by wyglądały nad tym biurecziem <_< Pracuje nad tym To coś koło cenralnego głośniczka to ddts 100 creativa ?? Nie chcesz go sprzedać hehe ?? Nie, to jest ubozszy brat tego dekodera czyli GD580 ;]
Opublikowano 17 marca 200817 l musiał być <_< widziałem takie zdjęcia w ramkach (dokładnie te z Shadow of...) w extrimie muszę poszukać jutro w którym numerze Nie był, Konstant już dawno temu wrzucał tutaj fotki tych zdjęć z SotC w ramkach, dlatego może Ci się przypomniały. Edytowane 17 marca 200817 l przez Sztajniec
Opublikowano 19 marca 200817 l A tu mój tak na szybko .... http://img222.imageshack.us/my.php?image=sprzettl9.jpg Potem może posprzątam i porobię więcej fot
Opublikowano 19 marca 200817 l A tu mój tak na szybko .... http://img222.imageshack.us/my.php?image=sprzettl9.jpg Potem może posprzątam i porobię więcej fot Widze, ze masz TV LG, jak sie sprawuje ?
Opublikowano 19 marca 200817 l Jak na 'początek' ok, ale jak bym miał dziś kupować hdtv to nie był by żaden LG.