are91 0 Opublikowano 12 lutego 2008 Opublikowano 12 lutego 2008 ja mam bardzo podobny błąd do ravena tylko ze jest (-603) probowalem na killzone, battlefield 2, MOH:EA, GT4 i w kazdej grze mam ten błąd co do wilka ?? konsola jest nieprzerobiona i gry są oryginalne Próbowałem dzisiaj zagrać online i tu wysakakuje mi taki błąd: -612, podobny do powyższego. Wcześniej na tych samych ustawieniach działało. Czy Sonyt skończyło już z graniem na ps2 online, czy to u mnie jest coś nie tak? Internet idzie za pośrednictwem kompa, próbowałem grać w CoD3 i killzone. Cytuj
Wiatrak 0 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Co to moze byc za bląd -603 ?? bo mam wszystko ustawione chyba dobrze a lipa... ktos ma moze jakies niezawodne ustawienia ??? jak tak to dajcie mi pls ! Cytuj
szarakps 0 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Może serwer wyłączyli lub chwilowo awaria . a skąd masz nagle bład przeciez ty juz neta w ps2 masz od dawna? Cytuj
Wiatrak 0 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 w zyciu bywa roznie cos skopsalem i ustawialem od poczatku i chyba zle bo nawed BF2 nie idzie masz jakies ustawienia niezawodne albo chodziasz swoje ? byc podzucil i bym sprobowal Cytuj
Janush 224 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 Jak podłączyć ps2 do kompa i zrobić żeby grać online ? Mam wersje slim więc z kartą sieciową . Chodzi mi o to co potrzebuje czyli jaki kabel i inne rzeczy. Za odpowiedzi dzięki Cytuj
Janush 224 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 Jak podłączyć ps2 do kompa i zrobić żeby grać online ? Mam wersje slim więc z kartą sieciową . Chodzi mi o to co potrzebuje czyli jaki kabel i inne rzeczy. Za odpowiedzi dzięki Mógłby mi ktoś odpowiedzieć za odp dzieki Cytuj
szarakps 0 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 Witaj musisz mieć w kompie kartę sieciową i do niej podpinasz PS2 i musisz kupić kabel sieciowy skrosowany rj 45 by połączyć nim PS2 z kompem , a jesli masz router lub modem z wejściem ethernet to podpinasz do tego bezpośrednio PS2 i nie musisz nic w kompie robić , Wszystkie gry z opcją online nie od Sony mają wbudowany konfigurator sieciowy gdzie zrobisz test a jeśli chciałbyś zagrac w gre od Sony to musisz z tyłu kolorowej książeczki od Pstwo zarejestrować kod w necie tam gdzie adres podany i ci wyslą płytkę i kod pin do konta od Sony ale to tylko gier od Sony dotyczy we wszystkie inne gry nie trzeba tego. Cytuj
montana 9 Opublikowano 15 maja 2008 Opublikowano 15 maja 2008 Dobra zapytam tu bo opcja szukaj mi nie działa Mam małe doświadczenie jeżeli chodzi o granie online na konsoli . Mam PS2 i gram w PES2008 . W związku z tym moje pytanie . Skąd biorą się te lagi ? Czy to wina mojego słabego neta 512 czy czegoś innego ? Cytuj
szarakps 0 Opublikowano 15 maja 2008 Opublikowano 15 maja 2008 PES 2008 niestety tak laguje , został zrobiony chyba pod szybkie łącza też , ja mam np 1 mb łącze i jest o wiele lepiej niż kolega co ma 512 kbs neta , on ma takie lagi i grać prawie nie może , u mnie jest dużo lepiej ale też lagi niestety czasem się zdarzają , niestety konami tak zrąbało a zwłaszcza dla posiadaczy wolnych łącz , proponuje ci PES 6 który jest dobry dla wolniejszych łącz i gra się w niego bardzo dobrze , często bez lagów i wciąż ma serwery otwarte. Cytuj
montana 9 Opublikowano 15 maja 2008 Opublikowano 15 maja 2008 No własnie słyszałem że Konami cos spieprzyło . Może to i lepiej , w końcu wolę PES6 niż 2008 . Załatwię sobie i zobaczę bo serwery pewno niebawem pozamykają. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 Są jeszcze jakieś gry na ps2 (NIE OD SONY, nie chce miec problemu z tym przesyłaniem pinu) w ktorych jeszcze mozna znalezc ludzi do pogrania? Najbardzie mysle o jakichs fpp/tpp strzelaninach? Cytuj
szarakps 0 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 Battlefield 2 Modern Combat kapitalny online i gra z ponad 200 osób jeszcze , Call Of Duty 3 ale tu już dużo mniej bo około z 30 osób gra , a tak to z innych gatunków to PES 2008 i 6 sporo gra , Fifa 08 i Test Drive Unlimited . Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 Chciałem dzisiaj zagrać (tzn. sprawdzić czy działa) Burnout Revenge w online. Mam modem neozdrady ZXDSL 852. Podłaczam kabel (to sie chyba rj45 nazywa), tworze konfigurację, tam wszystko dalem na auto (cos trzeba samemu ustawić?) Daje test połączenia i... nic co jest zle? Słyszałem coś o jakimś kablu za stówę, ale co wiecej potrzeba jak mam kabel sieciowy? Z tą stworzona konfiguracja próbowałem na (PIRACKIM) cod 3 ale tam to już było napisane, że jest nie podłaczony (z drugiej strony cod nie dziala bo pirat ). Burnout oczywiscie jest oryginalny. Poradzi ktos? Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 Eh, szkoda, że serwery Resident Evil Outbreak File #2 Capcom zamknął w zeszłym roku (bodajże 25 luty), nie miałem okazji zagrać w tę grę online, a bardzo chciałem, jak wiadomo, inteligencja naszych kompanów nie jest zbyt wysoka. Nie wiecie jak stoi sprawa z Killzone? Jest jeszcze mozliwość gry online w ten tytuł? Nie śledziłem zbytnio tematu online. Cytuj
