STERN 4 Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 hooki co ty masz na ścianach ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość konstant Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 update u mnie: Cytuj Odnośnik do komentarza
w07t3k 0 Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Masz tylko tego PESa, czy reszte schowales? BTW mam takie same glosniki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość konstant Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 obecnie tylko pes, nie kolekcjonuje gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
kold 8 Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 "Niech rzuci kamieniem ten kto choć raz piratem nie był" czy jaoś tak hehe Fajna kolekcja, to jest ps2 debug kit ? ps. Ta blacha pomiędzy szafą a ścianą to od piekarnika czy od kompa ?? Ta PS2 okazala sie oszukana xD. Na Allegro pojawily sie dokladnie 2 takie, z czego jedna sprzatnal moj kumpel, a druga jeden z redaktorow PE. Tylko jedna z tych konsol okazala sie byc prawdziwym debugiem i trafila ona wlasnie do zgreda. Ta druga okazala sie miec tylko obudowe od debuga, lecz plyta byla retailowa . Cena byla i tak niska, wiec nie ma czego zalowac. Nawet taki kawal plastiku nadaje jakas specjalna wartosc tej konsoli ;p. A blacha nie wiem - chyba zerwana z dachu . Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 ~STERN: na ścianach to taka "boazeria dziurkowana", troche wkręca ale mi się podoba (jednej mojej znajomej się kręci w głowie jak to widzi). ~stona: ten kabel już tam nie wisi, to był kabel antenowy do tv ale go wywaliłem bo i tak telewizji nie oglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 update u mnie: I tak należy wieszać plakaty !! Kącik ładny i schludny, podoba mi się ! ps. Minus za kurz pod stolikiem (za dobre dziś robią aparaty hehe) Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 621 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 ten pokój chyba był w extrimie kiedyś :?: polakaty chyba mi przypominają Cytuj Odnośnik do komentarza
Whiteman 0 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Nie tyle HCroom co biureczko ale zawsze jest Flaga wyraża chyba zamiłowanie do produktów pewnego japońskiego koncernu ;] Jaki to model monitora? Samsung 931BW czy 206BW? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kwapi 1 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Podpisuję się pod pytaniem. Mam zamiar sobie takie cudeńko sprawić tylko 22 calowe. Do czego masz to podlączone? Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Co to za model flagi? xD Ile dales? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Muahaha, no co wy , ja jestem zapchlonym wcPiCerem. Nie mam [już/jeszcze] konsoli Samsung 226BW czyli 22' Flaga to Kyokujitsu-ki czyli Bandera Imperialnej Marynarki Wojennej Japonii i obecnych Morskich Sił Samoobrony Japonii Allegro , 25pln 150cmx90cm Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość konstant Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 ten pokój chyba był w extrimie kiedyś :?: polakaty chyba mi przypominają nie byl, ale ostatnio wyslalem znowu zdjecia, moze sie doczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 621 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 musiał być widziałem takie zdjęcia w ramkach (dokładnie te z Shadow of...) w extrimie muszę poszukać jutro w którym numerze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Nie tyle HCroom co biureczko ale zawsze jest Stona, co to za gra? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 043 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 (...)NavyField. Gram ofkoz Dżapsami Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Co tu taka cisza ? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Kwapi 1 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Wszyscy dali swoje zdjęcia. Dałbym swoje, ale kto podnieca się 21' CRT z PS2 i 12 grami? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Matrox 6 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Skoro nic sie nei dzieje to macie zdjecie mojej jaskini (juz kiedys wrzucalem ale od tamtej pory chyba sie kilka rzeczy zmienilo) <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Fajny pokoik, 32 cale ładnie by wyglądały nad tym biurecziem <_< To coś koło cenralnego głośniczka to ddts 100 creativa ?? Nie chcesz go sprzedać hehe ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Matrox 6 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Fajny pokoik, 32 cale ładnie by wyglądały nad tym biurecziem <_< Pracuje nad tym To coś koło cenralnego głośniczka to ddts 100 creativa ?? Nie chcesz go sprzedać hehe ?? Nie, to jest ubozszy brat tego dekodera czyli GD580 ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 (edytowane) musiał być <_< widziałem takie zdjęcia w ramkach (dokładnie te z Shadow of...) w extrimie muszę poszukać jutro w którym numerze Nie był, Konstant już dawno temu wrzucał tutaj fotki tych zdjęć z SotC w ramkach, dlatego może Ci się przypomniały. Edytowane 17 Marca 2008 przez Sztajniec Cytuj Odnośnik do komentarza
Lesiu_adi 1 Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 A tu mój tak na szybko .... http://img222.imageshack.us/my.php?image=sprzettl9.jpg Potem może posprzątam i porobię więcej fot Cytuj Odnośnik do komentarza
Matrox 6 Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 A tu mój tak na szybko .... http://img222.imageshack.us/my.php?image=sprzettl9.jpg Potem może posprzątam i porobię więcej fot Widze, ze masz TV LG, jak sie sprawuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lesiu_adi 1 Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Jak na 'początek' ok, ale jak bym miał dziś kupować hdtv to nie był by żaden LG. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi