Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Featured Replies

Opublikowano

Już wróciła, poza tym dywan teściowej...

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 630 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano

I się nie masz czego wstydzić. 

ma dywanu

Opublikowano

Były w tym temacie miliard razy lepsze pokoje niż tego typa od girsów.

Opublikowano

Jakie pytanie, na co dwa telewizory :P

Tzn co w tym takiego oczywistego? Chociaż zapewne dla osoby, która zaciekle broni Xone a go nie posiada to i nawet 3 tv w pokoju byłyby normalne, zgadłem?

Nie wiedziałem, że to jest pokój Clifa i jego żony. Niestety nie śledzę tak jak ty hellboyu wszystkich portali growych w trybie odświeżanie, bo wolę ten czas przeznaczyć na granie <rymy prawdy>

Kup już w końcu tego Xone to może przestaniesz spamować w swojej krucjacie forum VGC xD

Opublikowano

Ale żonkę Clifford ma idealną.

B0lLHu1IYAAHmD8.jpg

Edytowane przez ping

Opublikowano

Motoryzacja jest daleko poza moim kręgiem zainteresowań.

Opublikowano

Zmyj makijaż to miotła okaże się ładniejsza od niej.

żeby nie było, może być ;) Taki króliczek Playboya

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

ale Pingu - niektore tlenione platynowe plastikowe blondyny pomimo tego, ze sa tlenionymi platynowymi plastikowymi blondynami na sam widok powoduja naplyw krwi w pewne meskie czesci ciala ale ta co zdjecie dales nawet w tych kategoriach sie nie wyroznia - calkowicie bez szalu, a bez makijazu to juz wogole by byla slabiutka - taki szczurzy ryjek ma, no chyba ze fote akurat taka pechowa dales

Opublikowano

nie znam waszych standardów ale taka dziewczyna co lubi gry wideo to chyba większość tutaj single-ow by chciala

24420_800wc.jpg

.....ale ja i tak bym wolał samochód 

Opublikowano

ale Pingu - niektore tlenione platynowe plastikowe blondyny pomimo tego, ze sa tlenionymi platynowymi plastikowymi blondynami na sam widok powoduja naplyw krwi w pewne meskie czesci ciala ale ta co zdjecie dales nawet w tych kategoriach sie nie wyroznia - calkowicie bez szalu, a bez makijazu to juz wogole by byla slabiutka - taki szczurzy ryjek ma, no chyba ze fote akurat taka pechowa dales

Dla mnie tlenione platynowe plastikowe blondyny to GOTY, zawsze tak było i zawsze tak będzie.

Inna sprawa, że jak jeździsz lambo, to większość Ci się przefarbuje, zacznie grać w gierki i latać z miotłą.

Opublikowano

wiem Pingu, ze lubisz takie + jak ma na dupsku obcisle leginsy, a na nogach dlugie szpile

po prostu na tej focie co dales nawet w tej kategorii wypadla nieszczegolnie ale sobie ja zgoglowalem wlasnie i juz na wielu fotach w necie wyglada wiele wiele lepiej i przyjazniej (juz nawet na focie Labteca) i bardziej swojsko i nawet nie zawsze byla platynowa :) :)

Opublikowano

24420_800wc.jpg

Na chyj mu ten klucz na ścianie? Lambo będzie naparwiał?

Opublikowano

Ale auto przynajmniej nie jest plastikowe.

Dobry plastik nie jest zły ;)

Opublikowano

Dziewczyna ktora gra, to zlo. Ktora rozumie, akceptuje, a nawet kupi gre na urodziny- jest ok. 

Opublikowano

Dziewczyna ktora gra, to zlo. Ktora rozumie, akceptuje, a nawet kupi gre na urodziny- jest ok. 

+ milion !

Opublikowano

i mam zone taka :D ale pada nawet nie tknie 

Opublikowano

u mnie nie akceptuje raczej a o konsole na urodziny kupiła !

Edytowane przez Wojtas1986

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Całkiem znaczący update. :)

DSC03446.jpg

Edytowane przez Humulin