szarakps 0 Opublikowano 10 czerwca 2008 Opublikowano 10 czerwca 2008 (edytowane) Chciałem dzisiaj zagrać (tzn. sprawdzić czy działa) Burnout Revenge w online. Mam modem neozdrady ZXDSL 852. Podłaczam kabel (to sie chyba rj45 nazywa), tworze konfigurację, tam wszystko dalem na auto (cos trzeba samemu ustawić?) Daje test połączenia i... nic co jest zle? Słyszałem coś o jakimś kablu za stówę, ale co wiecej potrzeba jak mam kabel sieciowy? Z tą stworzona konfiguracja próbowałem na (PIRACKIM) cod 3 ale tam to już było napisane, że jest nie podłaczony (z drugiej strony cod nie dziala bo pirat ). Burnout oczywiscie jest oryginalny. Poradzi ktos? Do Burnouta Revenge wyłączyli serwery i stąd nie pograsz online . kabel rj 45 sieciowy wystarczy zwykły za 10 zł np , z drogim to nie ma różnicy , a co do Call Of Duty 3 byś pograł online na piracie musisz spatchować dnas tu masz opis http://www.konsola.pl/forum/index.php?show...t=0&start=0 , co do testu połączenie czasem nie wychodzi ale jak dasz łączenie gry z netem to wtedy zadziałać może i jak masz do modemu to zazwyczaj na auto ustawienia , a czy na test wyłączasz chipa przed uruchomieniem gry? Eh, szkoda, że serwery Resident Evil Outbreak File #2 Capcom zamknął w zeszłym roku (bodajże 25 luty), nie miałem okazji zagrać w tę grę online, a bardzo chciałem, jak wiadomo, inteligencja naszych kompanów nie jest zbyt wysoka. Nie wiecie jak stoi sprawa z Killzone? Jest jeszcze mozliwość gry online w ten tytuł? Nie śledziłem zbytnio tematu online. Mam Killzone i jak ostatnio sprawdzałem gra średnio od 5 do 15 osób więc nie warto , z Online gier na Ps2 z strzelanek obecnie można tylko inwestowac w Battlefield 2 Modern Combat , Socom 3 lub Combined Assault to jedyne gry gdzie wciąż sporo ludzi się znajdzie do gry i sa bardzo grywalne. Edytowane 10 czerwca 2008 przez szarakps Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 11 czerwca 2008 Opublikowano 11 czerwca 2008 Nie wyłączam, jak to zrobić? Cytuj
szarakps 0 Opublikowano 11 czerwca 2008 Opublikowano 11 czerwca 2008 (edytowane) Jeśli masz rippera 3 lub modbonp to 3 razy reset wcisnij a przy innych chipach dlużej przytrzymać reset tuz przy odpaleniu konsoli. Edytowane 11 czerwca 2008 przez szarakps Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 14 czerwca 2008 Opublikowano 14 czerwca 2008 wlacza sie tak samo? Przy logu mam napisane modbo chip Cytuj
szarakps 0 Opublikowano 15 czerwca 2008 Opublikowano 15 czerwca 2008 (edytowane) Przy kopii gry sprobój wcisnąc 3 razy reset lub raz dłużej przytrzymaj reset i jeśli przy którymś nie odpali się gra to znaczy że wyłączyles chipa i tym go wylaczaj , daj znac jak poszło . Edytowane 15 czerwca 2008 przez szarakps Cytuj
bor 2 Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 A jak grac przez SM ? Przeciez tam tzreba plyte podmieniac ... Cytuj
szarakps 0 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 (edytowane) Normalnie pathujesz dnas w kopii gry i wkladasz swapa do ps2 i zaraz podmienisz na tą spatchowaną kopie i grasz online., Edytowane 2 lipca 2008 przez szarakps Cytuj
bor 2 Opublikowano 7 lipca 2008 Opublikowano 7 lipca 2008 A Sony moze wykryc to ze ktos gra na kopi ? I jak sie pathuje dnas w kopii gry ? Cytuj
szarakps 0 Opublikowano 7 lipca 2008 Opublikowano 7 lipca 2008 Ja do tej pory gram i nic nie odkryli i raczej nie odkryja nigdy , tu masz opis z dnas jak przerobic http://www.konsola.pl/forum/index.php?show...t=0&start=0 . Cytuj
bor 2 Opublikowano 8 lipca 2008 Opublikowano 8 lipca 2008 A jakie gry polecasz do grania o0nline ? Cytuj
szarakps 0 Opublikowano 8 lipca 2008 Opublikowano 8 lipca 2008 PES 6 i 2008 , Test Drive Unlimited , Toca 3 Race Driver , Battlefield 2 Modern Combat , Fifa 08 , dość dobre , a najwspanialszy to battlefield. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi