Hubert249 4 279 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 Ping z dnia na dzień mnie coraz bardziej rozpierdalasz 1 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 Dobry pomysł, nic się nie kurzy. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 Są takie duże? Kupie dla ps4. Ciekawe czy dożyję fotek groty pinga. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 prawie, mam kilka duzych to trzymam prawie wszystko do danej konsoli w kazdym Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 Są takie duże? Kupie dla ps4. Ciekawe czy dożyję fotek groty pinga. Masz rozmiarówkę od paczki zapałek, po wielkie pady. Kiedyś mi izopropanol przysłali w butelce litrowej wrzuconej do strunowca, więc spektrum jest szerokie - warto kupić, groszowa sprawa, a chroni przed kurzem, wilgocią, jak ktoś jara w domu (co jest trochę głupotą) to przed dymem etc. Niektóre gry też w takie coś pakuję. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 Są takie duże? Kupie dla ps4. Ciekawe czy dożyję fotek groty pinga. Masz rozmiarówkę od paczki zapałek, po wielkie pady. Kiedyś mi izopropanol przysłali w butelce litrowej wrzuconej do strunowca, więc spektrum jest szerokie - warto kupić, groszowa sprawa, a chroni przed kurzem, wilgocią, jak ktoś jara w domu (co jest trochę głupotą) to przed dymem etc. Niektóre gry też w takie coś pakuję. Jak ominął drugi wers postu guernici ;/ Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 No i teraz muszę zamawiać te cholerne woreczki i robić porządek w szufladzie, świetnie Może i nie bije z tych fotek hardcore itd. ale na pewno bije czystość i wyższa kultura. Perfekcyjna pani domu byłaby dumna. A tak na marginesie, pięknego masz czerwonego Dual Shocka 2. Ja mam niebieskiego, żałuję że nie kupiłem wszystkich kolorów. Dzisiaj nie idzie już kupić nowego pada do PS2 Ciekawe czy dożyję fotek groty pinga. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 To akurat czerwowny transparentny dual do PS One (z białymi wtyczkami i szarymi gałami). Najładniejsze PS2-kowe duale jakie mam to śnieżnobiałe, z okazji wydania racing packa. Jeden wciąż w oryginalnym opakowaniu, nigdy nie ruszany. Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 (edytowane) Pokaż Rooma lepiej.Edit: Nie chodzi mi o cygana, itd. Edytowane 20 listopada 2014 przez Zdunek Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 To akurat czerwowny transparentny dual do PS One (z białymi wtyczkami i szarymi gałami). Najładniejsze PS2-kowe duale jakie mam to śnieżnobiałe, z okazji wydania racing packa. Jeden wciąż w oryginalnym opakowaniu, nigdy nie ruszany. No nie bądź, noooooo. No weź, pingu kochany, no. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 ping poka HC ruma Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 To akurat czerwowny transparentny dual do PS One (z białymi wtyczkami i szarymi gałami). Najładniejsze PS2-kowe duale jakie mam to śnieżnobiałe, z okazji wydania racing packa. Jeden wciąż w oryginalnym opakowaniu, nigdy nie ruszany. Ojezu, masz nówkę śnieżnobiałego? Nie chcesz się pozbyć? Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 (edytowane) ping poka HC ruma Pokaż Rooma lepiej. Edit: Nie chodzi mi o cygana, itd. Edytowane 20 listopada 2014 przez Fanek Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 ping poka HC ruma Pokaż Rooma lepiej. Edit: Nie chodzi mi o cygana, itd. To akurat czerwowny transparentny dual do PS One (z białymi wtyczkami i szarymi gałami). Najładniejsze PS2-kowe duale jakie mam to śnieżnobiałe, z okazji wydania racing packa. Jeden wciąż w oryginalnym opakowaniu, nigdy nie ruszany. No nie bądź, noooooo. No weź, pingu kochany, no. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 ping poka HC ruma Pokaż Rooma lepiej. Edit: Nie chodzi mi o cygana, itd. To akurat czerwowny transparentny dual do PS One (z białymi wtyczkami i szarymi gałami). Najładniejsze PS2-kowe duale jakie mam to śnieżnobiałe, z okazji wydania racing packa. Jeden wciąż w oryginalnym opakowaniu, nigdy nie ruszany. No nie bądź, noooooo. No weź, pingu kochany, no. Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 ping poka HC ruma Pokaż Rooma lepiej. Edit: Nie chodzi mi o cygana, itd. To akurat czerwowny transparentny dual do PS One (z białymi wtyczkami i szarymi gałami). Najładniejsze PS2-kowe duale jakie mam to śnieżnobiałe, z okazji wydania racing packa. Jeden wciąż w oryginalnym opakowaniu, nigdy nie ruszany. No nie bądź, noooooo. No weź, pingu kochany, no. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 Jak Ping wreszcie wrzuci tu foty swojego roomu, to padnie nowy rekord plusów Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 Jak ping wrzuci fotki to ja wnioskuje o danie mozliwosci wiecej niz jednego plusa na osobe!! Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 21 listopada 2014 Opublikowano 21 listopada 2014 nastał nowy dzień, więc... ping poka HC ruma Pokaż Rooma lepiej.Edit: Nie chodzi mi o cygana, itd. To akurat czerwowny transparentny dual do PS One (z białymi wtyczkami i szarymi gałami). Najładniejsze PS2-kowe duale jakie mam to śnieżnobiałe, z okazji wydania racing packa. Jeden wciąż w oryginalnym opakowaniu, nigdy nie ruszany. No nie bądź, noooooo. No weź, pingu kochany, no. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 21 listopada 2014 Opublikowano 21 listopada 2014 apeluje do modow o danie jakiegos ultimatum dla Pinga, np jak do dwoch dni nie wrzuci wreszcie foty swojego hardcore roomu (obowiazkowo z gazetka psxextreme lub innym znakiem szczegolnym, ze to jego) to dostanie bana na to forum jak po dobroci nie chce wrzucic fotki swojej kolekcji to nie mozemy sie dluzej z nim tak piescic Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 21 listopada 2014 Opublikowano 21 listopada 2014 a co jeśli ta piwnica co wrzucl to serio jego hcroom a kazdy to wysmial ze fake i beka i teraz mu smutno? think about it Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 21 listopada 2014 Opublikowano 21 listopada 2014 Jak Ping wreszcie wrzuci tu foty swojego roomu, to padnie nowy rekord plusów tylko niech mu ktoś pożyczy normalny aparta/smartfona ;D Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 21 listopada 2014 Opublikowano 21 listopada 2014 nikt nie pytał Pinga od 7 minut o swoje ultimate game room, tak więc PING pokaż rooma Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 21 listopada 2014 Opublikowano 21 listopada 2014 Aj tam pyerdolicie, trzeba nająć jakąś dobrą platynową dupe dla pinga, co pójdzie do jego domu i sfotorgrafuje co trzeba. Bez pyerdolenia. No w sumie z 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi