rastafuraj 0 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Soul przemyśl ustawienie Xboxa miałem tak samo ustawionego to się tak gotował że wieszać się zaczął.... normalnie jak gram dłużej to muszę wyjmować i kłaść X360 na podłodze....z PS3 takiego problemu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 He leży tam już dobre pól roku z czego mam go jakieś 13 miesięcy , jak na razie działa idealnie , w brew pozorom ma tam czym od dychać (ma sporo miejsca za plecami ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Szabla8 11 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) Mój pokój i gry TV GRY Edytowane 16 Stycznia 2008 przez Szabla8 Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 kącik całkiem niezły tylko te kable idące przodem psują wygląd. Podobnie karton na TV. Non stop go tak trzymasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 i te dwa grosze na glebie Cytuj Odnośnik do komentarza
Szabla8 11 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 kącik całkiem niezły tylko te kable idące przodem psują wygląd. Podobnie karton na TV. Non stop go tak trzymasz? Karton leży za TV ale specjalnie na sesję zdjęciową wlazł na TV A kable jakoś mi nie przeszkadzają Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 AMO! AMD! Co to za marka? Cytuj Odnośnik do komentarza
mobie 9 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 AMO! AMD! Co to za marka? żartujesz kolego? Amoi to bardzo znana marka, u nas mało popularna ze względu na Jakość usług Digitalo.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 (edytowane) Widać kolego tak znana, że na eBay chyba wszystko już wykupili bo pokazuje mi tylko jakieś podrzędne komórki Edytowane 7 Stycznia 2008 przez greah Cytuj Odnośnik do komentarza
DojlidyZubr 1 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Widać kolego tak znana, że na eBay chyba wszystko już wykupili bo pokazuje mi tylko jakieś podrzędne komórki Moze pochwalilbys sie swoim hcroomem bo widze ze kazdego jedziesz a twojego ne znalazlem rozumiem ze ty juz masz tv oled i wszystko co najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza
molly 311 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 (edytowane) Moze pochwalilbys sie swoim hcroomem bo widze ze kazdego jedziesz a twojego ne znalazlem rozumiem ze ty juz masz tv oled i wszystko co najlepsze olej, bo On jest taki w każdym temacie i przypuszczam, że się nie zmieni. co do HC ROOMU to dam odnośnik do poprzedniego mojego posta, bo od tego czasu niewiele się zmieniło (komputer, tapety, głośniki - tyle ;d). o. ta czerwona strzałeczka po prawej stronie to jest odnośnik ROTFL, to było niecelowe, ale właśnie widzę, że ten post pisałem dokładnie rok temu Edytowane 9 Stycznia 2008 przez LegionPolski Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 (edytowane) Panowie zwyczajnie nie znałem takiej firmy jak Amoi a mobie napisałem, że to chyba nie jest aż tak znana marka jeśli na takim eBay nie ma nawet jednego ich LCD. Wszystko napisane w dobrej wierze i bez złośliwości edit: Poczytałem trochę o ich ofercie i widać, że ludzie specjalizujący się w hd często go polecają. Bolączką jest tylko to, że lubi się niekiedy zepsuć a najbliższy serwis jest w Niemczech. Edytowane 9 Stycznia 2008 przez greah Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Moze pochwalilbys sie swoim hcroomem bo widze ze kazdego jedziesz a twojego ne znalazlem rozumiem ze ty juz masz tv oled i wszystko co najlepsze olej, bo On jest taki w każdym temacie i przypuszczam, że się nie zmieni. co do HC ROOMU to dam odnośnik do poprzedniego mojego posta, bo od tego czasu niewiele się zmieniło (komputer, tapety, głośniki - tyle ;d). o. ta czerwona strzałeczka po prawej stronie to jest odnośnik ROTFL, to było niecelowe, ale właśnie widzę, że ten post pisałem dokładnie rok temu nie pisałeś tego rok temu, ale 1 września. Prawdopodobnie przyczyną pomyłki jest podobieńśtwo dat-01.09 po odwróceniu daje nam 09.01, czyli dzisiaj. Cha! Cytuj Odnośnik do komentarza
Cień 0 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Siema, według mnie HC to nie jest chwalenie sie jaki kto ma lcd ani ile ma orginałów w kolekcji. Ja mam swoja kanciapę HC, w której to zwykłem przesiadywać z kolegami, jest to stary budynek zasilany starym kaflowym piecem, którym jak trzeba to i grzane winko da sie zrobić. Tu macie pilotażowe 3 fotki. Postaram sie dorzucić lepszej jakości w pełni oddające hardcor tego miejsca zdjęcia na dniach. Kanciapa jet wyposażona w piec kaflowy, N64, Pegasusa (bazar power oczywiście) kupionego po pijaku, telewizor Unitra, 6 siedzeń welurowych z samochodu Fiat Tipo, 20 kieliszków i inne atrakcje takie jak radio marki "Kasprzak" http://img529.imageshack.us/my.php?image=dsc03138ep5.jpg http://img266.imageshack.us/my.php?image=dsc03139wr1.jpg http://img162.imageshack.us/my.php?image=dsc03140qh9.jpg Pozdro i sorki za słabej jakiaści foto. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 (edytowane) ..... i to jest prawdziwy Hardcore Room ! Nie ma co, ta miejscowka ma swoj specyficzny klimat - gratuluje ! Edytowane 10 Stycznia 2008 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
