Opublikowano 22 października 201410 l Były w tym temacie miliard razy lepsze pokoje niż tego typa od girsów.
Opublikowano 22 października 201410 l Jakie pytanie, na co dwa telewizory Tzn co w tym takiego oczywistego? Chociaż zapewne dla osoby, która zaciekle broni Xone a go nie posiada to i nawet 3 tv w pokoju byłyby normalne, zgadłem? Nie wiedziałem, że to jest pokój Clifa i jego żony. Niestety nie śledzę tak jak ty hellboyu wszystkich portali growych w trybie odświeżanie, bo wolę ten czas przeznaczyć na granie <rymy prawdy> Kup już w końcu tego Xone to może przestaniesz spamować w swojej krucjacie forum VGC xD
Opublikowano 22 października 201410 l Ale żonkę Clifford ma idealną. Edytowane 22 października 201410 l przez ping
Opublikowano 23 października 201410 l Zmyj makijaż to miotła okaże się ładniejsza od niej. żeby nie było, może być Taki króliczek Playboya Edytowane 23 października 201410 l przez Andreal
Opublikowano 23 października 201410 l ale Pingu - niektore tlenione platynowe plastikowe blondyny pomimo tego, ze sa tlenionymi platynowymi plastikowymi blondynami na sam widok powoduja naplyw krwi w pewne meskie czesci ciala ale ta co zdjecie dales nawet w tych kategoriach sie nie wyroznia - calkowicie bez szalu, a bez makijazu to juz wogole by byla slabiutka - taki szczurzy ryjek ma, no chyba ze fote akurat taka pechowa dales
Opublikowano 23 października 201410 l nie znam waszych standardów ale taka dziewczyna co lubi gry wideo to chyba większość tutaj single-ow by chciala .....ale ja i tak bym wolał samochód
Opublikowano 23 października 201410 l ale Pingu - niektore tlenione platynowe plastikowe blondyny pomimo tego, ze sa tlenionymi platynowymi plastikowymi blondynami na sam widok powoduja naplyw krwi w pewne meskie czesci ciala ale ta co zdjecie dales nawet w tych kategoriach sie nie wyroznia - calkowicie bez szalu, a bez makijazu to juz wogole by byla slabiutka - taki szczurzy ryjek ma, no chyba ze fote akurat taka pechowa dales Dla mnie tlenione platynowe plastikowe blondyny to GOTY, zawsze tak było i zawsze tak będzie. Inna sprawa, że jak jeździsz lambo, to większość Ci się przefarbuje, zacznie grać w gierki i latać z miotłą.
Opublikowano 23 października 201410 l wiem Pingu, ze lubisz takie + jak ma na dupsku obcisle leginsy, a na nogach dlugie szpile po prostu na tej focie co dales nawet w tej kategorii wypadla nieszczegolnie ale sobie ja zgoglowalem wlasnie i juz na wielu fotach w necie wyglada wiele wiele lepiej i przyjazniej (juz nawet na focie Labteca) i bardziej swojsko i nawet nie zawsze byla platynowa :)
Opublikowano 23 października 201410 l Ale auto przynajmniej nie jest plastikowe. Dobry plastik nie jest zły
Opublikowano 23 października 201410 l Dziewczyna ktora gra, to zlo. Ktora rozumie, akceptuje, a nawet kupi gre na urodziny- jest ok.
Opublikowano 23 października 201410 l Haha dokładnie, po cholerę dzielić się padem, na szczęście trafiłem na drugą opcję
Opublikowano 23 października 201410 l Dziewczyna ktora gra, to zlo. Ktora rozumie, akceptuje, a nawet kupi gre na urodziny- jest ok. + milion !
Opublikowano 23 października 201410 l Pff, nie znacie się, borderlands 2 z kobietą na split screenie - wypas.
Opublikowano 23 października 201410 l Dziewczyna ktora gra, to zlo. Ktora rozumie, akceptuje, a nawet kupi gre na urodziny- jest ok. u mnie nie akceptuje raczej a o konsole na urodziny kupiła ! Edytowane 23 października 201410 l przez Wojtas1986
Opublikowano 31 października 201410 l Całkiem znaczący update. Edytowane 2 listopada 201410 l przez Humulin