Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie grzeje Ci się PS4 w takiej ciasnocie?

Z tyłu odpowiednio miejsca na wlot powietrza, to się nie grzeje.

Kącik w deske, fajna szafka. Ikea?

Ikea.

Figurki z Mc?:-)

Zgadza się, nie są złe.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Konsole w szafeczce chyba średni pomysł. Raz, że brak przewiewu z tyłu, a dwa, że drzwi trzeba trzymać otwarte podczas gry. W takim przypadku już lepsze by było coś przesuwnego. No i upchanie konsol jedna obok/na drugiej też niezbyt wygodne.

Opublikowano

Tylnia scianka (drewniana listwa) bardzo latwa do wyciagniecia jesli temperatura przeszkadza, wole miec dzwi otwarte na 1-2 godziny (jak widac bardziej casual konsole pochowane) odlaczyc kontroler i miec spokuj. niz to upychac na zwykle polki a potem scierac kuze co dwa dni, moze nie dla wszystkich rozwiazanie ale idealne dla mnie

Opublikowano (edytowane)
Czysto, schludnie, ale dla mnie zbyt sterylnie.

Od biedy mógłbym trzymać gierki na dole, chociaż limitki, ale wtedy się tylko kurzą pudełka, a i tak mam na nie zamykaną szafeczkę z Ikei.

afh4lu.jpg

Edytowane przez Mustang
Opublikowano

Czysto, schludnie, ale dla mnie zbyt sterylnie.

A u Dark Archona bez przepychu, spodziewałem się czegoś kozackiego.

Nie zastanowiło Cię, czemu trzyma kobietę w kominku?
to już tradycja ;) na poprzednich tez robił takie akcje. Łóżko, dwie w automacie.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Sorry ale po co gościowi te dwa TV, nie lepiej jeden i z x 4 HDMI ? Do tego sprzęty retro nie są podłączone do  jedynego prawilnego TV czyli crt. Dla mnie przerost formy na treścią.

Opublikowano

Dwa TV gościowi po to, by mogły grać jednocześnie dwie osoby na oddzielnych konsolach. Starsze konsole ewidentnie leżą tam na zasadzie pokazowo - kolekcjonerskiej.

@ussr Dzięki.