STERN 4 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Wyślij fotę do PSX'a . Przynajmniej jeden co to się nie chwali telewizorem Cytuj Odnośnik do komentarza
luck1985 37 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Napisal szczerze - ten temat w wiekszosc sluzy do lansu - pokazania nowego LCD , swiezo wyremontowanego pokoju i kolekcji org gier na polce - nizej 10 komentarzy - WOW super pokoj , ale extra masz i jest lans Cytuj Odnośnik do komentarza
SNESiak 4 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 i co z tego, ja lubię sobie poogladac nawet takie lansiarskie fotki. A że czas ps2, 21 calowych tv i mnostwa plakatów na ścianie już przemija.. no cóż, trzeba isć do przodu, co nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 czyli jak mam lanserski pokój to muszę przed robieniem fotek pochować oryginały, przybrudzić okolice, na śnieżnobiałych ścianach porozklejać plakaty z gazet i ograniczyć się do pokazania jednej konsoli ze starym tv? wtedy będę full hc? geez każdy pokazuje swój pokój, przecież nikt nie znosi sprzętów z całego osiedla. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 (edytowane) Napisal szczerze - ten temat w wiekszosc sluzy do lansu - pokazania nowego LCD , swiezo wyremontowanego pokoju i kolekcji org gier na polce - nizej 10 komentarzy - WOW super pokoj , ale extra masz i jest lans Sranie w bani , nie którzy długo pracowali żeby mieć taki pokój a nie inny (n/p qrva ja ) jestem z niego dummy udało mi się spełnić jedno ze swoich marzeń (mieć wy**** pokój gracza)sam na to zapracowałem i jestem cholernie szczęśliwy że udało mi się je spełnić, i co to moja wina że mam się czym pochwalić ? nie mogę? bo jak pochwale się to lans?! Panowie ile wy macie lat? Edytowane 11 Stycznia 2008 przez Soul Cytuj Odnośnik do komentarza
luck1985 37 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Soul , easy :catfight: Nie wrzucajmy wszystkich i wszystko do jednego wora - medal ma dwie strony ;> Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwacha 1 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Napisal szczerze - ten temat w wiekszosc sluzy do lansu - pokazania nowego LCD , swiezo wyremontowanego pokoju i kolekcji org gier na polce - nizej 10 komentarzy - WOW super pokoj , ale extra masz i jest lans Sranie w bani , nie którzy długo pracowali żeby mieć taki pokój a nie inny (n/p qrva ja ) jestem z niego dummy udało mi się spełnić jedno ze swoich marzeń (mieć wy**** pokój gracza)sam na to zapracowałem i jestem cholernie szczęśliwy że udało mi się je spełnić, i co to moja wina że mam się czym pochwalić ? nie mogę? bo jak pochwale się to lans?! Panowie ile wy macie lat? Zgadzam sie z @Soul-em ! Ja tez ciezko pracowalem na swoj "kacik" i nie uwazam ze prezentacja swojego HC ROOM'u jest lansem. Kazdy pokazuj to co ma i gdzie spedza czas grajac. Jedni maja duzo inni mniej i co z tego ? NIC ! Tak jest, bylo i zawsze bedzie. Nie czuje zawisci do tych, ktorzy maja wiecej ani pogardy do tych, ktorych nie stac na "dopasiona" konfiguracje. Dla mnie kazdy jest GRACZEM i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 (edytowane) Moim zdaniem tego ktory pokoj jest bardziej Hardcore'owy nie okresla ilosc konsol/gier tylko to jaki on jest, skladaja sie na to rozne czynniki, wiec nie ma jednoznacznej definicji HC Room'u. Jesli ktos czuje, ze jego pokoj jest pokojem gracza to prosze bardzo, ma do tego prawo i jesli chce pokazac go innym to moze pokazac jego zdjecie wlasnie tutaj - w koncu po to powstal ten temat. Mi akutrat HC Room, ktory pokazal Cień bardzo sie spodobal. Jesli chodzi o lansowanie to nie wydaje mi sie zeby z kazdym tak bylo, wiele osob chce podzielic sie zdjeciem tego co ich interesuje, swojego pokoju gracza z ktorego sa zadowolenii, lub swojej kolekcji, ktora zebrali. Sa osoby, ktore chca pokazac swoj pokoj gracza w ktorym spedzaja wolny czas - graja i dobrze sie bawia, niezaleznie od tego jaka ilosc konsol/gier sie w nim znajduje. Edytowane 11 Stycznia 2008 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Doneth 3 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 http://img172.imageshack.us/img172/3622/dsc02778uf7.jpg Mój HC room i okupujący go 4 letni siostrzeniec (gra w ostatnią fifę) Cytuj Odnośnik do komentarza
STERN 4 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zrób trochę miejsca bo X się zagotuje . Fajny ekran, to 22'' ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi