QuadraxiS 2 Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 (edytowane) Dream,pad,pamięć+HeadHunter,Soul Calibur,Sword of Berserk,Sega GT,RE:CV,Ferrari 355CH i jest magicznie :potter: Edytowane 7 Maja 2010 przez QuadraxiS Cytuj Odnośnik do komentarza
volken 0 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Trzy Dreamcasty, z czego jeden w pełni sprawny + multum kopii zapasowych Cytuj Odnośnik do komentarza
slash95 3 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Dopisuje się do posiadaczy.Dreamcast z padem ,VMU,podróbką karty pamięci i...2 części Shenmue. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukastec 0 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 ja takze mam, od jakichs dwóch lat, ale dopiero teraz znalazlem temat. Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Aktualizacja: Decek, 3 pady, 2 vmu, przejścowka na psxowego pada, Sonic Adventure, Virtua Fighter 3, Chu Chu Rocket, Soul Calibur, Mortal Kombat Gold, Crazy Taxi NTSC ( amerykaniec zakupiony z premedytacją - 60 klatek daje większego kopa ) Cytuj Odnośnik do komentarza
jakbu 168 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Konsola + 2 pady, niedługo lecimy po 2 kolejne i VMU, Cytuj Odnośnik do komentarza
Bjały 2 951 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Kupiłem po raz trzeci DC, oraz jedną z moich ulubionych szpili: Jet Set Radio.. Fak je! Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Po 12 latach decek calkowicie odmówił wspołpracy ;( trzeba zaopatrzec sie w nowego. szczegolnie ze ostatnio ShenMue2 kupiłem a nigdy nie grałem w 2ke. Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zbiory uzupełnione po raz trzeci: Dreamcast + 3 pady + 2 VMU + przejścowka na PSXowego pada + Sonic Adventure, Virtua Fighter 3, Chu Chu Rocket, Mortal Kombat Gold, Crazy Taxi NTSC, Soul Calibur, Looney Tunes: Space Race, Revolt, Outtrigger, Wacky Racers, Ooga Booga. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 U mnie też wpadł teraz Decek z dwoma grami ChuChu Rocket i Quake III: Arena (nowa w folii..) tylko kabel RF trzeba zmienić na jakis scart.. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 @up: polecam zaopatrzyć się w VGA lub samemu zrobić (koszt modyfikacji max 10zł) minusem vga jest to, że nie wszystkie gry na nim działają. teoretycznie da sie to obejsc loaderami, ale z tym też różnie Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 CoATI masz na myśli tą taką skrzyneczkę VGA co ma niby służyc do podłączania monitora do DC? Mówisz że efekt dużo lepszy niż scart? Modyfikować nie będę bo się na tym kompletnie nie znam... a S-video?? może w to warto zainwestować?? dzięki za odp.. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 to nie jest skrzyneczka typu: podpinamy compisite i to leci dalej na vga, tylko normalny "kabel" VGA do DC. wiele gier chodzi potem w 480p co jest niewątpliwie zaletą przy graniu na LCD Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Ooo to coś dla mnie...Poszukam dzięki wielkie.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stoki Chan 1 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 mój DC jeszcze daje radę i mam nadzieję ,ze jeszcze długo będzie . Staram się już go tak nie eksploatowac jak kiedyś , trzeba będzie przecież coś robic na emeryturze hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Ja na swojego chucham i dmucham. Od prawie dwóch lat chłopak kopii zapasowej nie widział, teraz tylko oryginały staram się ogrywać (co oczywiście kosztuje), ale czego się nie robi dla jednego z moich oczek w głowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciak 0 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 a ja dzisiaj odpicowalem sobie modzik z karta SD w swoim Diodka I karta SD Cytuj Odnośnik do komentarza
Sugan 60 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 mam plus jsr ready 2 rumble 2 no i chu chu rocket Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprozo 4 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Ostatnio kupiłem chyba z szóstą sztuke po odwyku dwu letnim od posiadania makarona. Kupiłem białego ideała z Padem, a następnie dokupiłem 3 nowe vibry 2 nowe pady kabel Vga i czincz i 6 Nówek w foli mam zamiar już zostawić kolekcje na stałe Pozdro dla makaroniaży:P 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Konsola po małej renowacji, jestem posiadaczem od kilku dni. Edytowane 17 Stycznia 2015 przez mastafaker 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
daczek84 0 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Witam:) To i ja sie pochwalę Dreamcasta mam od momentu europejskiej premiery,grałem na nim bardzo mało bo miałem teź PS2.Od jakiegos czasu zabieram sie do nadrabiania zaległości.Sam zestaw jest jak ze sklepu,może podświadomie myślałem,że w przyszłości bedzie to obiekt małego kultu:) Z gier jak narazie mam tylko VF3.Pozdrawiam Edytowane 5 Marca 2015 przez daczek84 Cytuj Odnośnik do komentarza
K'^^ 282 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 W kolekcji mam taki skromy zestawik: http://i.imgur.com/JLpHUxk.jpg Jest to mój drugi DC - poprzedniego parę lat temu głupio się pozbyłem : ( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Konsola po małej renowacji, jestem posiadaczem od kilku dni. Czego użyłeś do pozbycia się żółci z obudowy? Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 To i ja się dopiszę. Mój pierwszy raz z DC rok 2015, lepiej późno niż wcale 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Obecnie mam 3 makarony. Jeden niesprawny jest podstawka pod lampę nocna. Drugi w średnim stanie technicznym i wizualnym. Trzeci w dobrym stanie technicznym i wizualnym. Już dawno nie uruchamianie, niestety, z braku czasu. Ale dc zawsze w mym serduszku. Jeszcze kiedyś odpale stare klasyki Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi