Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Featured Replies

Opublikowano

Matrox - nie za wysoko masz ten monitor ????:lol:. Wiadomo, jak kto woli... ale ja bym tak nie dal rady :(. A po za tym to ladna tapeta z tylu :lol:

Pozdro

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 629,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano
Matrox - nie za wysoko masz ten monitor ???? :D . Wiadomo, jak kto woli... ale ja bym tak nie dal rady :( . A po za tym to ladna tapeta z tylu :lol:

Pozdro

To tylko tak wyglada na zdjeciu, ta szafka jest dosc niska, a TV jest na wysokosci glowy jak siedze :lol:

Opublikowano

Ja za jakies trzy tygodnie wkleje foty mojego HCR bo robie maly apgrejt : kupno 360 ( co to za HC z jedna konsola ) , antyrama i te sprawy , wlasnie znacie jakies online shopy z plakatami z gier ?

Opublikowano

No to ja też się wreszcie pochwalę - zdjęcie sprzed chwili, więc trochę ciemne. Może wrzucę niedługo za dnia.

dsc00059ig7.th.jpg

Uprzedzam pytania co do figurek - wpiszcie w google "Gamer Girls Unite paper" :P

Edytowane przez Fab3r

Opublikowano

A oto i moj:

centrum...

http://img169.imageshack.us/my.php?image=s7300046bo7.jpg

w salonie trza wygodnie grac..

http://img297.imageshack.us/my.php?image=s7300041qe6.jpg

kolekcja,

http://img206.imageshack.us/my.php?image=s7300045xv0.jpg

stad pisze na forum i nie tylko pisze na forum

stad

Edytowane przez genetyk@

Opublikowano
dsc00059ig7.th.jpg

Uprzedzam pytania co do figurek - wpiszcie w google "Gamer Girls Unite paper" :P

Wydają się fajne, szkoda że zdjęcie takie marne....

Ja sobie Linka zmontowałam:

1258764288_cf2d573184_t.jpg

Opublikowano
No to ja też się wreszcie pochwalę - zdjęcie sprzed chwili, więc trochę ciemne. Może wrzucę niedługo za dnia.

dsc00059ig7.th.jpg

Uprzedzam pytania co do figurek - wpiszcie w google "Gamer Girls Unite paper" ;)

Khem... Znów to samo pytanie :P Jaki model monitora?

Opublikowano

206bw jest gorszy od 2232bw ktorego posiadam..

A oto moje centrum dowodzenia ;)

1a15069993441616.jpg

Samsung Sync Master 940bf 19" i Samsung Sync Master 2232BW 22" Magic COlor

Edytowane przez zwierzakX360

Opublikowano

2 monitory O_O !!!

Gdzie Ty pracujesz ??? :P

BTW

To wygląda jak pokój developera na kompie z monitorem po lewej piszesz grę, a na drugim testujesz za pomocą devkita ;):P:P

Edytowane przez Lesiu_adi

Opublikowano
2 monitory O_O !!!

O nie, a ja mam nawet dwa telewizory i monitor!!111

Mogę być deweloperem! ;)

Zwierzak, nie przeszkadzają Ci dwa monitory obok siebie? Nie rozprasza Cię to?

Opublikowano

a ja mam dwa telewizory i dwa monitory !!!!111!!1! (z czego trzy na jednym biurku). I podpięte dwa kompy! I korzystam z dwóch naraz (l33t haxx0r sk1llz)

i nie, taki układ nie rozprasza, ba, jest o niebo wygodniej.

Edytowane przez ping

Opublikowano
2 monitory O_O !!!

O nie, a ja mam nawet dwa telewizory i monitor!!111

Mogę być deweloperem! :)

Zwierzak, nie przeszkadzają Ci dwa monitory obok siebie? Nie rozprasza Cię to?

Nie rozprasza mnie to chyba,że na monitorze leci jakis fajny film P..... ,ale to inna bajka ..

A biorko zmieniam na Duuuzo większe..:P

Opublikowano

Pytam, bo prawdopodobnie będę miał podobny układ do twojego. ;]

a ja mam dwa telewizory i dwa monitory !!!!111!!1! (z czego trzy na jednym biurku). I podpięte dwa kompy! I korzystam z dwóch naraz (l33t haxx0r sk1llz)

Ping, Ty to masz hardcore na maxa. :) Zastanawia mnie jedno, jak Ty do cholery mieścisz telewizor i dwa monitory na jednym biurku (zgaduję, że tak kształtuje się rozkład matryc na Twoim stanowisku pracy)?

Opublikowano

jeden monitor jest po lewej stronie biurka, tv na podeście, monitor obok TV, wygląda to mniej więcej tak:

TV   Monitor
  |  |
  v v
 _  [][]
/_/		 []<- tu mam miejsce na czwarty ale jeszcze nie mam takich potrzeb.
^	JA
| 
monitor

Edytowane przez ping

Opublikowano
To spyl jeden monitor i będziesz mieć na aparat :)

Monitor może się przydać, sprzedaj nerkę :P

Opublikowano
Nie opłaca się. Za 600pln nie kupi dobrej cyfry :P

Mylisz sie, za 600zl mozna spokojnie kupic uzywanego Fuji S5600 ktory robi naprawde swietne zdjecia :)

Opublikowano

Witam teraz nadeszła moja kolej:)

dsc03048en5.th.jpg

KDL32V2500

dsc03049iw3.th.jpg

Część muzyczna pokoju orginalna dyskografia the DOORS Pink Floyd i reszta <_<

dsc03045mv6.th.jpg

Kącik z ps2 MGS 2 i 3 w wydaniach razszerzonych ,i pare innych gierek

dsc03046zz0.th.jpg

czekam na wasze opinie:)

sorki za wczesna wielkosc ;)

Edytowane przez kwachus

Opublikowano
czekam na wasze opinie:)

Ja bym prosil zebys nastepnym razem wrzucil jeszcze wieksze zdjecia i nie klopocz sie kompresja spokojnie po te 4 MB moga miec.